Ирпень, ул. Островского, 12

GURGENchik

GURGENchik

31.07.2012 06:50:27

Kari: У нас, уважаемый сосед, все будут работать на общественных началах :) Правлению уж...

Я їх навпаки занизив до не реального мiнiмуму, при першiй вiдкачцi вигрiбної ями ОСББ - банкрут.

Я звертаюсь до новообраних членiв правлiння, Ви зггоднi вирiшувати проблеми ОСББ безоплатно? Якщо так, Ви майбуть божевiльнi (заздалигiдь прошу мене вибачити за висловлювання). Прошу вiдгукнутись.

Цитувати

Kari

Kari

31.07.2012 06:57:51

До Вашого вiдома у нас немає новообраних членiв правлiння, є КАНДИДАТУРИ. I все буде вiдбуватися за прийнятою процедурою. Не факт, що бiльшiсть затвердить саме тi кандидатури, яких висунули, чи якi самовисунулися. Я не бачу проблеми займатися питаннями свого будинку безоплатно. Чи тi 600-300 грн., що Ви заклали у "бюджет" для когось є мотивацiєю?

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

31.07.2012 07:04:14

Я тодi не розумiю, в чому моє завищення, якщо Ви самi тiльки що визнали, що вказанi мною заробiтнi плати надто замалi.
З вказаних вище Вами, повiдомлень, я зрозумiв, що є двоє осiб Сергiй i Олександр, а Ви тут до чого? Чи вам, що за переписку в форумi теж треба платити?

Цитувати

Kari

Kari

31.07.2012 07:06:42

Пiд час обговорення в недiлю зарплатня для членiв правлiння не передбачалася.

Цитувати

Rommel

Rommel

31.07.2012 07:57:39

Гурген, отправил Вам на почту новую редакцию калькуляции. Я так понял, вы собрание пропустили а теперь вон как выходит...

Про правоохранительные органы Вы, конечно, доставили)))) Про вашу неопытность Виктория права, извините.
Правоохранители, А-ууу! У меня сосед капитан ГАИ, имеет Камри, явно не за зарплату купил, пишите на и-мэйл, дам координаты!!!

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

31.07.2012 08:13:22

Зазвичай коли щось створюється, завжчи першим етапом є визначення фiнансової складової, в даному випадку мене турбує вартiсть оплачених коштiв особисто мною i я хочу знати адекватну суму (яка забезпечить ефективне дiяльнiсть ОСББ) i бачити розрахунок де вона взялась. Бо платити по 100 грн. для вивезення смiття - вибачте!!!

Якщо Ви вже збираєтесь затверджувати статут на наступних зборах то на даний момент вже потрiбно чiтко усвiдормлювати:
1. Хто буде Ним керувати? (на даний час як я зрозумiв з Ваших висловлюваньце невiдомо);
2. Який РЕАЛЬНИЙ тариф буде? (на даний час як я зрозумiв з Ваших висловлювань це невiдомо, i з чого складаються Вашi 100 грн.?);
3. Ми повиннi чiтко усвiдомлювати, якi завдання ОСББ буде виконувати, на даний час сформулювати їх може лише людина, яка процювала в ОСББ на керiвнiй посадi (у Вас є такий досвiд чи у можливо у "новообраних" членiв правлiння є);

Сказати людям Все ОК!, буде не бiльше 100 грн., я теж можу, а потiм пiсля створення прийти до власникiв з тарифами в розмiрi 500 грн. i сказати: "Ви ж в ОСББ платiть!!!".

Доречi про 500 грн. це не межа i це лише для нормального функцiонування ОСББ з 57 квартир, яких я так розумiю на даний час немає, а є лише 38 (2 будинки), i це моя особиста думка.

В когось можливо є iншi думки та цифри......... Залюбки б поглянув.....

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

31.07.2012 08:19:35

Rommel: Гурген, отправил Вам на почту новую редакцию калькуляции. Я так понял, вы собрание...

аргумент....

Цитувати

АняОстровского14

АняОстровского14

31.07.2012 08:24:30

GURGENchik: Зазвичай коли щось створюється, завжчи першим етапом є визначення фiнансової складової,...

Вам уже говорили, что 100 грн. это не только вывоз мусора - это еще и уборка подъездов и придомовой территории, еще я так понимаю освещение двора и в подъездах (если я ничего не перепутала )))))
А 500 грн. в месяц, это явный перебор )))))) Здесь не элитная новостройка, чтобы помимо своих платежей (свет, вода, газ) еще и платить 500 грн. в ОСББ...
А если мы решим ставить забор, то думаю лучше сразу скинуться со всех квартир по конкретной сумме, а потом опять платить 100-200 грн. в месяц в ОСББ.

Цитувати

GURGENchik

GURGENchik

31.07.2012 08:30:20

тариф в 100 грн. може собi дозволити лише ОСББ з 500-700 квартир, або ЖЕК у якого в обчлуговуваннi також багато квартир (часом тисяча й бiльше), а для 38 або 57 квартир сума в 100 грн. це вiлповiдно 3800 грн. та 5700 грн., як на цi кошти можливо обслуговувати, хай навiть маленькi будинки, при цьому загальний тариф має покривати i тих хто не сплачує, а таких за статистичними даними ЖЕК та Мiнстату за 2010 рiк як правило 39%.

Цитувати

АняОстровского14

АняОстровского14

31.07.2012 08:36:24

Это общая статистика. У нас, думаю больше 20 % не будет не плательщиков! Да и если у людей есть возможность купить квартиру за 32000-41000 у. е., то будьте добры, платите за свой комфорт!!!
Будем с такими людьми бороться!!!!

Цитувати
<< 181 182 183 184 185 ... 327
Архів