Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

sana27

sana27

08.06.2012 21:20:48

EugeneSE: Детская площадка введена в эксплуатацию...

И даже опробована!

Цитувати

Иванов

Иванов

09.06.2012 19:50:34

Уважаемые соседи. Кто делал или переносил розетки и вкл/выкл в квартире. Прошу Вас подсказать контактные телефоны мастеровых и расценки. Подскажите пожалуйста как Вы решили вопрос с прорабом и электриком по подключению к 220V.

Цитувати

sapiens

sapiens

10.06.2012 08:46:30

Счетчики наши оказывается достаточно дорогие, и в них действительно батарейка. Надеюсь ЖЕК менять будет.
Кому интересно, здесь характеристики.
http://vk.dp.ua/sht.php?id=1702

Цитувати

sana27

sana27

10.06.2012 20:47:51

sapiens: Во второй секции обнаружил счетчики тепла. Что интересно они работают! Не понятно...

А где именно Вы их видели? Я у нас на этаже такой роскоши не видела..

Цитувати

sapiens

sapiens

11.06.2012 04:49:08

Я их у себя на этаже видел. Это счетчики только для 21 этажа, на других просто градусник из трубы торчит :)

Цитувати

Olabola

Olabola

11.06.2012 07:19:36

Здравствуйте. Кто ставил/будет ставить розетку в ванной, дайте тел. электрика на объекте пожалуйста. Сколько стоит точка?

Цитувати

Ros

Ros

11.06.2012 09:08:56

Добрий день, всiм!
Вже довго читаю форум, але не був зареєстрований тому i не писав повiдомлень. Я ваш сусiд з 1 секцiї по програмi 70 на 30. Сьогоднi зареєструвався i пишу повiдомлення, оскiльки ситуацiя в КГС з нашим будинком i особливо з виготовленням свiдоцтва на право власностi настiльки мене дiстала, що потрiбно щось вирiшувати. Те що будинок не вчасно здається пiвбiди. Сьогоднi я зрозумiв, що в КГС такий бардак, що "Елiта-центр" вiдпочиває. Я пiдписав всi необхiднi документи для оформлення свiдоцтва (довiдка про 100% оплату, акт передачi майнових прав i т. д.) i мене жiночка з великого залу (не знаю як її звати - працює в парi з Андрiєм) направила в 205 кабiнет для пiдписання акту прийому-передачi. Я спочатку сходив туди на консультацiю, дiзнався про необхiднi документи для акту i для виготовлення свiдоцтва i сьогоднi прийшов їх подавати, але в мене їх вiдмовилися приймати мотивуючи це тим, що потрiбно оформлювати на всiх хто стояв на черзi. Я їм почав говорити, що положення вже вiдмiнили, а вони менi у вiдповiдь сказали, що тим людям, якi займаються виготовленням свiдоцтва про цю вiдмiну нiчого невiдомо i потрiбно знову пiдписувати новi додатковi угоди. Я повернувся до попередньої спiвробiтницi i кажу, що в мене не приймають документи, а вона менi: "А чим я можу вам допомогти, це не мої проблеми подавайти документи, попереднi iнвестори, якi пiдписували додатковi угоди свiдоцтва не отримали, бо їм вiдмовили, оскiльки додатковi угоди вiдмiнили" i т. д. Мої подальшi обгрунтованi аргументи про те, що це їхнi вiдносини всерединi однiєї структури i вони самi повиннi їх врегульовувати результату не дали, але мене направили до керiвника управлiння - Тисака Олексiя Iвановича в каб. 209. Прийшлось i там влаштовувати скандал, пiсля чого був наказ працiвницi з 205 каб. прийняти у мене документи. Але зi слiв тiєї людини, яка приймала документи це нiчого не дасть, оскiльки прийдеться все рiвно пiдписувати доп. угоди. Дуже цiкаво те, що при зясуваннi ситуацiї з керiвником менi було повiдомлено, що домовленiсть про вiдмiну необхiдностi додаткових угод є лише усною (i як я зрозумiв вона не дiє).

Цитувати

Ros

Ros

11.06.2012 09:13:38

Пiдсумок: виявляється нi з додатковими нi без додаткових договорiв ми оформляти свiдоцтво на право власностi не можемо. КГС займається тупим кидаловом - в однiй структурi однi напрявляєть до iнших з документами, а цi iншi кажуть або ми не приймемо ваших документiв або якщо й приймемо (пiд вказiвкою керiвництва), то це вам нiчого не дасть. Цю ситуацiю потрiбно якось вирiшувати з нашого боку. На мою думку, єдино можливий шлях - пiддати це питання гласностi. Всi зацiкавленi iнвестори повиннi пiднiмати це питання у розмовах як з простими працiвниками, так i з керiвниками. Краще було б взагалi зiбрати великою групою (при можливостi) чоловiк 10, 20, 30... i пiти походити в КГС по всiх кабiнетах, особливо дууууууууже великих начальникiв та зробити вiдповiднi колективнi офiцiйнi звернення. Тут ми можемо обєднатися з iнвесторами з Григоренка, у яких мабуть така ж ситуацiя i якi також читають наш форум. Особливо менi цiкаво послухати тих iнвесторiв, яким повернули їхнi документи з додатковими угодами i переподали без додаткових угод i яким знову прийдеться цi додатковi угоди пiдписувати i подвати документи третiй раз. Мене дуже турбує наглiсть цинiчнiсть працiвникiв КГС (а точнiше власникiв КГС), якi отримуючi на рахунки кошти вiд iнвесторiв поводяться бiльш-менш адекватно, а коли потрiбно вiдповiдати за отриманi кошти - затримують здачу будинку, не виготовляють i не дають виготовити самостiйно свiдоцтво на право власностi при цьому тупо морозяться i фактично посилають своїх "дорогих клiєнтiв, якi завжди правi". Бiльше терпiти такий "Беспредел" я вважаю не можна, оскiльки нас всiх фактично тримають за лохiв. Всi, я думаю, розумiють, що без свiдоцтва на право власностi на квартиру ми не маємо жодних прав на цю нерухомiсть i нами можна манiпулювати, що з успiхом i робиться з боку КГС. Тобто, пропоную зiбратися бiля КГС в якийсь з днiв, який влаштовує найбiльшу кiлькiсть iнвесторiв поговорити з керiвництвом КГС на пiдвищених тонах та зясувати всi питання.

Цитувати

Tough

Tough

11.06.2012 09:37:01

Завтра планирую поехать на подписание Акта. Обязательно уточню порядок и сроки оформления правоустанавливающих документов.
Чем дальше, тем процесс идет медленнее и сложнее. Я так понимаю, что сейчас КГС наполную занят оформлением договоров с новыми инвесторами по гос. программам.
Посмотрим, завтра отпишусь по факту визита.

Пы. Сы. На форуме 2-го дома уже есть инвестор, который получили правоустанавливающие док-ты, уже даже успел прописаться :) http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4824&cpg=340

Цитувати

Ros

Ros

11.06.2012 15:04:07

Та в тому то i справа, що чим далi тим складнiше. На етапi пiдписання договорiв купiвлi-продажу i перерахування грошей в КГС ми були кращими друзями цiєї структури i ставилися до нас добре i з посмiшкою завiряючи, що все буде добре i якщо будинок на пару тижнiв i затримають, то щоб не бiгли вiдразу до суду. А коли дiйшла справа до реальних справ, то виявляється, що i будинок затримали не на пару тижнiв i документи якось не поспiшають видавати придумуючи якiсь вiдмовки. I ми автоматично з друзiв КГС перетворилися на ворогiв. Тому вiдповiдаючи на запитання коли здача будинку i як отримати документи я вже отримую вiдповiдi типу: "Це вашi проблеми" або "Я нiчим не можу допомогти" i т. д. Тобто на етапi отримання коштiв працiвники КГС "при делах", а на етапi звiтування i отримання нами того товару за який ми заплатили працiвники КГС вiдповiдають типу: "Ребята мы не в курсе...".

Цитувати
<< 320 321 322 323 324 ... 614
Архів