Kari
28.08.2012 19:24:20
gor1: А... так, Ви шановний 800 кВт/год. витрачаєте щомiсяця!? Я, думаю, що нi!!! Що готовi...
Кошти повертають. Спробуйте. Звичайно, якщо адекватно спiлкуватися iз забудовником.
Kari
28.08.2012 19:25:51
gor1: Спостерiгала!!! "На баланс чего-то там" А це цiкаво, чого саме? Якщо маєте на увазi...
Якщо Ви адекватно поговорите iз забудовником, або прорабом - Вам все нормально пояснять. Або було потрiбно прийти на зборi i задати цi запитання прямо.
Kari
28.08.2012 19:29:33
Saty: я думаю, что мало шансов у нашего ОСББ стать успешным проектом, работающим на благо...
Мда, что и ожидали - то получилось. Уже на блюдечке приподнесли все доки для учредительного собрания, за свой счет рассылали письма, а "баба яга против". Да просто у людей такая психология, их не изменить, и не объяснить - они не хотят слушать. Поэтому и живем в такой "заднице", сорри
gor1
29.08.2012 10:51:06
Kari:
А Вы были на заседании? Боюсь, что нет, но раз знаете содержание Устава, то...
Ну по перше, не парень и на ти ми не переходили! А по друге, не бiйтесь. По третє, здороваюся я з усiма сусiдами i Ви шановна не виключення. Якщо Ви мене з кимось плутаєте, то це особиста Ваша проблема. Про те, що статут юристка Кравця взяла типовий про, це ще на першому засiданнi не раз сказано було. Почитайте типовий статут i до Вас може щось i дiйде! "Стыдно"!?. Це Вам повинно бути "стыдно" за невихованiсть. Попереднi образи мене та iнших форумчан про це досить добре свiдчать. За скiльки Ви Кравцю продалися за 2000 грн. чи 2000 $. Як Ви там казалы на першому засiданнi ОСББ! Щось я не знаю таких людей яким Кравець хочаб копiйку вiдшкодував чи повернув. А Вам повернув. За якi такi заслуги. Голова ОСББ тiльки до реєстрацiї, а далi що, нехочеться шановна Карi вiдповiдальностi на себе такої брати, бо знаєте як все органiзоване. I мабуть знаєте, що i проекту нiякого немає. А тепер "девочка взрослая" Ви цю кашу з ОСББ заварили, Вам тепер її i розрулювати до кiнця. На жаль до думки розумних людей на цьому форумi: semper_idem, GURGENchik та до моїх думок Ви не прислухалися. Якщоб прислухалися все булоб iнакше. А Ви в цiй справi повна профанка.
Kari
29.08.2012 11:06:44
gor1, Ви мене в черговий раз розсмiшили, дякую :)
Потрiбно було те ж саме, що Ви написали вище, озвучити на установчих зборах - посмiялася б не тiльки я
АняОстровского14
29.08.2012 11:22:11
gor1:
Ну по перше, не парень и на ти ми не переходили! А по друге, не бiйтесь. По...
Гор1 ! А давайте, мы Вас председателем выбирим! Пойдете? Посмотрит, к чему Вы нас приведете ))))
XVitaha
29.08.2012 17:01:33
Может действительно пускай gor1 и анонимус представят свои проекты устава и всего прочего - посмотрим что вы еще можете кроме как плакать что все продались Кравцу и вас бедняг обдерут теперь.
Ну достали уже просто своим нытьем!! Не нравится что то - предложите свои варианты и САМИ их реализуйте в таком случае.
Anonymous
29.08.2012 17:20:57
^Товарищ, вы ничего не перепутали? Спишу ваш закидон в мой адрес на тяжелые трудовые будни.
Kari
29.08.2012 19:46:49
XVitaha, Вы правы. Просто дело в том, что никто никому ничего не навязывал. Если бы сказали, что не хотят конкретно этого юриста (собственно, нужно было бы и обосновать им, почему нет) - вперед, выбор за "несогласными". А кто-то что-то кроме нас пытался сделать? А, нет. Максимум - мне прислали по мейлу протест против формы СООБЩЕНИЯ о учред. собрании и тел. звонком по поводу того, что нельзя делать ОСББ на комплекс, а только на каждый дом (коммуналка возрастает в таком случае в разы). ОСББ на комплекс МОЖНО делать, прецеденты есть по всей Украине, все регистрировались официально, поскольку у ВСЕХ домов комплекса ОБЩИЕ КОММУНИКАЦИИ. Иначе нам как, разметку делать по, к примеру, канализационной трубе, где заканчиваются (сорри) фекалии жителей дома №2 и начинаются жителей дома №3,4 и т. п.? Ну, бред. Все остальные просто молчали. А, да, на учред. собрании были крики "не хочу и не буду платить" - вот и всё. Совсем неконструктивно. Ну, с таким успехом пусть пойдут, к примеру, в Гасконтору и заявят то же - результат будет прогнозируемым. У меня вообще складывается впечатление, что все очень смелые в инете, когда ник анонимен, то и гадости можно писать, а в реальной жизни из пишущих "гадости" в лицо никто не осмелился мне что-либо подобное сказать...
А еще по поводу "продались Кравцу". Не хотела комментировать. Но... Нам, которым что-либо компенсировали (и таких владельцев немало), ставят в упрек, что мы какие-то особенные. Если бы люди общались нормально с человеком, с которым подписывали договор, то получили бы разницу за самостоятельно сделанные работы - это открытая тема. И если бы нормально "они" общались с прорабом по поводу недоделок, то, пускай не на 100%, но им бы пошли на встречу и вошли в положение. Это - НОВОСТРОЙ. Да, есть недоделки - так пусть обращаются к человеку, с которым заключали договор, а не писали фигню на форуме. Если лично меня что-либо не устраивает - я иду в офис и говорю об этом, а не создаю сплетни и пишу в виртуальное пространство. Я уже десятки раз себе говорила, что не буду отвечать тут на провокационные посты, но смолчать все же не могу, когда меня пытаются оскорбить
gor1
30.08.2012 07:38:18
Kari: XVitaha, Вы правы. Просто дело в том, что никто никому ничего не навязывал. Если...
"фигню на форуме" це Ви шановна КАРI пишете. А у нас конструктив. Ще раз повторюся i з забудовником i з прорабом завжди спiлкувалася нормально, якщо у мене виникали питання, але проблемних питань майже не вирiшено, руки я їм не викручувала, не обпльовувала, матом не покривала, мулiцiєю з прокуратором та судом не залякувала. А Вам, повторюю, єдинiй вдалося кошти вiдшкодувати. I не прикривайтеся iншими людьми, яким начебто щось компенсували. Факти Вам нiчим крити правда!? Наприклад з приводу проектної документацiї, чи з органiзацiї ОСББ? А з кого би посмiялися на зборах так це з Вас, я от особисто з усiєї Вами написаної фiгнi не смiюся, а спiвчуваю. Є така приказка не знаєш броду, не лiзь у воду. А куди Ви шановна поперлися!? Якщо я особисто чогось не знаю, то не соромлюся у когось проконсультуватися або запитати чи подивитися, поспостерiгати, як це робиться бiльш досвiдченими людьми. А Ви ж усе знаєте - усезнаюча та всемогутня КАРI. Якi ще там "прецеденты есть по всей Украине", шо Ви за фiгню несете. Мабуть чули звiн та не знаєте де вiн! На 1 будинок - 1 ОСББ, це норма ЗАКОНУ. Перечитайте, що писав semper_idem на цьому форумi про органiзацiю та реєстрацiю ОСББ. В одному я з Вами згiдна в подальшому пiсля здачi всiх будинкiв повинна бути одна органiзацiя, по перше - комунiкацiї однi, по друге це зменшить фiнансовий тягар з кожного власника. Вихiд з положення в рамках закону дiйсно є, це створення асоцiацiя. Стаття 1 ЗУ "Про ОСББ" (Асоцiацiя власникiв жилих будинкiв (далi - асоцiацiя) - юридична особа, створена для представлення спiльних iнтересiв об`єднань). Стаття 8 тогож закону: "До складу асоцiацiї можуть входити об`єднання та власники садиб, що використовують спiльно внутрiшньоквартальнi iнженернi мережi (споруди)". Але звiсно кожний будинок для початку повинен зареєструвати своє ОСББ.
Але Ви в цьому питаннi, як i в багатьох iнших, повна профанка, ще раз повторююсь. Ви мабуть не розумiєте, яка вiдповiдальнiсть за людей, яких Ви збираєте в незаконне ОСББ лежить на Ваших плечах. До речi, до вiдома всiх форумчан, якщо навiть i зареєструють це ОСББ, (КАРI всемогутня все може вирiшити) у випадку визнання дiй держреєстратора з приводу реєстрацiї ОСББ i статуту не законними кошти, якi Ви шановнi власники сплатите за держреєстрацiю, печатку i так далi, нiхто Вам не поверне.
Шо завищена самомооцiнка, егоцентризм з Вас так i пре, таки я Вас дiстала. Тепер i Ви вiдчуваєте, як це бути ображеною i може наступного разу добряче подумаєте перед тим, як ображати iнших форумчан. Хоча сумнiваюся, Вас вже не перевиховати, на мiстi совiстi у Вас бдищiк вирiс. На цьому своє спiлкування на цьому форумi припиняю! Прощавайте!
P.S. Розумна людина прочитавши моє останнє повiдомлення, вiзьме цю iнформацiю до вiдома та застосування, а не розумна просто просмiється, не розумнi так завжди роблять, цим вони вiд нормальних людей i вiдрiзняються!