Ирпень, ул Киевская 20 Д

lidash

lidash

13.04.2012 09:13:29

как они могут заливать пол, если еще не все в доме сделали разводку труб. Было обещано что делаются трубы, потом пускается вода по всему дому, стоит в трубах 10 дней, проверяется ни где ли не протекло, затем трубы одеваются в утеплитель и только потом заливается пол. Конечно хорошо что работы идут семимильными шагами, но не хочется чтоб было плохо потом (((

Цитувати

Perchik

Perchik

13.04.2012 10:55:26

Я вот тоже не знаю, как это может быть... Только передаю Всем слова бригадира.

Они мне еще говорили, что тот, кто сейчас не приезжает на стройку и не следит за подведением коммуникаций, потом будет сам больше ковыряться со всем этим "добром", что будет более хлопотно. Может они преувеличивают, чтоб нас всех поторопить с разводкой воды. Хто их знает. Думаю, что нужно позвонить прорабу Николаю и более детально выяснить вопрос с заливкой пола (сроки и т. п.).

Желаю всем терпения и оптимизма!

Цитувати

Инвестор20е

Инвестор20е

13.04.2012 17:01:02

Делать подогрев полов или не делать каждый решает сам. Ньюанс заключается в том, что потом действительно придется ковыряться самому. Но более сложная проблема это то, что на момент запуска котлов система отопления должна быть полностью смонтирована и испытана и если кто-то решиться на устройство подогрева после заливки полов, то одним ковырянием в стяжке уже не обойдетя, сразу возникнет целая цепочка дополнительных работ, которые потянут за собой соответствующие затраты.
А вот по поводу прокладки водопровода я решился пока не заморачиваться, потому-что не знаю где будет стоять мойка, ванна, стиральная машина и пр. Достаточно пока прокладки водопровода до котла для заполнения системы отопления.

Цитувати

SandY

SandY

17.04.2012 17:27:14

С прошедшими праздниками Всех! Сегодня били на стройке, работали только водопроводчики, смотрю многие решились сделать тёплый пол, я в томже числе. За 6 метров мне насчитали около 3 тыс. Всем в таких пределах насчитали?? Ещё хочу поднять такой вопрос: ктото хочет вместо дверей, которые предлагает застройщик(как мне сказали китайские "Стандарт", в интернете такие за 700 гр. можно найти) поставить нормальные. Тоесть доплатить и поменять..

Цитувати

Ma4los

Ma4los

18.04.2012 06:40:13

Всiм доброго дня!
На рахунок замiни стандартних дверей - чудова iдея, сам хотiв про це говорити. SandY, а ви вже дiзнавалися якi саме дверi встановлюватимуть? Такi ж, як i на вул. Лiсовiй?

Цитувати

SandY

SandY

18.04.2012 15:49:12

На жаль не знаю якi встановлювали на Лiсовiй, але питали прораба нашого Миколу, вiн вiдповiв звичайнi китайськi стандарт. Вiн сам зробив висновок, що це дверi простi. Хотiлось би зразу встановити кращi. А ви встановлювали теплий пол? В яку цiну ви вклались, скiльки метрiв?

Цитувати

serf

serf

18.04.2012 19:28:46

SandY: С прошедшими праздниками Всех! Сегодня били на стройке, работали только водопроводчики,...

А что за двери за 700 грн. Можна ссылку? Интересно просто. И какое есть альтернативное предложение? Может оптом дешевле будет?

Цитувати

Oksik_

Oksik_

18.04.2012 20:29:32

Рада бути присутньою на Вашому форумi.

Я потенцiйний iнвестор, сьогоднi була на будiвництвi, менi запропонували квартиру на 5 поверсi в будинку 20 Д/2 (20Д/4к). Квартира углова, знаходиться з пiвденної сторони. Переживаю щоб вона не була холодною, хто купував подiбну квартиру напишiть будь ласка, може мої сумнiви розвiються. Знайомий будiвельник заспокоїв, що в цегляних будинках верхнi поверхи теплi, порiвняно з монолiтно-каркасними.

Також ознайомилася з усiма документами, в мене викликали сумнiви кадастрового номеру землi. Вiн збiгається з номером, який вказаний у декларацiї про початок виконання будiвельних робiт 3210900000:01:047:0044, а в попередньому договорi вiн iнший, такий як i в договорi купiвлi-продажу землi. Хто звернув на це увагу?

Також в декларацiї зазначено, що номер лiцензiї ДАБI видавало Мiнiстерство регiонального розвитку та будiвництва вiд 29.09.2011 р, проте на той момент Це Мiнiстерство вже було Мiнiстерством регiонального розвитку, будiвництва та ЖКГ згiдно Указу Президента України вiд 9 грудня 2010 р. № 1085 "Про оптимiзацiю системи центральних органiв виконавчої влади". Хто також звернув на це увагу вiдгукнiться.

Я завтра сама буду уточнювати цi факти в Мiнiстерствi та ДАБI одразу ж напишу результати своєї розмови.

Форум я прочитала дуже уважно, але невже нi в кого не виникало нiяких питань стосовно документiв по цьому об`єктi? Чомусь жодної iнформацiї я не знайшла?

Ще мене цiкавить яким чином два будинка можуть бути пiд одним номером??? В усiх документах зазначається 20 Д, попробуй зрозумiй про котрий будинок йде мова?

Що стосується позитивних моментiв, то їх дуже багато. Розпочну з нашого рiелтора Олени - дуже приємна людина, яка задовольнила практично всi мої вимоги, зважаючи на те, що я дуже прискiплива людина.
Що стосується мiсця де знаходиться будинок, воно взагалi чудове, ще вчора я критично ставилася до Iрпiня в планi добирання, абе була приємно вражена, проїхавши по новiй трасi. I не розумiю людей, якi кажуть, що будинки знаходять близько один до одного, досить пристойна вiдстань, та ще й за таку цiну!!!!!!!
Стосовно якостi здачi квартир, вони iдеальнi, порiвняно з тим що я бачила в Києвi, у Вишневому, Софiївськiй борщагiвцi, Петропавлiвськiй борщагiвцi.

Стосовно договору, то у порiвняннi з iншими вiн дуже навiть лояльний, тут чiтко простежується двостороння вiдповiдальнiсть сторiн. Проте це моя думка як покупця, проте на даний момент я чекаю висновку юриста. На рахунок нотарiального засвiдчення спочатку теж думала, проте дiйшла висновку, що вiзьму двох свiдкiв i пiдпишу так, зважаючи на всi законодавчi моменти, проте юрист стоїть на тому, що тiльки через нотарiуса, але як мають киданути, то й нотарiус не допоможе.

Дякую тим, хто вiдгукнеться на мої зауваження.

Цитувати

SandY

SandY

18.04.2012 21:16:10

Очень толковые замечания! Жаль документы не дома, так бы посверял номера. Буду завтра тоже выяснять. Хотя помниться мне что я обращал внимания на эти номера, но перепроверю.

Цитувати

lidash

lidash

19.04.2012 06:32:00

Oksik, Вы настоящая молодец! вникли во все вопросы и неясности, мы прочитали, просмотрели и успокоились но не вникали ((( теперь вникнем. Ждём ваших дальнейший выяснений всех вопросов. Спасибо

Цитувати
<< 14 15 16 17 18 ... 44
Архів