gor1
27.07.2012 09:17:23
Rommel: Гор1, присоединяюсь к вопросу Ани, какой метраж у Вас больше? Фактический больше,...
Вiдповiдаю, по замiрам БТI бiльше нiж у пiдписаному попередньому договорi. Але зовсiм на трiшичьки. Ми будемо робити перемiряння, так як є сумнiви, що БТI до цього вiднеслася дуже халатно. Особисто ми замiрщикiв з БТI не разу не бачили. Вiдверто складається таке враження, що загальна площа зафiксована з слiв забудовника. Два рази перемiряли рулеткою, але на БТI розмiри не вишли.
GURGENchik
27.07.2012 09:19:25
gor1:
Це не так робиться, як Карi: "Встреча жильцов состоится в воскресенье, 13.00"...
Якщо Ви знаєте як це робиться правильно i у Вас є час займатися ОСББ, проявiть iнiцiативу. Розмовляьти як треба i шукати недолiки можуть всi, а от зробити щось дiйсно потрiбне не наважується нiхто, Тому Карi РЕСПЕКТ!!!
АняОстровского14
27.07.2012 09:22:42
gor1:
Вiдповiдаю, по замiрам БТI бiльше нiж у пiдписаному попередньому договорi. Але...
Больше, чем на 1 м2? Эту разницу Вы доплачивали застройщику?
Kari
27.07.2012 09:37:37
Какая тут дискуссия :)
Я, наверное, отвечу на вопрос нашего соседа-инкогнито. Скорее всего, Вы не живете в комплексе, так как объявление о собрании соседей с целью ОБСУЖДЕНИЯ нужно ли нам ОСББ или нет, инициировали владельцы квартир из первого дома, которым не все равно, что будет дальше с комплексом. И объявление висит на дверях первых двух домов уже несколько дней. Кравец сам хочет, чтобы мы собрались и САМИ решили вопрос с ОСББ, САМИ выбрали, кто его возглавит и т. п. Он же сам помогает юр. оформить документы.
По метражу. Вам за большую площадь пришлось доплачивать??? Нет! Потому что плюс-минус 1 метр никто никому не компенсирует. Я понимаю, если бы у Вас было минус метр, а так, подозреваю, что в "плюс", и Ваше возмущение непонятно.
Еще раз повторюсь: нравятся Вам соседи или нет, нравится Вам застойщик или нет - обсуждайте все претензии в лицо. В конце-концов, Вы же мужчина?
gor1
27.07.2012 09:39:18
АняОстровского14: Вы уклоняетесь от ответа! На сколько Ваша квартира по БТИ больше, чем по факту? Если...
С приводу романiв треба буде подумати. Але ранiше менi бiльше подобалося їх заводити:). Якщо Ви Аня i досi не впевнилися, що я такий самий поки, що жилець, як i Ви, чи майбутнiй жилець, то це особисто Ваша проблема i переконувати в iншому я вас не збираюся. Але в розвiдку я Вас з собою би не взяв! Звiдки, як ви виразилися: "конкурент" може знати скiльки сокровенної iнформацiї про проблеми, якi iснують у цих будинках. I який сенс вступати конкуренту у iнформацiйну боротьбу, якщо скорiш за все квартири у всьому даному комплексi вже розкупленi!? I навiщо конкуренту здалося ОСББ!? I чому, я розжовую для Вас всiх Закон про ОСББ!? Чому я Вас застерiгаю про ОСББ очолюване забудовником чи його оплiчником!?
"Бред"- як Ви висловилися, це бiльше по Вашiй Аня з Карi частинi, а я пишучи попереднє повiдомлення висвiтлив його з призми закону. "Бредте" i далi на пару з Карi, i я впевнений у Вас все вийде:)
gor1
27.07.2012 09:41:08
GURGENchik:
Якщо Ви знаєте як це робиться правильно i у Вас є час займатися ОСББ, проявiть...
А що я по вашому роблю!?
АняОстровского14
27.07.2012 09:47:51
gor1:
С приводу романiв треба буде подумати. Але ранiше менi бiльше подобалося їх...
Расмешили!!!!
Анонимус, он же Мальвина, он же Гор1. Сколько еще имен Вы для нас приберегли??? Признавайтесь!!!
gor1
27.07.2012 09:58:00
АняОстровского14:
А Кари и не приказывала )))))) Странно, Вы жилец и не знали, что на дверях 1...
Як Ви думаєте люди завжди звертають увагу на об"яви якi розмiщенi на центральних дверях? Думаю, що нi! Колись спiшиш, є iншi проблеми! А особливо коли здогадуєшся, що об"яви вiд забудовника. На них просто вже не звертаєш уваги. Це ж не об"ява на Ваших особистих дверях, правильно!?
Чи не дзвiнок на мобiльний!?
АняОстровского14
27.07.2012 10:01:22
А Вы, гор1 балованный! Вам прям лично о встрече говорить нужно, объявления уже не достаточно? Значит Вам оно не нужно, вот и все...
gor1
27.07.2012 10:01:45
АняОстровского14:
Расмешили!!!!
Анонимус, он же Мальвина, он же Гор1. Сколько еще имен Вы для...
Аня вона ж Карi, вона ж Вiка, так з такими точно ОСББ не буде!