Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

slavkoxxl

slavkoxxl

12.02.2013 10:59:23

Якщо такi пролеми одразу не вирiшуються, то потiм ще складнiше буде:)

Цитувати

oksana68

oksana68

12.02.2013 11:00:35

АнатолийЛинский ви повторюєтесь. Про кришу, що доки вона не висохне, нiхто не вимагає її ремонту писалося ранiше i мною i вами. Все закрили тему.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

12.02.2013 11:50:32

Gala-la:Дякую за запрошення. Бажаємо успiшно зробити ремонт i швидше переїхати у нову оселю))))

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

12.02.2013 12:04:33

Пiсля ремонту у нас полишалися всiлякi дрiбницi: грунтiвка, гiпс, профiль для укладання плитки, плитка... От би добре було створити таку собi громадську комiрчину. Кому не треба - залишив (хочеш, вказав свою цiну, телефон). Кому треба щось термiново - прийшов, знайшов, зателефонував господарю i взяв у користування... Економiя часу i коштiв. Утопiя?

Цитувати

LOptimist

LOptimist

12.02.2013 14:28:26

gala-la : Нельзя так "отмораживаться", (показала и не дала).
Если завтра у Вас или у кого-другого будут свет воровать, мне стоит промолчать? Пусть дальше воруют, моя хата скраю...

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

12.02.2013 15:26:57

LOptimist та всi iншi. Ну що ви в Галю всi в`їлися? Галя - це жiнка, а всi жiнки - це емоцiональнi створiння. Закривайте цю тему з електрикою та не чiпляйтесь бiльше з цiєю темою до Галi.
Шановне товариство. Перестаньте сваритися за електроенергiю. Ото знайшли тему!!! Вам що не вiдомо, що Київобленерго давно вже не являються нацiональним надбанням, а являється приватною власнiстю iноземця. Воно вже декiлька раз перепродавалось. То був власником американець, потiм француз, а зараз я навiть не знаю хто (немає рiзницi хто). Всi Райони електромереж, котрi являються структурним пiдроздiлом Київобленерго, до такої степенi безсовiсно "обiдранi" цими iноземцями, що втратили не тiльки ремонтнi бази та склади запасних частин, а навiть будь яку здатнiсть ремонтувати лiнiї електромереж та трансформаторнi пiдстанцiї. Вони здатнi та нацiленi лише збирати грошi з населення, при цьому матерiальна частина (лiнiї електропередачi та пiдстанцiї) працює доти, доки не зламається та не перетвориться в мотлох. Нiяких профiлактик, нiяких ремонтiв, навiть павутину з шин трансiорматорних пiдстанцiй нiхто тепер не змiтає. А потiм, що iмовiрно, все це прийде до негодностi, то буде покинуте iноземцями на проiзволяще.
Кiнцiвку цього тексту не написав, так як тодi весь текст видаляють.

Цитувати

gala-la

gala-la

12.02.2013 16:21:58

slavkoxxl, дякую за побажання :)
LOptimist, все вопросы - к электрику. Моя хата теперь скраю :)

Цитувати

vns

vns

12.02.2013 21:06:26

Лично мне не безразличен вопрос по электроэнергии, так как я живу на Суворова больше месяца и не так давно заплатил за свою квартиру более 1200 грн. Платить очень не хотелось по такому тарифу, так как я считаю что если бы застройщица выполнила условия договора и у меня были бы документы на право собственности, то я заплатил бы в три раза меньше а так 100$ испарилось и еще не известно сколько испариться до получения документов. Но по словам застройщицы если мы не будем платить то электрику нам отключат это было основным аргументом для меня. И мне очень не приятно узнать что в тоже время кто то еще и умудряется воровать.

Цитувати

Maryna_SK

Maryna_SK

13.02.2013 07:59:30

Шановнi мешканцi вул. Висока!!! Офiцiйних зборiв про якi говорив Sanya_Sk не буде, так як представники вiд забудувника в цю суботу порадувать своєю присутнiстю нас не зможуть. Домовились на наступну суботу 23 ЛЮТОГО, час повiдомимо пiзнiше.
Особисте прохання до АнатолияЛинського (вiднесiться з порозумiнням) перестаньте писати всiлякi дурницi (цитую: "Вам що не вiдомо, що Київобленерго давно вже не являються нацiональним надбанням, а являється приватною власнiстю iноземця") я думаю, що мешканцiв нашого i прилеглих будинкiв мало хвилює хто там власник (нас хвилює тiльки наша власнiсть i наскiльки довго ми будемо платити 1грн. за кВт). Прошу Вас пишiть по сутi, бо ви своїми творами "вiдбиваєте" будь-яку охоту щось вирiшувати. Вас цiкавлять зараз не тi питання. Краще поцiкавилися б чому вiдбувається затримка з документами (i це аж нiяк не причина благоустрою)...
Можливо хтось знає чому розiрвали договiр з IрпiньТеплоСервiс? Адже вiн точно був пiдписаний, i вони повиннi були нам запускати котли i обслуговувати нас.
P.S. Якщо ми не почнемо слухати один одного (а будемо гнути свою палку) то доброго нiчого не буде: нi ОСББ, нi ЖЕКу а буде все у власностi забудовника, а ми будемо знiмати у неї квартири.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

13.02.2013 13:23:01

Maryna_SK. Та будь ласка, продовжуйте на здоров`я сваритись за електрику скiльки Вам буде завгодно, якщо Вам це буде приносити задоволення. Особисто я особисто Вас переконувати в зворотньому не буду.

Цитувати
<< 217 218 219 220 221 ... 247
Архів