АняОстровского14
27.07.2012 08:21:40
gor1: Метраж квартири по паспорту БТI може бути iншим, як правило бiльшим вiд задекларованого...
Все равно, Ваши слова размыты и не ясны. "метраж квартиры может быть другим, как правило больше..." У Вас в паспорте больше? И на сколько?
Вернул Вам застройщик разницу или нет?
Вам понравился дом на Островског 12-А, так я Вам расскажу, что кирпич у них худшего качества, чем у нас, в квартире у них будет холоднее, чем у нас, так как застекленная лоджия от пола до потолка.
Разводка отопления, котел и т. д. за свой счет. Так что, не все так красиво, как Вы описывали ))))
Пы. Сы. Хорошо там, где нас нет...
GURGENchik
27.07.2012 08:33:33
Я так розумiю утеплення будинкiв № 1 № 2, це вже справа власникiв, а не забудовника, забудовник за це грошi взяв та й по всьому, що Ви вiд нього хочете домогтися?
Утеплення в цiну входило як i вiкна, дверi (доречi: металевi), електророзведення (виконане взагалi чудесним способом - один кабель з’єднує всi розетки та освiтлення в однiй кiмнатi).
Хто згоден платити грошi, а потiм все переробити, заплативши ще Ласкаво просимо до контори пана Кравця, i порада: починайте вже на етапi зведення стiн, бiльше зможете привести до ладу, зокрема: останi будинки на Островського, ВЛАСНИКИ звернiть увагу на стiни там же дiри - через стiну можна в квартиру дивитися, це поки не заштукатурено, АБЗАЦ.
Saty
27.07.2012 08:55:54
не должны жильцы 1 и 2 дома доплачивать за утепление фасадов! Почему?
gor1
27.07.2012 08:56:08
GURGENchik: Гор1, чому Ви не задоволенi iнiцiативою Карi про зiбрання власникiв для створення...
Це не так робиться, як Карi: "Встреча жильцов состоится в воскресенье, 13.00" Не наказовими словами, це по-перше. У людей можуть бути поважнi причини по яким вони не зможуть бути. Наприклад це оголошення, мало б виглядати так: "Є нагальна необхiднiсть, по таким то причинам.... у скликаннi зборiв спiвмешканцiв багатоквартирного будинку №__ на 29.07.2012 р. о 13.00 год., яке вiдбудиться бiля входу у будинок №__ по вул. Островського у м.Iрпенi, з метою попереднього обговорення можливостi створення ОСББ. У разi неможливостi бути присутнiми на зборах прошу повiдомити iншу зручну дату та час на номер мого мобiльного телефону або залишити письмове повiдомлення в дверях квартири №__ буд. №___". Потiм якщо бiльше 50 % жильцiв влаштує певна дата, всiх особисто повiдомити про неї по телефону або повiсити оголошення на вхiднi дверi будинку. Повторюю це лише попереднi збори, i на цьому етапi такого повiдомлення жильцiв достатньо. Тут принциповим є питання вирiшення на цих зборах чи бути ОСБб чи не бути!? А вона навiть адреси проведення зборiв не повiдомила, цитую: "Больше это, конечно, касается первых двух домов, где получены документы, но, думаю, третьему стоит подтянуться, потому что документы уже "на подходе"." Давайте люди пiдтягуйтесь, тiльки не вiдомо де, Шановна, може на турнiку, чи на брусках пiдтягуватись? :) По друге, є певна процедура, визначена законодавством, дотримання якої обов"язкове на другому етапi цiєї епопеї! I про цю процедуру є вже повiдомлення у мене на форумi, а саме витяг з статтi закону про ОСББ! До речi це Вона-Карi, вона ж Вiкторiя, якщо пам"ятаєте була iнiцiатором запрощення забудовника i цим все пояснюється. Якщо Карi хоче i надалi вирiшувати питання саме з забудовником, то я нi, оскiльки довiри до нього немає. Людина яка вже не раз не виконувала свої обiцянки, в тому числi зафiксованi у договорах, особисто у мене не заслуговує довiри. У когось ще є запитання!?
Rommel
27.07.2012 08:57:09
Гор1, присоединяюсь к вопросу Ани, какой метраж у Вас больше? Фактический больше, чем по предварительному договору? Или по замерам БТИ больше, чем фактический? Объясните.
Дыры в стенах в доме №14 - это нечто. И о чем тут говорить с Кравцом, о том, что в стенах щелей не должно быть? Или самому рядом с каменщиком стоять и следить за работой? И ведь от того, что поговоришь, ничего не изменится, стену не переложат.
АняОстровского14
27.07.2012 09:00:17
gor1:
Це не так робиться, як Карi: "Встреча жильцов состоится в воскресенье, 13.00"...
А Кари и не приказывала )))))) Странно, Вы жилец и не знали, что на дверях 1 дома (возможно и на 2 доме тоже, не смотрела)весит объявление о встрече жильцов в воскресенье, в 13,00? Я там не живу, а знаю )))))))
АняОстровского14
27.07.2012 09:03:12
gor1:
Це не так робиться, як Карi: "Встреча жильцов состоится в воскресенье, 13.00"...
Все что Вы пишите, бред!!! Вам бы романы писать, цены бы Вам не было ))))))))
GURGENchik
27.07.2012 09:03:37
Saty: не должны жильцы 1 и 2 дома доплачивать за утепление фасадов! Почему?
Власники нiчого нiкому доплачувати не повиннi. Якщо Ви не бажаєте утеплити власну квартиру це Ваша справа.
gor1
27.07.2012 09:07:28
АняОстровского14:
Все равно, Ваши слова размыты и не ясны. "метраж квартиры может быть другим,...
Шановна Аня! Так саме цей будинок сподобався. Так в цьому i плюси, можна поставити i радiатори i котел якi Ви власне захочете i якi будуть набагато краще нiж стоять у нас. До речi один з наших форумчан писав про котли, подивiться. I розводку води теж зробите як захочете. Особисто у мене труба в ваннiй на спайцi i у кiмнатi в мiсцi входження труби подачi теплої води у радiатор давали значне протiкання. От Вам i горе-забудовник. Прийшлося багато переробляти найманими спецiалiстами. Крiм того запропонована розв"язка труб не завжди влаштовує як у ваннiй кiмнатi так i на кухнi це повязано з тим, що у вас буде ванна чи душова кабiнка, i вiд меблiв на кухнi.
АняОстровского14
27.07.2012 09:11:45
Вы уклоняетесь от ответа! На сколько Ваша квартира по БТИ больше, чем по факту? Если Вы и на этот раз не дадите четкий и вразумительный ответ, то мной это будет расценено, как антиреклама конкурентов, убедите меня в обратном ???