ЖенаМужа
11.07.2013 13:43:48
Штукатурка ровненькая.
ЖенаМужа
11.07.2013 13:45:01
Еще штукатурка..
hedgesitter
11.07.2013 14:40:43
Очень признателен за отклик и фотки. Плитка и бордюр на лестнице радуют, отсутствие козырька над дверью и ожидалось и огорчает всё равно, как и сама дверь... хочется думать что это не завершение.......... асфальт во дворах 9-го и 3-го есть, я так понимаю-никто и не заикнулся(?). Интересно также-Волынская готовится к асфальтированию?............................да!Просто по случаю, к Happylife --это обыкновенное переговорное устройство сейчас стоит таких денег?я имел в виду поделили на кол-во квартир.
ОлегЩ
11.07.2013 15:52:02
Да, руки не выровнялись, с фотками добрые люди помогают.
Визит не запланированый, проездом и времени ноль.
Штукатуры приятно удивили, я не спец, но стены ровные. Двор между Вол и Волошковой закатан и расчерчен под парковку, навскидку, даже если плотно забить машинами, то штук 30 не больше, а по периметру десять парадных, это я о "строительных нормах".
Вол12 штукатурят 1-3 секции, остальное видно из фоток. Мира и Вол8 тоже - все на фото.
Наблюдение, за домом по Мира идет линия электропередач, на бетонных столбах, как положено, и между ней и домом еще один дом никак на помещается, переносить будут?
Вол7, как по мне, темпы вялые.
Как Волынская может готовиться к асфальтированию? А к Вол8 как грузовикам ездить? На Львовской шлагбаум.
Пластиковые двери в парадных - нагоняют тоску, будем за свой счет менять.
Новостей минимум, но все лучше чем дублированные с оф. сайта.
hedgesitter
12.07.2013 01:42:54
Честно, очень признателен, для меня уже стало признаком опэшных постов суть:не нравится-зачем вложился, мы тут всё думаем о "коллегах" которые за деньги инвесторов совсем ничего не делают...-т. е. прилично такое писать. Я не занимаюсь отстрелом уродов-мошенников, но, полагаю они всегда должны иметь в виду достаточно энергичных охотников за криво посаженными головами.
TD12
12.07.2013 07:36:26
Згiдно "ДЕРЖАВНI БУДIВЕЛЬНI НОРМИ УКРАЇНИ Будинки i споруди
ЖИТЛОВI БУДИНКИ. ОСНОВНI ПОЛОЖЕННЯ ДБН В.2.2-15-2005"
2.9 Висота житлових поверхiв вiд пiдлоги до пiдлоги у житлових будинках повинна бути не менше 2,8 м. Висота житлових примiщень вiд пiдлоги до стелi - не менше 2,5 м. У районах iз середньомiсячною температурою липня 21 град. C i бiльше висоту житлових поверхiв необхiдно приймати не менше 3,0 м, а висоту житлових примiщень - не менше 2,7 м. Висоту внутрiшньоквартирних коридорiв, санвузлiв та iнших пiдсобних примiщень допускається знижувати до 2,1 м.
В нашiй клiматичнiй зонi висота повинна бути не менше 2,7 м.
TD12
12.07.2013 07:39:32
Згiдно "ДЕРЖАВНI БУДIВЕЛЬНI НОРМИ УКРАЇНИ Будинки i споруди
ЖИТЛОВI БУДИНКИ. ОСНОВНI ПОЛОЖЕННЯ ДБН В.2.2-15-2005"
2.13 При усiх зовнiшнiх входах до житлових будинкiв слiд передбачати тамбури глибиною не менше 1,4 м. При входах до багатоквартирних будинкiв допускається передбачати примiщення iз санвузлом для чергового персоналу (консьєржа/консьєржки), комору для зберiгання прибирального iнвентарю. Зазначенi вище примiщення (крiм тамбурiв) повиннi розташовуватися поза сходовими клiтками. Розмiщення спальних мiсць у примiщеннi чергового персоналу (консьєржа/консьєржки) не допускається.
Вхiднi дверi до будинкiв повиннi обладнуватися кодовими замками, якщо згiдно з 5.46 не передбачено обладнання їх замково-переговорними пристроями з дистанцiйним керуванням.
5.46 Згiдно iз завданням на проектування окремi житловi будинки (квартири) можуть бути обладнанi мережами i пристроями:
- аудiо (аудiо-вiдео)-замково-переговорних систем;
- технiчних засобiв охоронної сигналiзацiї та вiдеоспостереження.
Забудовник повинен забеспечити кодовими замками/переговорними пристроями.
Danis
12.07.2013 07:44:49
Товарищи, дабы общаться в рамках правил и не засорять форум спамом (все равно удаляют), предлагаю в табличке создать отдельную вкладку с предложениями об оставшихся с ремонта стройматериалами и инструментом.
TD12
12.07.2013 07:51:55
2.17 Дахи слiд проектувати з органiзованим водостоком згiдно з ДБН В 2.6-14. Допускається передбачати неорганiзований водостiк з дахiв одно-, двоповерхових будинкiв за умови влаштування козиркiв над входами. В разi органiзацiї зовнiшнього водостоку повиннi бути передбаченi заходи, якi виключають утворення i падiння полою.
Так що козиркiв над входами не буде.
TD12
12.07.2013 07:55:18
Нормативнi акти не є спам. Спам- це слово яке не подобається забудовнику та формчанам з вiддiлу продаж.