ЖК "Green Park", Ворзель, ул. Декабристов, 10

rost

rost

01.12.2012 17:54:07

вечiр добрий. декiлька тижнiв назад я отримав дзвiнок вiд Сергiя, з офiсу. дзвiнок заключався в питаннi чи буду я готовий до кiнця листопада внести платiж..... На моє прохання назвати дату готовностi документiв i будiвлi - вiн зам*явся.....
Коли я вже запитав, коли будуть усунутi всi "косяки", перепрошую за пряму мову, йому також не було що вiдповiсти...... Сидячи в офiсi, нiколи не буваючина на будiвництвi, не знаючи реальної картини, не варто дзвонити i щось запитувати......
Якщо йому поставлена задача виконувати задачi офiсного характеру, то впевнений, вiн мiг би взяти перелiк всiх iнвесторiв, скласти один шаблон додаткової угоди, де будуть зафiксованi новi дати завершення будiвництва, обдзвонити всiх i отримати пiдписи.......
Хоча, це вже нiчого не змiнить.... час врачено i дуже втрачено..... Дуже шкода що Забудовники, не вважають за свiй обов*язок регулярно повiдомляти нам за ходом будiвництва.... Адже саме ми, iнвестори, платимо за це кошти. Шкода....

Цитувати

Dotsa

Dotsa

03.12.2012 19:22:28

Да я вижу некоторым инвесторам обещали 20 ноября начать заключать договора, сегодня уже 3 декабря, а закл. дог. еще и не начинали :(. Дождались уже зима на дворе, с ремонтами до весны можно забыть, итог вселимся ближе в концу весны, а могли бы уже встречать НГ в новой квартире. Застройщик даже не предлагает каких либо компенсаций за задержку уже в 4 месяца (многие инвесторы все таки снимают квартиры и платят по3-4 тысячи ежемесячно, а могли бы эти деньги вложить в ремонт своей квартиры), а еще даже не все закончили по строительству и благоустройству прилегающей территории.

Цитувати

sergkk

sergkk

05.12.2012 12:59:25

rost: вечiр добрий. декiлька тижнiв назад я отримав дзвiнок вiд Сергiя, з офiсу. дзвiнок...

с 1 января 2013 года вступают в действие новые правила регистрации права собственности на недвижимое имущество которые упрощают эту процедуру и значительно удешевляют ее. Регистрация будет производится нотариусом. Сейчас БТИ уже не регистрирует права собственности. Так что я думаю процесс заключения договоров купли продажи
начнется после Нового года где то в конце января. Кратко можно посмотреть здесь
http://www.law-prime.com.ua/blog/novye-pravila-registracii-prava-sobstvennosti-na-nedvizhimoe-imushhestvo

Цитувати

Dotsa

Dotsa

15.12.2012 13:41:00

Ну так есть уже люди которые оформили основной договор, или нас до сих пор кормят обещаниями ? На этом сайте декларация о вводе дома в эксплуатацию не наблюдается http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=date&order=DESC, есть только "декларацiя про початок будiвельних робiт" и все, но насколько мне извесно дом должен был быть введен в экспл. еще 20 ноября, кто уже видел доки в "живую"?

Цитувати

Администратор

Администратор

20.12.2012 07:45:59

Уважаемые!
Не нужно тут на Форуме Фамилий-Имен.
Существует Закон о защите персональных данных!
Писавшим - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Цитувати

rost

rost

23.12.2012 12:29:22

доброго дня Всiм.
до iнформацiї. Пiдтверджую готовiнсть документiв до передачi права власностi...
Необхiдно самому, акцентую увагу, самому, дзвонити забудовнику i запитувати про готовнiсть докумнетiв. Хто готовий вносити останнiй платiж, той може оформити i отримати документи на руки. У всякому разi копiю техн паспорту квартири на мою квартиру, менi показували. хоча, при отриманнi права власностi ми (IНВЕСТОРИ), маємо погодитись з багатьма не завершеними моментами, наприклад оздоблення дворових участкiв, i тд., тп... пропоную пiднiмати питання переоформлення документiв не в вказаного забудовником нотарiуса, а у iшного..., зараз на ринку такої послуги бiльше нiж достатньо..., при чому, необхiдно вимагати знижку на нарахуваня останнього платежу..., за затримку в будiвництвi, це стосуєстья тих, хто ще не всi кошти внiс.

Цитувати

rost

rost

23.12.2012 12:35:23

декiлкьа фото..

Цитувати

rost

rost

23.12.2012 12:40:00

якiсть роботи на лице....

Цитувати

rost

rost

23.12.2012 12:41:46

зима в своїй красi..

Цитувати

vlad2013

vlad2013

16.01.2013 10:54:34

Добрый день, соседи!
Кто то уже получил документы?
Мне сказали - надо ещё подождать.
Какие то новые правила регистрации недвижимости и в этом вся проблема.

Цитувати
<< 29 30 31 32 33 ... 34
Архів