Ihor_Bucha
22.08.2011 19:51:46
По-перше не треба плутати грiшне з праведним. А те, що Сарафан пiд своїм нiком не може спiлкуватись, то не треба на всiх думати.
По-друге, це ви засмiтили Бучу своєю присутнiстю. Невже в академiї бiльше нiчого не вчать тiльки як дурити народ.
Тому, краще йдiть тренеруйтесь на кiшках.
Ihor_Bucha
22.08.2011 19:54:11
Зважуючи на те, що в Iрпенi прокурора взяли на хабарi вам складнiше буде, i домовитись, i вийти сухими з води.
koketka-smile
22.08.2011 20:49:43
Ihor_Bucha: По-перше не треба плутати грiшне з праведним. А те, що Сарафан пiд своїм нiком не...
Уважаемый тратьте время на завоевании электората другими способами - стройте садики, шолы и др учреждения.
Заваливайте спамом форумы потенциальных спонсоров - это куда более интерестная работа! а то, что наша власть корумпирована - давно не секрет!
koketka-smile
22.08.2011 20:53:56
К Вашему сведенью я инвестор, которому уже остачертели "благодеятели" на этом форуме!
Mr_D
23.08.2011 05:10:47
Складывается впечатление, что первичная цель всех "благодетелей" заключается не в помощи инвесторам, а в отстаивании своей территории (типа: "понаехали тут..."). Неужели вы думаете, что люди, стесненные в средствах и порядком уставшие от жилищных проблем, переезда с места на место, будут выбирать, где купить квартиру, исходя из наличия мест в детском саду? Врядли.
На счет договора согласен, очень размыто про стоянку (никакого упоминания про документ, закрепляющее это право), про благоустройство территории (ни сроков, ни отвественности) и др.
koketka-smile
23.08.2011 06:12:38
В доп соглашении четко просписано: " благоутрiй прибудинкової територiї" до кiнця 3-го кварталу 2012 . также в доп соглашении прописано, что за квартирой закрипляется парко место.
sarafan
23.08.2011 07:39:39
Ми звикли, що процес навколо нашого ЖК полiтизують. Бiль того, ми не втручаємось у процес "перегавкування" з людьми, якими керує звичайна заздрiсть. Всi цi експерти, iгори барткiви, консультанти - це не бiльше нiж нашi конкуренти або ж полiтичнi невдахи по вiдношенню до людей з якими вони ж пов`язують даний проект. Буча надзвичайно гарне i привабливе мiсто. I таким його зробило сьогодняшнє керiвництво мiста. Тому пiдкреслюючи недолiки мiста обов`язково потрiбно говорити i про його переваги. А що до приватного дитячого садочку - вiн обов`язково буде. I басейн буде, система вiдеонагляду передбачена i буде облаштована за кошти нашого пiдприємства, Парковки будуть розрахованi на кожну квартиру. Я коментую не з метою реклами чи з метою дати вiдповiдь опонентам. Я коментую з поваги до наших клiєнтiв, якi уже придбали квартиру в нашому ЖК. Хочу подякувати вам за те, що ви, не дивлячись на звинувачення у причетностi до нашого пiдприємства активно вступаєте в захист Новатора. Все, що було обiцяно нашою команiєю буде виконано. Ми побудуємо ЖК європейського рiвня, а от пiдтримувати його таким буде нашою спiльною задачею.
Mr_D
23.08.2011 09:51:42
koketka-smile: В доп соглашении четко просписано: " благоутрiй прибудинкової територiї" до кiнця...
Не спорю, в доп. соглашении прописано. Но меня смущает, что в основном договоре между Мелиоратором и Сарафаном о благоустройстве территории ничего не говорится. Прописанная цель договора звучит как введение объекта (четырех четырехэтажных домов согласно п.2.1) в эксплуатацию, и именно до даты введения в эксплуатацию действует этот договор (п.13.1).
Mr_D
23.08.2011 10:15:59
koketka-smile: В доп соглашении четко просписано: " благоутрiй прибудинкової територiї" до кiнця...
А на счет стоянки я так понимаю номер паркоместа совпадает с номером квартиры? Но опять же, что помешает какому то левому дяде(тёте) впоследствии пользоваться моим паркоместом? (Вот например жить в моей квартире ему помешает свидетельство о праве собственности)
koketka-smile
23.08.2011 10:17:58
Мелиоратор предоставляет землю, все обязательства перед ВАМИ несет Сарафан. Я что-то не пойму у нас что. доп соглашения разные ? или Вы что-то правили. По моему там все четко прописано.