Ирпень, ул. Островского, 12

GURGENchik

GURGENchik

30.07.2012 19:46:54

АняОстровского14: Гургенчик! Вывоз мусора 2 раза в месяц - это шутка?????????

ну там взагалi 9 закладено,

Цитувати

Kari

Kari

30.07.2012 19:47:16

АняОстровского14: Вика, он считает, что мы должны платить больше.....

Аня, я, наверное, уже грублю, но ниже написала, что думала. И я ВООБЩЕ не понимаю, когда люди без опыта, но с непонятными амбициями, пытаются за что-то браться.
п. с.: ребята, есть претенции - подходите лично и говорите мне это лично, на форуме читать бред я не готова

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

30.07.2012 19:50:12

Kari: GURGENchik, а Вы Сергей или Александр? Сорри, но Вы были на заседании? Почему вдруг...

я не вирiшую скiльки платити, я знаю напевно, що якщо б ОСББ з реальними i нормальними цiнами то це 500 i бiльше квартир, 38 i 57 кварнтир це не ОСББ, а про дiяльнiсть юридичної особи, її зобовязання я знаю багато чого, якщо Вам цiкаво ми можемо поспiлкуватися й без iнтернету

Цитувати

Kari

Kari

30.07.2012 19:57:25

Я НЕ ХОЧУ з Вами спiлкуватися з цього приводу. Тому що менi вже достатньо отриманої iнформацiї. Хлопцi, вчiться, вчiться i вчiться. Отриманi теоретичнi знання ще на значать, що ви можете щось вирiшувати i брати на себе зобов"язання. Дана калькуляцiя менi вже достатньо показала. Я була ПП досить довгий час, ви ще у школi вчилися. I теоретичнi знання не дають гарантiї вдалого спiлкування з держструктурами, виплатою зарплатнi i податкiв. Повторюся: нам потрiбнi люди, якi мають ДОСВIД. Соррi, вiдповiдно до цiєї калькуляцiї, я можу сказати, що виконавець - лузер

Цитувати

Rommel

Rommel

30.07.2012 19:59:29

Мне тоже цикаво)

Но ответьте хотя бы тут:
1. По каким формулам рассчитывался ЕСВ и ПДФО?
2. На собрании решили, что з/п только председателю, остальные члены правления не получают.
3. Бухгалтер-фрилансер - ЧПшник, оказывает нам услуги и никаких налогов считать не надо.
4. Дворников-уборщиц никто в штат принимать не будет, оплата налом, налоги - в академию.

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

30.07.2012 20:31:58

Kari: Я НЕ ХОЧУ з Вами спiлкуватися з цього приводу. Тому що менi вже достатньо отриманої...

я не розумiю до чого тут амбiцiї чи "нам потрiбнi люди якi мають досвiд". Кому нам? i хто встановлює факт наявностi/вiдсутностi досвiду? Ви зазначили свiй приблизний розрахунок, я надав свiй приблизний розрахунок, який не є чимось остаточним чи таким що комусь навязується, все це знаходиться на стадiї обговорення i я як майбутнiй учасник ОСББ обговорюю, оскiльки це i мене стосується. Вашi коменти здаються менi надто рiзкими: так я висловив думку яка не спiвпадає з Вашою i називати опонента лузером менi здається некоректним, тим паче, що я собi не дозволив зазначити на Вашу адресу жодної рiзкостi. Не згоднi з розрахунком давайте обговорювати конструктивно.

Цитувати

Kari

Kari

30.07.2012 20:57:23

Повiрте, я завжди буду такою рiзкою до непрофесiйних дiй. То, власне, або змирiться, або iгноруйте. Ну, а якщо, раптом, немає аргументiв або пiдходу до "рiзкостi" (а у нашому життi ми доволi часто з цим стикаємося передовсiм пiд час роботи з контролюючими органами), то, власне, i братися не варто ;-)

Цитувати

Rommel

Rommel

31.07.2012 05:31:23

GURGENchik:
Не згоднi з розрахунком давайте обговорювати конструктивно.

Ну так я сделал конструктивные замечания, почему Вы не реагируете? Согласны, не согласны?

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

31.07.2012 06:32:10

Kari: Повiрте, я завжди буду такою рiзкою до непрофесiйних дiй. То, власне, або змирiться,...

Причому тут професiйнi чи не професiйнi дiї, я взагалi за фахом не бухгалтер, а розрахував як змiг, було цiкаво подивитися на загальну суму до оплати, ну може не зовсiм правильно i не всi витрати врахував, та й зарплати дуже заниженi поставив, i навiть якщо бухгалтер ЧП - це особливої погоди не зробить всеодно по 100 грн. не буде нiколи - мiнiмум 320 грн. (це ОСББ на 57 квартир) i це до першої маленької аварiї, яку потрiбно буде усунути (звiсно нiхто цього робити безкоштовно не буде).

А якщо там скрiзь буде "нал", то не на форумi про це ж писати, мовляв : "Здравствуйте я Ромел у Нас в ОСББ платежi всi налом, правоохороннi органи ласкаво просимо до Голови прпавлiння в гостi, тим бiльше адресу Ви знаєте"(можна було б хоча б на електронку кинути).

Шановнi новообранi члени правлiння, якщо Ви читаєте форум, я Вам спiвчуваю, тому що проблеми "налу" i вiдповiдальностi це вашi майбутнi великi проблеми тим бiльше про "нал" вже всiм вiдомо.

Цитувати

Kari

Kari

31.07.2012 06:40:23

У нас, уважаемый сосед, все будут работать на общественных началах :) Правлению уж точно не нужно было придумывать зарплату. Вы, действительно, слишком много насчитали: почему-то включили оплату тех, кого оплачивать не нужно, превысили сумму налогов, завысили тарифы... Это так, объективно, без эмоций

Цитувати
<< 180 181 182 183 184 ... 327
Архів