Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

Ros

Ros

20.01.2013 12:25:09

Abwer: to: Владимировна
А откуда к Вас такая информация, что есть квартиры с показателем...

Все вiрно. Квартири з показниками теплового лiчильника "о" є i це факт. Прикладом тому може бути моя квартира, де такi показники. Але потрiбно розiбратися в проблемi. Суть полягає в тому, що в тих квартирах де такi показники, опалення або не включене або не працює лячильник. Якщо опалення не включене - все зрозумiло, власник платить лише за опалювання територiї загального користування. Є iнший варiант, як у мене (i багатьох iнших квартирах), коли лiчильник не працює i це не означає, що я не плачу за тепло, навпаки я плачу бiльше, нiж тi у кого лiчильник працює. Доказом є те, що за останнiй мiсять за 2-хкiмнатну квартиру я заплатив за опалення майже 500 грн. (наголошую на лiчильнику "0"!!!) в той же час власник аналогiчної квартири з лiчильником заплатив 305 грн. Можна робити висновки. Мої неодноразовi звернення до Iгоря Миколайовича в ЖЕК результату не дали - лiчильник не працює i далi, хоча обiцяли проблему вирiшити. Тому не потрiбно звинувативати своїх сусiдiв у тому, що в них на лiчильнику "0" i вони не платять за тепло. Єдина структура, якiй вигiдна ця ситуацiя - це ЖЕК, або його представники на мiсцях. Зняти з кожної квартири, в якiй не працює лiчильник лишнi 200 грн. - це немаленька сума в масштабах будинку. Тому всi свої незадоволення потрiбно адресувати ЖЕКу або колективно або iндивiдуально, звертатсиь усно, писати заяви i т. д., чим я i займаюсь (як i багато iнших мешканцiв). Це єдиний цивiлiзований метод вирiшення ситуацiї. Коли всi будуть мовчки платити по таким тарифам, то i надалi тарифи будуть тiльки зростати. Вже є вiдповiднi листи звернення у консьєржiв - можна пiдписатись пiд ними, можна звернутись в ЖЕК iндивiдуально. БАЖАЮ УСПIХIВ!!!

Цитувати

Владимировна

Владимировна

20.01.2013 17:49:47

Во-первых, для того, что бы узнать отопление при,0, нужно всего-то проверить трубу входящую и обратку. Если обе тёплые-отопление есть. Если холодное-отключено. Всё очень просто, поэтому и нужно собрать данные о всех,,0,,.
Во-вторых, если у вас при -18 -15 на улице (а со среды похолодает)отключено отопление, значит вас в любом случае подогревают соседи сверху, снизу, сбоку. То есть их счётчик больше накручивает. Кроме того перепады температур на разных этажах негативно влияют на всю конструкцию дома
В других ЖЭКах недопускают таких ситуаций. Нашему ЖЭКу всё равно-главное как-нибудь,, разбросать,, показатели общедомового счётчика.
Поэтому только МЫ сами должны контролировать счета
Прочитайте соседние ветки о том что люди пишут про свои счета за отопление. То что творится в нашем доме-это полный МАРАЗМ!!

Цитувати

LenaS

LenaS

20.01.2013 19:03:15

Владимировна :
Уважаемая, за Ваше отопление платить не собираюсь, сколько бы Вы "проверок" не делали (думаю и остальные соседи тоже), каждый человек сам решает какими услугами пользоваться. Каждый платит по своим счётчикам и несет полную ответственность за свои расходы.

Цитувати

Olabola

Olabola

20.01.2013 19:54:44

Abwer, LenaS, откуда сколько негатива?
LenaS, Вы что, где то прочитали, что в посте выше Вам предлагают оплатить за чужое отопление?!
Ros, а Вам приходят счета на отопление с суммой 500 грн, но Вы сдаёте показания "0" или, наверное, Вам считают по нормативу за 1 кв. м - 0,0245 Гкал в месяц?

Цитувати

Ros

Ros

20.01.2013 21:10:38

Менi рахують по якомусь там середньому тарифу i на лiчильник в даному випадку нiхто не дивиться. Звичайно квартира в мене опалюється i я платити зобовязаний, але в розумних межах. Придбання квартири передбачає наявнiсть робочих лiчильникiв по яким я повинен платити. ЖЕК прийняв наш будинок разом з усiма приборами за якiсть яких вiн повинен вiдповiдати i виправляти неполадки (за це вони i отримуують зарплату). Лiчильники передбаченi проектом i платити за тепло ми повиннi строго по лiчильникам, а не так як стукне в голову комусь iз працiвникiв ЖЕКа. Коли я туди дзвонив i пояснював про цей середнiй тариф, то там дуже показово дивувались, говорили, що такого не може бути щоб лiчильник не працював 4 мiсяцi i нiяких середнiх тарифiв у них немає i нiхто немає права їх нараховувати i т. д., обiцяли передзвонити, взяли телефон i на цьому все закiнчилось. Я завтра буду писати заяву, що буду платити лише у вiдповiдностi до лiчильника тепла, без незрозумiлих нарахувань, може тодi вони полагодять лiчильник, оскiльки це їхнiй прямий обовязок. Тим бiльше лiчильники повиннi бути на гарантiїї, оскiльки вони новi. Просто виправляти ситуацiю нiхто з ЖЕКу не хоче, бо ця ситуацiя їм вигiдна. В мене навiть є пiдозри, що лiчильники не просто так не працюють, а хтось з ЖЕКу постарався зробити так щоб вони не працювали.

Цитувати

sapiens

sapiens

21.01.2013 13:43:00

Если счетчик сломан, они насчитывают по среднему. Так же как и в домах в которых нет счетчиков. Все правильно, а как по другому. Тарифы, насколько я понимаю, не они придумывают. Или я ошибаюсь?
Другое дело что подозрительно много тепла уходит на отопление парадных. У нас во второй секции по непонятной причине ветер гуляет по лестничной клетке. То ли чердак не закрыт, то ли ещё что. Вот здесь реальный шанс сэкономить тепло.

Цитувати

thirteen

thirteen

21.01.2013 15:21:11

Да, уважаемые соседи, те-же ремонтники - курят и. т д. на балконах и двери оставляют открытые. Нужно прикрывать...
Лестничная клетка тоже отапливается, и там постоянно открыто. А это все наши денежки.

Цитувати

Хороший_сосед

Хороший_сосед

21.01.2013 16:26:53

В общем ситуация понятна. Есть не добросовестные соседи, которые привыкли к халяве и даже за отопление платить не хотят - не возможно делать ремонт в квартире в которой отключено отопление - у Вас обои отвалятся - не смешите людей. И ещё им помогают гуляющие по лестничным клеткам которым облом дверь прикрыть за собой. Вывод напрашивается сам собой - ну нельзя с нашим народом по хорошему, не нужны им счетчики, все по старинке - показания обще домового привязать к квадратному метру и тогда сразу культура появиться - Потому как все будут обязаны платить.
Ребята дом чтобы не развалился - должен отапливаться, у вас для этого на терморегуляторах есть минимальный зимний режим, а не отключил полностью и довольный что у него счетчик стоит.

Цитувати

Хороший_сосед

Хороший_сосед

21.01.2013 16:33:49

А ситуация пойдет на поправку через год когда у всех квартир появятся хозяева.
А через 4 года всё станет на свои места так как придет время поверки счетчиков.
Эти счетчики уже сняты с производства, кто их будет поверять - вопрос. А новый счетчик дорог и за 4 года не окупиться. Так что не чего особо переживать.

Цитувати

Ros

Ros

21.01.2013 17:00:22

Хороший_сосед: В общем ситуация понятна. Есть не добросовестные соседи, которые привыкли к халяве...
Стосовно ремонту в квартирi без тепла тут я можу частково погодитись, оскiльки робити ремонт в сирому примiщеннi дуже важко i в економiчному планi недоцiльно. Але на певних етапах ремонту, коли робиться розводка сантехнiчних труб, знiмаються шпалери i лiнолеум вiд будiвельникiв i т. д. опалення може бути i виключене. Тому тут потрiбно пiдходити iндивiдуально, а не звинувачувати всiх, а реально зясувати чи опалення включене чи нi, а тодi вже говорити.
Стосовно того хто хоче платити, а хто не хоче, тут також потрiбно розiбратися. Чому, наприклад, я повинен платити приблизно в 2 рази бiльше за опалення, тiльки тому, що ЖЕК не хоче зробити так, щоб мiй лiчильник працював i я платив по ньому? Я сам не можу викликати майстра чи ремонтувати сам цей лiчильник, оскiльки це заборонено - повинна виправляти ситуацiю обслуговуюча органiзацiя, в якої є договори з фiрмою, де цi лiчильники закупались, з пiдрядчиком який їх встановлював i т. д. Маючи всi документальнi пiдтвердження можна (i потрiбно) органiзувати процес по їх замiнi чи ремонту.
I непотрiбно у всiх бачити "недобросовiсних сусiдiв" вiд яких йде все зло цього свiту.

Цитувати
<< 537 538 539 540 541 ... 614
Архів