Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Shapka

Shapka

25.04.2013 13:33:54

Панчо: Вiшенки й бузок зi сторони 21х будинкiв--звичайно круто. А зi сторони гаражiв щось...
Здрастуйте, Панчо. Ви з якого будинку - 4? З якої квартири? Можете написати номер квартири менi в конвертик справа.
В суботу в 4 буд пройшов суботник. Ви читаєте форум i, значить, в курсi цього. Напевне, пам`ятаєте, що перед суботником я писала прохання: хто може взяти на себе посадку дерев бiля будинку (купити/викопати десь садженцi, привезти їх на будинок) - вiзьмiться за це. Бо я просто фiзично не можу. Висадити ми могли б - були руки, iнструмент, земля.
На жаль, жоден сусiд на це не зголосився. Саме тому ми нiчого iз дерев не висадили.
Спецiалiст по озелененню сказала, що купувати зараз садженцi для посадки уже пiзно, варто восени закупити дерев i висадити.
Але якщо Ви можете викопати десь берiзку, сосну чи iн дерево - викопуйте i садiть. Щось таки та й прийметься. Земля (щоб насипати у ямку) є бiля ворiт на нове будiвництво. Дуже шкода втрачати цю весну(
Я куплю садженцi квiтiв - завтра повиннi привезти. Висаджу в клумби петунiю
https://www.google.com.ua/search?q=петуния&hl=ru&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Zy95Ue_QOo-MswaauYCABw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1111&bih=545
Є насiння рiзних осiннiх квiтiв - посiю понад бордюрами.
Добре було б посадити бiля огорожi спорт майданчикiв якiсь лiани (дикий виноград, напр. вiн росте швидко i невередливий у планi догляду, поливу, грунту), щоб вони обплели огорожу i зробили тiнь.

Сьогоднi купила i завезла в ЖЕК трубу (40 шт по 1,2 м) - вони взялися приварити "набалдашнички" i забити по нашiй територiї вiд наїзду авто на газон. Набалдашнички будуть робити iз тiєї ж труби, тому кiлькiсть стовпчикiв трохи зменшиться.

Всi, хто був на суботнику в нашому, 4 буд., ми з вами - молодцi))

Цитувати

AlexWx

AlexWx

25.04.2013 13:42:26

Valegol :, прошу не писать о человеке плохо, если вы ее не знаете. Оксана чудесная женщина и только благодяря ей мы хоть какие то блага имеем уже в нашем доме.
Эмоции бывают у каждого. Но пообщавшись с некоторыми соседями, можно не только на французком научится говорить.
Опять же повторюсь - кто имеет какие то претензии к инициативной группе - пишите: кто вы?, номер квартиры?, время встречи для решения наболевших вопросов и прислушивания к вашим правильным советам.
А из кустов гавкать - задача собак, которые и так достали нашего Романа по ночам :)

Цитувати

Панчо

Панчо

25.04.2013 15:03:42

Shapka:
Здрастуйте, Панчо. Ви з якого будинку - 4? З якої квартири? Можете написати...

Я з 3-го будинку.
Тобто вiшня й бузок не посадженi як було заплановано (з ваших слiв)?

"що перед суботником я писала прохання: хто може взяти на себе посадку дерев бiля будинку (купити/викопати десь садженцi, привезти їх на будинок) - вiзьмiться за це."

По-перше ви казали що це ЖЕК має висадити вишенки з бузком... а не хтось особисто.

А 200 грн. за "утримання прибудинкових тер-й" йдуть НА ЩО?

Цитувати

Shapka

Shapka

25.04.2013 15:20:07

Панчо, вишнi i бузок ЖЕК хоче посадити вiд 21-х будинкiв (бiля ТП, напроти нашого 2 буд).
Якщо Ви хочете, щоб ЖЕК посадив щось пiд Вашими вiкнами, то правильно пiти у ЖЕК i домовитись/вимагати/просити це у ЖЕКа, а не на цьому форумi.
Територiя Вашого будинку озеленена згiдно плану. Все, що вважалось за потрiбне забудовниками i ЖЕКом, висаджене.
Якщо Ви хочете додатково озеленити територiю, звертайтесь до своєї iнiцiативної групи (групи Вашого будинку). Я можу сказати лише за свiй будинок.
Про "А 200 грн. за "утримання прибудинкових тер-й" йдуть НА ЩО?" - не зрозумiла, що то за грошi. Пiдозрюю, що Ви здали 200 грн на потреби будинку iнiцiативнiй групi будинку, а не на утримання прибудинкових територiй (магнiтний замок, обшивка лiфтiв, органiзацiя робочого мiсцi конс`єржам, купiвля квiтникiв i садженцiв - це лише те, що знаю я). Звернiться до iнiц. групи свого будинку i вони Вам усе розкажуть, куди витраченi кошти.
Найкращий варiант - вступайте в iнiцiативну групу, берiть активну участь в життi будинку i будете знати i вирiшувати, куди, як витрачаються грошi i що, де, коли, ким i за скiльки виконуватимуться всi роботи в будинку i навколо нього.
До речi, ЖЕК видав вашому будинку достатньо вишень, Вашi сусiди iх висадили. Бачу, що Ви на суботнику не були, раз нiчого не знаєте
ПС На майбтнє: перед практично кожним своїм постом я пишу "4 буд", це означає, що свi мої слова стосуються саме 4 буд. Оскiльки Ви з 3, можете на них не зважати - тодi не буде плутанини)

Цитувати

bmvmary

bmvmary

25.04.2013 16:09:21

Добрый день! Я новая соседка 3 дома, кв 92. Простите, вопрос не о делах насущных: сегодня пыталась зарегистрироваться в держ. реестрац. службе и у меня потребовали документ о том что дом сдан в эксплуатацию. Где его можно достать??? Буду очень благодарна за помощь:)

Цитувати

Yana-Igor

Yana-Igor

26.04.2013 08:05:32

bmvmary, акт о сдаче дома находится В Житлоинвестбуд УКБ на Владимирской, 42 ( по моему от 27.09.12), но на руки Вам его никто не даст. Если же вам надо документ о принятии дома на баланс ЖЭКа, то это в житло-сервис - вул. Днiпровська набережна,25-б.

Цитувати

homo_sapiens

homo_sapiens

26.04.2013 09:09:18

bmvmary: Добрый день! Я новая соседка 3 дома, кв 92. Простите, вопрос не о делах насущных:...

Скажите им пусть закон читают. Не нужен этот документ для внесения в реестр, по крайней мере вы его не должны предоставлять. Если будут быковать и не брать документы, снимайте их на телефон, обычно срабатывает.

Цитувати

ксюшик

ксюшик

26.04.2013 10:20:53

Valegol:
+1000. Поддерживаю. Такого хамства я уже давно не встречал. Тем более к "своим"...

Со мной не надо иметь дело, и связываться со мной не надо. А вот просто возьмите и что-то сделайте в нашем доме. У нас еще остались недокрашенные вазоны, краска у консьержа, предлагаю заняться делом. А по поводу хамста, так вы еще не слышали того хамства, которое высказывают мне. Прежде чем что-то говорить - разберитесь.

Цитувати

Kora

Kora

26.04.2013 11:40:00

Ну, что ж, дорогие соседи! Надеюсь на эти выходные все не довольные жильцы нашего дома, выйдут на субботник и как покажут нашей
не родивой, грубой и недоброжелательной иннициативной группе, как надо работать с домом и соседями. А мы, так уж и быть, посидим дома и под пивко по... дим, что да как надо было правельнее сделать.

Цитувати

zkiv

zkiv

26.04.2013 16:31:49

1 будинок!
У нас пiд будинком, на своїй територiї, власник магазину Сергiй планує розмiстити столи, стула та зонти для бажаючих "вiдпочити та попити розливне пиво"!!! Виникає питання куди це пиво "буде дiватися пiсля перетравлення"? Пiд вугли нашого будинку чи в нашi квiтники? Крiм того, в перспективi ми i нашi дiти свiдки "п"яного дебошу", нецензурних висловлювань, безмежна кiлькiсть недопалок i таке iнше. До того ж нiхто не позаздрить власникам квартир 7, 8, 9, та 10 пiд чиїми вiкнами планується встановлення "майданчику для вiдпочинку". Прошу висловити свої думки з цього приводу.

Цитувати
<< 1000 1001 1002 1003 1004 ... 1190
Архів