Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

InfinityRespect

InfinityRespect

21.01.2013 07:44:14

Насос не включен на Высокой это 10001% Знаю, т. к сам постоянно говорю Василию что пора его включить, он пока боится его включать т. к дает он около 7 атмосфер, что много если живет мало людей.

Цитувати

Администратор

Администратор

21.01.2013 07:45:06

ЧервонаКалина!
Вам ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за грубость!
Сообщения и ответы на них удалены.

Цитувати

oksana68

oksana68

21.01.2013 10:10:19

Как мне объяснил Сергей (сентехник)у нас оказывается насос стоит в пародном. Вот он действительно выключен. Его не включают, по причине бльшого напора, и так я одна на парадное пользуюсь водой то для меня одной и не надо. А то что тот насос не справляется качать на пятый этаж, то это действительно проблемы индейцев....... Но всё равно нельзя рослаблядся, надо точно уточнить, будет ли насос в парадном подавать воду с нужным напором, когда будут пользоваться все. Имейте это в виду мансарда. Пока не удостоверимся, что насос работает бесперебойно, документы не подписываем!

Цитувати

zireael

zireael

21.01.2013 10:13:56

Оксана, вот именно, когда включат насос - давление будет достаточное всем. Насос будет справляться качать воду на 5-й как только его включат.
Пока вода идет самотеком с города. Поэтому и ставили насос чтоб было давление на весь дом.

Цитувати

oksana68

oksana68

21.01.2013 10:53:09

А что мне делать сейчас. В феврале я заселяюсь. Мне что всю весну носить воду на пятый этаж?Я не могу дальше платить за арендованную жилплощадь.

Цитувати

zireael

zireael

21.01.2013 11:01:21

Ну уж этот вопрос точно не ко мне. К Васе скорее всего. но думаю что вот вот в ближайшее время запустят - сегодня уточню, отпишусь.

Цитувати

oksana68

oksana68

21.01.2013 11:46:17

Спасибо. Было бы не плохо. Планирую во вторник появиться ближе к пяти часам на стройке.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

21.01.2013 17:20:17

Шановне товариство. Моє повiдомлення виявилось великим, тому воно розбито на три частини. Читайте послiдовно. Хоч ятрошки з запiзненням, але вважаю, що потрiбно внести деякi роз`яснення тому, що ми (моя сiм`я) побудували двi мансардовi квартири по Високiй,10а. Крiм того я маю чималий досвiд, так як маю 8-и рiчний стаж роботи на посадi головного iнженера енергопостачальної органiзацiї. Дiйсно, казалось би, чому не обжитити та не знайти практичне застосування пiддаховому простору? Але тут, як i всюди, не можна дiяти шляхом "самопальщини" тому, що наш будинок - це не що iнше, як iнженерна споруда. А оскiльки це так, то будiвництво цiєї iнженерної споруди виконувалось в вiдповiдностi до iснуючого проєкту. Чим проєкт вiдрiзняється вiд збiрника креслень та рiзноманiтних текстiв? А тим, що цей документ виготовлявся на пiдставi ДБН (державних будiвельних норм), що при Союзi звалось СНиП (Строительные нормы и правила), на основi Санiтарних норм та Правил, а також на пiдставi Правил прожежної безпеки. Всi перечисленi мною документи зареєстрованi в Мiн. Юстi України тому маюнь статус Державних нормативних Актiв. Тому вони обов’язковi до виконання всими власниками iнженерних споруд, незалежно вiд форми власностi. Перед тим, як документ назвати проектом, цей документ повинен бути перевiреним Київським державним регiональним експертним центром (що в м. Київi, по в. Жилянськiй) i вiдмiчений мокрою печаткою цiєї установи. Згiдно iснуючого проєкту, нiяких примiщень господарського, чи iншого пизначення в пiддаховому просторi не передбачено. Що ж робити, коли виникли подiбнi бажання? Та дуже просто це зробити. Потрiбно заказати в проектному iнститутi, котрий проєктував наш будинок, новий проект пiд назвою "Проєкт реконструкцiї будинку по в. Високiй, 10а в м. Iрпiнь". А для того, чтоб проектанти розпочали проектнi роботи потрiбно звернутись в Київську обласну СЕС а також в Київську обласну iнспекцiю пож. нагляду з проханням надати тех умови для проєктування. Видачацих тех. Умов не безкоштовна. Отримавши тех. умови вiд цих державних установ потрiбно озброїти ними проектний iнститут, заплатити грошi за виконання проєктних робiт, але не забути покласти обов`язки узгодження цього Проету в Київському регiональному експертному центрi (Що по в. Жилянська).

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

21.01.2013 17:22:43

Наперед скажу, що i тех умовами СЕС, i тех умовами Держ. пож. нагляду буде внесена вимога - влаштувати над квартирами 5-го (мансардового) поверху капiтальнi перектиття. А це значить - замiнити дерев`яне (дощате) перекриття на перекриття залiзобетонними плитами. Якщо повезе, то при перерахунках запасу мiцностi несущих стiн, виявиться, що буде така можливiсь догрузити несущi стiвни додатковим навантаженням вiд залiзобетонних плит приблизно чуть бiльш, нiж 100 тон. Крiм того, проєктом реконструкцiї повинно бути обов`язково передбачено продовження схiдцiв вiд верхньої площадки пiд`їзду до пiддахового простору (а iнача СЕС не пiдпише проект реконструкцiї). Якщо з проектними роботами складеться як найкраще - то бажаючi розпочати реконструкцiю повиннi вирiшити питання з тимчасовим вiдселенням людей. Самi знаєте, що будiвельний майданчик, на якому працює вантажопiдiймальний кран, повинен бути вигороженим i зайвi люди, крiм будiвельникiв, повиннi бути з майданчика видаленi. Нi одна будiвельна органiзацiя, нi один кранiвник не розпочнуть роботу при наявностi в зонi роботи крана постороннiх людей. Дах, зрозумiла рiч, повинен бути демонтованим, а пiсля закiнчення робiт з перекриттям змонтований заново.
Чому нiхто з мешканцiв 5-го поверху тепер не дозволяє влаштувати в пiддаховому просторi побутовi примiщення? Та тому, що в такому разi не буде забезпечена гiдроiзоляцiя вiд цих споруд до квартир, не буде забезпечена звукоiзоляцiя, не будезабезпечена належна пожежна безпека, а також механiчна мiцнiсть. Уявiть собi, що хлопцi полiзли подалi вiд жiнок своїх чарку пити. Не розрахували сили, а далi у мешканцiв квартир над головою дике варнягання, вонь, гуркотiння та, не доведи бог – ще й самi себе пiдпалили (що не рiдко трапляється). Або ж ще хтось упав та провалився на сплячу маленьку дитину.
Допустим, що знайдуться самодєлкiни, якi, скориставшись вiдрядженням Червоної Калини, всупереч Законам, та здоровому глузду, нахрапом змонтують якiсь там комiрчини, чи випивнушки при iснуючому варiанту виконання побудови будинку. Таким самодєлкiним, помимо штрафу вiд держ. пож. нагляду, та СЕС буде пред`явлено позов до суду на предмет порчi приватного майна.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

21.01.2013 17:24:56

Що в реальностi нас чекає? Я залiз в пiддаховий простiр i побачив, що створена кепська ситуацiя. Рiч у тiм, що всi ми, мешканцi 5-го поверху, з точки зору пожежної безпеки, з`єднанi мiж собою неначе сiамськi близнюки. Забудовник зекономив на протипожежних переборках тому в випадку пожежi в однiй мансардовiй квартирi полум`я, не маючи перепон, миттєво перекинеться на всi iншi, Не встигне приїхати пожежна машина, як дуже швидко займуться всi квартири. Я не готовий точно сказати, але по старих Советських СНиПах протипожежнi переборки iз незаймистого матерiалу (наприклад iз цегли) повиннi виступати над дерев`яним перекриттям на 1 метр, чи то на 1,2 метра. Потрiбно уточнити по дiючих ДБН України, а також по Правилах пожежної безпеки. Оце питання важливе i суттєве. Якщо я зараз розпочну його вирiшувати в законному порядку, щоб забудовник доробив цю роботу, то я повинен звернутись до Держ. пож. нагляду. Якщо я це зроблю, то пож. iнспектор насамперед перекриє газ i повiсить пломбу. Тому заселення будинку вiдкинеться на майбутнє, як мiнiмум, на пiв. року. Тому, я вважаю, що для навязування цiєї роботи забудовнику час упущено. Тому це невiдкладне питання потрiбно буде вирiшувати нам самим за власний кошт. Тому всi тi, хто нещодано "ламав списи" бажаючи бути причетним до пiддахового простору, готовте гаманцi. Витрати передбачаються на закупiвлю буд. матерiалiв (пропоную обухiвськi пiно блоки), на їх транспортування, та на виконання будiвельних робiт.

Цитувати
<< 204 205 206 207 208 ... 247
Архів