Kari
26.07.2012 17:12:20
АняОстровского14: Гор1! А какого застройщика Вы бы рекомендовали, как самого порядочного в Ирпене?...
Ви вже й до суду зiбралися? Ну-ну. Якщо Ви настiльки незадоволенi, то, в принципi, не варто було пiдписувати договiр у нотарiуса i просто повернути вкладенi грошi, або самостiйно перепродати квартиру. Це бiльш розумно, на мою думку. Щодо якостi будiвлi. Чому не було iнiцiйовано питання утеплення будинку? Першу квартиру я купувала вже "готову", тому змiнити нiчого вже не могла. У третьому будинку я задоволена помешканням, бо усi розводки я робила "пiд себе" i за свiй рахунок, що i Вам би рекомендувала, якщо Ви дiйсно є власником квартири у першому чи другому будинках. Проблеми, якi виникали, чи виникають, я вирiшую не на форумi, а йдучи в офiс забудовника i обговорючи це з ним. Знаєте, допомогає :)))) В абсолютно всiх новобудовах, не лише iрпiнських, є проблеми. Просто варто їх вирiшувати iз забудовником. Ну, а методи впливу, чи стиль розмови кожен обирає сам. Не розумiю Вашого небажання говорити з Кравцем щодо проблем, якi у Вас є з квартирою. Тим бiльше, платячи грошi, ми маємо розраховувати на вiдповiдний витраченому рiвень сервiсу.
Kari
26.07.2012 17:18:48
Плюсы создания ОСББ лично в нашем случае - возможность передачи земли под домами на баланс юрлица во избежание проблем в будущем и техническое обслуживание комплекса (уборка, вывоз мусора, ремонт коммуникаций в случае аварий). Плюс - решение проблемы с РЭС по оплате ээ. Минусы - головная боль для будущего руководства ОСББ, если будет немалое колличество должников :) Потому что заставить платить по долгам может только суд. То есть явно найдутся люди (и они уже сейчас есть), которые не хотят платить за услуги, которыми пользуются. И тогда или прийдется искать мотивацию для воздействия, или остальным "плательщикам" взять груз по оплате на себя.
GURGENchik
26.07.2012 18:27:46
ОСББ не створюється балаканиною на форумах, а вимагає важкої цiле направленої органiзацiйної роботи, яка займе багато особистого часу, а в кого є вiльний час??? Якщо у Кравця та його партнерiв є така можливiсть та бажання, то вони органiзують створення ОСББ, iнших кандидатiв немає, чи я помиляюсь????
GURGENchik
26.07.2012 18:51:08
А щодо ЖЕКу то ця установа ще з далекого минулого - СССР, вона вже себе вiджила i давно дихає на ладан (пiсля приватизацiї).
Потрiбно органiзовано створювати ОСББ, щоб самi власники будинкiв вирiшували свої проблеми власного будинку за власнi кошти, це в iнтересах самих власникiв. А було б не погано, щоб дане ОСББ охопило всi будинки на Островського, тодi й кожен власник сплачував за утримання будинку пропорцiйно меншу суму.
gor1
27.07.2012 07:26:20
Kari:
Ви вже й до суду зiбралися? Ну-ну. Якщо Ви настiльки незадоволенi, то, в принципi,...
Не смiшiть мене! Про шо i з ким домовлятися!? Чим бiльше я з Вами спiлкуюся, тим бiльше наше спiлкування переходить в ранг монологу, замiсть дiалогу. Здається Ви не читаєте написаного! Ще раз повторюю зверталися i не раз. Але по великому рахунку ми не маємо цього робити взагалi, не я i не Ви, та не iншi майбутнi власники, це все було вiдображено у пiдписаному та нотарiально завiреному договорi, умови якого обов"язковi до виконання обома сторонами. Я хотiв би отримати вiдповiдь вiд Вас на просте запитання: "Якого бiса, Ви зареєструвалися на цьому форумi, порушуєте нагальнi та хвилюючi проблеми з якими зiштовхнулися майбутнi власники, якщо Ви пишити, що: "Проблеми, якi виникали, чи виникають, я вирiшую не на форумi, а йдучи в офiс забудовника i обговорючи це з ним. Знаєте, допомогає :))))???"" Чому Ви самостiйно вирiшуєте питання дати скликання зборiв на недiлю 13.00 по ОСББ? Iдiть вирiшуйте це питання з забудовником! Чи не багато Ви на себе берете Вiка. Опустiться трошки на землю!!! Ви взагалi адекватна людина з логiкою у Вас все нормально? Ви самi протирiчите собi i написаному Вами!!! Iнколи варто перечитати всi повiдомлення форуму вiд самого початку. Оскiльки Ви така вихована та чемна людина, то чому перша, без жодного приводу, образили мене, я повторюю я Вас на форумi не ображав. I оскiльки жодних висновкiв i вибачень пiсля моєї вiдповiдi Вам особисто, не отримано, подальшу переписку з Вами вважаю за необхiдне припинити.
АняОстровского14
27.07.2012 07:35:58
Гор1! Вам не надоело? Если Вас что-то не устроило, напишите здесь, что именно!!! А то Вы все загадками говорите, и я, как новый владелец будущей квартиры Вас совсем не понимаю. Вы не говорите, ни кто Вы, ни из какого дома. Номер квартиры Вас никто не заставляет называть.
Вопрос один к Вам : почему Вы не забрали деньги и не вложили их в другое жилье, тогда, когда поняли, что с застройщиком Вам не договорится?
Что именно не устроило Вас в квартире, озвучьте, и мы все вместе здесь это разберем! Если Вам, конечно нечего скрывать )))
GURGENchik
27.07.2012 07:53:58
Гор1, чому Ви не задоволенi iнiцiативою Карi про зiбрання власникiв для створення ОСББ, хтось же це повинен зробити? Якщо у Вас викликає обурення iнiцiатива створення ОСББ Кравцем, а також спроба Карi якось органiзувати власникiв для створення ОСББ то запропонуйте щось iнше - альтернативний варiант створення ОСББ, який би влаштував бiльшiсть. На даний час жодних дiй щодо створення ОСББ, окрiм зазначених вище осiб, нiхто не робив.
Saty
27.07.2012 07:56:39
Мне все равно кто назначил дату собрания, меня заботит присутствие на нем людей, готовых к принятию конструктивных решений. Есть реальные люди, которые планируют быть в воскресенье в 13:00?
АняОстровского14
27.07.2012 08:01:36
Я так понимаю, собрание касается только жильцов первых 3 домов?
gor1
27.07.2012 08:05:38
Ще одна!!! В моїх повiдомленнях на форумi чiтко i ясно сформульовано, що не влаштовує. А на ваше питання, сприводу : чому не забрали кошти, вiдповiдаю, квартира потрiбна була в районi який нам сподобався, ми розраховували на строки в"їзду i здачi будинку у задекларованi у договорi строки, розраховували на характеристики i якiсть будинку i квартири, якi вiдповiдатимуть пунктам зафiксованим у договорi та в чинному законодавствi. I ми на це маємо повне право вiдповiдно до сплачених коштiв!