Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

oksana68

oksana68

12.02.2013 08:14:07

Но я почему-то добилась, что бы залили хотябы временно пеной. У вас я думаю уже не капает. Так можно рассуждать. А по поводу ваших"хочеш не хочеш а працюй"говорить ничего не буду, лучше промолчу. Есть люди мудрее меня.

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

12.02.2013 09:04:57

Доброго дня!

Галю, ви кажете, що крадуть електрику на Суворова, а на Високiй? На форумi наче бiльше людей з Високої, але в домi вiкон бiльше свiтиться на Суворова. Виходить, що з Високої бiльше говорять, а з Суворова мовчать i роблять.

Замiсть того, щоб починати дiлити портфелi i виясняти стосунки пропоную створити iнiцiативну групу зi складу мешканцiв усiх 4 будинкiв. Ця група буде дiяти як промiжний орган до створення ОСББ i представлятиме iнтереси мешканцiв перед забудовниками i владою мiста. Разом iз забудовниками ми можемо дiяти спiльно у наших особистих iнтересах, як наприклад виявлення недоробок, попередження незаконного використання ресурсiв (електроенергiї) i т. п. Група прийматиме попереднi рiшення i передаватиме їх на обговорення мешканцiв, можна шляхом публiкацiї на форумi. Група може зустрiтися iз забудовниками i вiд iменi усiх мешканцiв поставити перед ними питання оформлення власностi на квартири i землi i його термiнiв.

Пропоную зiбратися у цю суботу о 10 ранку усiм зацiкавленим особам, хто готовий увiйти до цiєї групи, i безпосередньо створити її. Далi можна обговорити кiлька найбiльш нагальних питань (тарифи, оформлення власностi тощо), щоб сильно не затягувати i по факту оголосити попереднi рiшення на форумi.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

12.02.2013 10:11:45

На Суворова дiйсно бiльше працюють i менше "гризуться" Не дуже приємно читати таку недружелюбну переписку майбутнiх сусiдiв. gala-la: На рахунок "крадуть": перш нiж звинувачувати потрiбно було розiбратися в ситуацiї. Прикро, що 40 квартир ви назвали злодiями -дуже прикро!Перш нiж таким займатися - розберiться чому склалася така ситуацiя, пишiть конкретно квартиру, а не ображайте всiх жильцiв будинку. Це негарно.
до того ж в щитовiй знаходиться два лiчильники Суворова i Висока. I Навiть, якщо крадуть - крадуть в себе. Яким чином це стосується будинку по Високiй? Коли був борг на Високiй - вiдключали Високу, а не два будинки.

Цитувати

gala-la

gala-la

12.02.2013 10:26:11

Я не буду називати квартиру, хто краде, той знає, про кого я кажу, хто не краде - совiсть чиста, чого переживати?! Може i на Високiй крадуть, але коли я особисто була на будiвництвi, прийшов електрик саме з будинку на Суворова i сказав, що познiмав проводки в щитку. Не гарно красти, а не говорити про те, що крадуть.
Будинок по Високiй при тому, що коли вiдключили за несплату електроенергiю, то вiдключили обидва будинки.

На рахунок форума хтсь пише, а хтсь робить. Люди є рiзнi, однi люблять спiлкуватись, iншi - не дуже - мовчки читають. Звернiть увагу на кiлькiсть вiдвiдування цiєї теми - не багато, не мало, тема була вiдкрита 312396 раз! :)))

На рахунок "гризуться". Це не гризня, а активна i конструктивна бесiда :)
Я сваритись нi з ким не хочу. Навiщо? Факти - вдумливо читаю, того ж прошу i вiд iнших.

Цитувати

gala-la

gala-la

12.02.2013 10:43:38

Тiльки-що менi подзвонили с будинку на Суворова i розповiли детальнiше, що нашi будинки дiйсно на двох рiзних лiчильниках. I якщо не платять по одному будинку, то до другого це не стосується.

Тому забираю свої слова назад i прошу вибачення у тих, хто краде - ви крадiть електроенергiю собi i далi, я бiльше нiчого тут про це писати не буду :)

Хто з жителiв Суворова чесно платить за електроенергiю - я вас нi в чому не звинувачувала, я не суддя, за заборгованiсть зi своєї кишенi не платила, розбирайтесь зi своїми сусiдами самi :) Мир, труд, май)))

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

12.02.2013 10:43:38

oksana68. Позвольте менi вiд iменi спiльноти нашого будинку та вiд мене особисто виразити Вам подяку за пiну. Але доки не розтане снiг та не пiдсохне покрiвля нiхто не стане вимагати вiд будiвельникiв порушувати технiку безпеки.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

12.02.2013 10:45:37

Живу тут з 2 сiчня - вiдключення не було. Пишу по факту. На рахунок конструктивностi - погодьтеся, що далеко не завжди. ( Все по факту на сторiнках форуму). I все таки слова крадуть пишуться або конкретно, або взагалi не пишуться. ("... може i на Високiй крадуть: пiдозра падає на всiх i на Вас в тiм числi.) Не сварюся, а пояснюю, як ми почуваємося пiсля таких слiв)))

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

12.02.2013 10:47:37

Ми теж за мир, труд, май!)

Цитувати

gala-la

gala-la

12.02.2013 10:54:42

slavkoxxl, якби звинуватили, менi було б геть до лампочки, бо за свiтло я буду платить чесно :) П. с. заходьте в гостi, я сьогоднi почала ремонт, буду на будiвництвi щодня))

Цитувати

zireael

zireael

12.02.2013 10:55:18

ну по поводу электрики в обиход тоже был и тоже слышал :) - есть один или парочку умельцев ;). Поэтому давайте не будем ссориться. Надеюсь что таких умельцев больше не будет.
А сказать конкретно - можно. Но жить потом такому будет ой как трудно в этом доме :)

Цитувати
<< 216 217 218 219 220 ... 247
Архів