Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

olis

olis

22.01.2013 14:48:19

Не забили, але ряди iнiцiативної групи дуже порiдшали. Хось змiнив плани на квартиру, хтось зараз зайнятий ремонтом. Тому робимо те що зараз по силах: займаємось домофоном, проводимо листування щодо службової квартири, приймаємо участь у онлайн спiлкування. На щастя зараз новi люди почали проявляти iнiцiативу у тому числi i в зв`язку з ситуацiєю з опаленням. I це дуже круто :)

Цитувати

vlapov

vlapov

22.01.2013 16:14:08

olis

Печалька. Був у вашому домi, розруха i сральнiк + проходний двiр(сек.1). В квартирi, якiй був, половину радiаторiв не працює(проектний косяк, жек нiчого робити не збирається, але за опалення намалювали 600 грн/грудень).

"проводимо листування щодо службової квартири"
А тут якi проблеми виникли?

Цитувати

pallantus

pallantus

22.01.2013 17:38:38

Соседи, если кому нужен хороший электрик, выполняет все электромонтажные работы любой сложности под ключ. (ланшафтное и фасадное освещение, энергосберигающее решение для дома, офис и магазинов и тп тд) Зовут Владимир 050 776 59 58

Цитувати

olis

olis

23.01.2013 10:56:59

vlapov: olis
Печалька. Був у вашому домi, розруха i сральнiк + проходний двiр(сек.1)....

Що значить прохiдний двiр? В першiй секцiї консьєржи справдi менш активнi та i рiвень оплати консьєржам нижчий (цi речi можуть бути пов`язанi). Але загалом ситуацiя така: консьєрж питає куди йдеш i пропускає, якщо людина йде перший раз, то записує. Скоро встановимо вiдеоспостереження i будемо знiмати "прохiдний двiр" на камеру :)

А щодо розрухи, то це як казав класик, "разруха не в клозетах, а в головах". Якщо я винесу смiття i не приберу, чи мої робочi щось зламають, а я не полагоджу, чи дверi/вiкна надвiр на поверсi не зачинятиму, то в мене почнется розруха.

Про половину не працюючих радiаторiв чую вперше. Хазяїн не дiлився з вами заходами, якi вживає щоб це виправити?

Проблеми такi, що забудовник не передав службове житло туди куди мав передати по закону (для подальшої передачi обслуговуючiй органiзацiї). А у квартирi, про яку ми пiдозрюємо, що вона службова, Кочерга вже почав робити ремонт з переплануванням її на 2 квартири.

Цитувати

vlapov

vlapov

23.01.2013 12:42:19

Там консьєрж? Не бачив, дверi настiж, зайшов собi.

Мучаються з опаленням, жек тiко воду стравити може. Хоча там треба труби i арматуру мiняти. Що будуть робити не знаю…

Цитувати

olis

olis

23.01.2013 13:48:00

А ремонт вже зроблений? В Девелопер звертались?

Цитувати

olis

olis

23.01.2013 14:30:21

З 28.01.13 можна буде розпочати встановлення поквартирних домофонiв для квартир, якi здали грошi на встановлення магнiтного замка i будинкового домофону (100 i 150 грн.). Щоб встановити домофон Ви можете зв’язатись з майстром В’ячеслав Володимировичем (097) 456 34 74. Бiльше iнформацiї на домашньому форумi, а також оголошення буде розмiщене на входi в пiд`їзд та у консьєржа.

Цитувати

Jackas

Jackas

24.01.2013 13:08:54

если у меня домофон уже есть компенсируете деньги за домофон вашей хфирмы, так как он мне не нужен. а поставьте доп камеру на мой!

Цитувати

Scorpio

Scorpio

24.01.2013 18:40:50

olis:
Проблеми такi, що забудовник не передав службове житло туди куди мав передати по закону (для подальшої передачi обслуговуючiй органiзацiї). А у квартирi, про яку ми пiдозрюємо, що вона службова, Кочерга вже почав робити ремонт з переплануванням її на 2 квартири.

Я в шоке, а пан Кочерга не знает, что квартира не была им куплена? Или он её таки купил? Содом и Гоморра какая-то, блин, родите меня обратно и в другой стране :)

Цитувати

olis

olis

25.01.2013 06:55:34

Jackas: если у меня домофон уже есть компенсируете деньги за домофон вашей хфирмы, так как...

Там в розцiнках плата за монтаж i плата за апарат окремо.

Цитувати
<< 593 594 595 596 597 ... 667
Архів