Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

oksana68

oksana68

28.01.2013 12:00:10

Рабочие сдали квартиру, осталась довольна.Сделали ремонт на совесть. Подлючили сантехнику. Установили двери. Кто сейчас решил делать ремонт, могу посоветовать. Делают качественно, ремонт не затягивают. Цены умеренные.

Цитувати

Svetik

Svetik

28.01.2013 15:09:44

Здравствуйте, oksana68, сообщите, пожалуйста, как можно связаться с рабочими.

Цитувати

oksana68

oksana68

29.01.2013 05:50:10

Svetik вот номер одного из ребят 068 3577012,093 2415167Саша

Цитувати

Ukka

Ukka

31.01.2013 08:57:39

хочу вставить свои 5-ть копеек по поводу чердаков : Кто за, что платил тот то и должен получить. Чердак общая собственность всех и как его применять должны решать все. Если его хотят забрать жители мансард то пусть оплачивают за аренду в пользу ОСББ. Кто то другой, также пусть платят. Денег в ОСББ много не бывает.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

31.01.2013 10:38:18

Ukka. Складається таке враження, що мої попереднi пояснення, якi посилались на законнiсть та здоровий глузд, виявились для Вас надто складними для розумiння. Тому давайте припинемо та не будемо "товкти воду в ступi", так як повторюванням одного i того ж ми лише будемо засмiчувати цей форум. Натомiсть я обiцяю, що при першiй нагодi (при особистiй нашiй зустрiчi) я Вам персонально все повторю та ще й "розжую". А до того часу постарайтесь самостiйно вдумчиво попрочитувати все те, що я ранiше з цього питання написав, та вникнути в сутнiсть мною написаного.

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

31.01.2013 11:20:16

Велике прохання припинити розжовувати, а писати конкретнiше. Яка ваша конкретна пропозицiя i до кого? Все зрозумiло - перекриття не тi i автоматика на насосi не та. I що тепер будемо робити?

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

31.01.2013 15:33:31

Шановна панi Tetyana19. Робити потрiбно зрозумiло що. Перш за все ми, обов`язково разом з Вами, будемо складати на одну невеличку кучку грошi щоб на них придбати запобiжний клапан пружинного типу - в кiлькостi 1 шт., та кусок водопровiдної труби умовним дiаметром 15 мМ. - в кiлькостi не бiльше 1,5м., а також наймати зварювальника для монтажу цього клапана мiж напорним та всмоктуючим трубопроводами на насоснiй станцiї. Якщо цього не зробити, то Ви ризикуєте отримати на кухнi вибух водогрiйної частини котла по причинi перевищення тиску в водяному контурi. На вiдмiну вiд Вас, я таким не ризикую. Це тому, що мої квартири розташованi на 5-му поверсi. А значить, що в процесi зростання тиску в моїх квартирах в трубопроводах води тиск буде на 1,5 кГс/сМ2 нижчий вiд тиску, який буде в трубах води в квартирах першого поверху. Це тому, що рiзниця висот мiж 5-м та 1-м поверхами приблизно складає 15 м.. Тому котли перших поверхiв (як це кощунственно не звучить) являються надiйними запобiжними пристроями для котлiв, якi розташованi на 5-му поверсi. Адже, якщо розпочне утворюватись надлишковий тиск, то в першу чергу порвуться або котли, або трубопроводи води в квартирах першого поверху, де тиск буде найбiльшим. Ви, Tetyana19, цей момент усвiдомили?
А бiльше ми (разом з Вами Tetyana19) в найближчий час нiчого робити не будемо. Iншi питання, якщо вони будуть виникати, будемо розв`язувати з тими людьми, якi будуть причетнi до цих питань. Не хвилюйтесь. Все буде добре.

Цитувати

gala-la

gala-la

31.01.2013 15:57:59

Анатолiю, цiкаво, чому Ви вважаєте, що грошi на клапан маємо видiляти ми зi своєї кишенi, а не це має робити забудовник?

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

31.01.2013 16:00:34

Питання пiдключення насосу вирiшиться найближчим часом. Цим займаються сантехнiк разом з прорабом.

Цитувати

Ukka

Ukka

31.01.2013 16:49:19

АнатолийЛинский, вы в довольно хамском тоне ответили и мне и Татьяне. И где вы такой умный были раньше? Если в доме нарушены строительные нормы, дом пожароопасен, водоопасен, взрывоопасен то говорить об этом нужно с застройщиками до подписания "Основного Договора", а не : "Перш за все ми, обов`язково разом з Вами, будемо складати на одну невеличку кучку грошi щоб на них придбати......"
А то после подписания "Договора...." "кучка" превратится в бездонную яму.

Цитувати
<< 208 209 210 211 212 ... 247
Архів