zkiv
26.10.2012 22:40:43
SaVik: Первый дом, кто все таки из жильцов занимается сбором денег и решением насущных вопрсов,...
Вопросом выявления желания жильцов 1 дома закрыть нормально вход в дом занимаюсь я. Буду очень рада принять помощь кого-то смыслящего или имеющего опыт. Кроме того, хочу уведомить что в доме НЕ ПРОДАНО от ЖИ УКБ около 16 квартир и около 18 ещё не нашли своего владельца от "города". Есть квартиры которые продаются и есть те, хозяева которых не довольны абсолюто всяким сбором денег. Если желающих наберётся до 150 квартир - будет замечательно. С денег которые сдавали на обшивку лифтов остаётся около 1000грн. Будем надеятся, что ещё какое-то количество квартир досдадут и мы их пустим на двери. В среднем стандартная дверь с установкой стоит до 6000грн. Думаю надо собиратся и решать колективно. В суботу 03.11.2012 меня не будет. Но поддержу все хорошие идеи.
Tovarish
27.10.2012 13:12:48
Так как сам имею некоторое отношение к изготовлению металлопластиковых и алюминиевых конструкций, могу сказать, что на входную группу нужно ставить либо металлическую дверь, либо дверь из алюминиевого профиля. Металлопластиковая дверь в любом случае при частом использовании начнет проседать.
ca8per
27.10.2012 16:09:33
Можете сориентировать по цене, сколько может стоять дверь на наш пдъезд с алюминиевого профиля?
magic
27.10.2012 18:22:41
сорри, мож я чтото пропустил - но будет ли консьержка с 1 ноября в 1 доме? вроде раньше говорили что консержки от жека только на 2 месяца
Shapka
27.10.2012 19:42:06
В понедiлок залишу у ключницi 4 буд такий лист на iм`я Попова О. П. для збору пiдписiв
Заява
Шановний Олександре Павловичу, ми, мешканцi будинку 23В по вул. Урлiвська, просимо Вас допомоги в облаштуваннi земельної дiлянки, що знаходиться в мiкрорайонi Позняки-3 бiля дитячого дошкiльного закладу №100 (вул. Урлiвська, 21В).
Там планується мiсце для вигулу собак. Земельна дiлянка межує iз огорожею дитсадка. А собаки – це потенцiйна небезпека для дiтей, гавкiт, який може злякати дiтей, фекалiї тощо. Мiсця для вигулу тварин на дворових територiях мiкрорайонiв повиннi влаштовуватися вiд дитячих дошкiльних установ на вiдстанi не менше 40 метрiв згiдно «Державних санiтарних правил планування та забудови населених пунктiв» (ДСП 173–96), затверджених Наказом Мiнiстерства охорони здоров’я України вiд 19.06.1996 №173. В нашому випадку вiдстань значно менша.
Крiм того, на зазначену земельну дiлянку претендують мешканцi будинку 21Б по вул. Урлiвська. Вони планують облаштувати там автомобiльну стоянку.
Розташування автостоянки в безпосереднiй близькостi вiд дошкiльного закладу порушує Державнi будiвельнi норми України Мiстобудування, Планування i забудова мiських i сiльських поселень ДБН 360-92**. Згiдно пункту 7.50 вiдстань вiд автостоянок легкових автомобiлiв до дошкiльного закладу повинна бути не менше 25м. В нашому випадку вiдстань значно менша.
Не дозвольте вчинити свавiлля по вiдношенню до дiтей. Дiтям потрiбне свiже повiтря, а не вихлопнi гази; безпечний прохiд до саду, а не мiсце для вигулу собак.
Пропонуємо зазначену дiлянку зробити сквером. Наша громада планує висадити там зеленi насадження, зробивши таким чином це мiсце приємним для вiдпочинку усього мiкрорайону.
Щиро надiємося на Вашу допомогу у вирiшеннi даного питання.
З повагою, громада будинку 23В по вул. Урлiвська.
Додаємо фото зазначеної земельної дiлянки.
Shapka
27.10.2012 19:46:39
Хто пiдтримує цю iдею, може пiдiйти до ключницi i поставити свiй пiдпис. Потiм я вiдправлю лист Попову.
ПО 4 буд: працює один iз пасажирських лiфтiв. НЕ ОБШИТИЙ( У вихiднi днi керiвництва на будинку нема. Треба говорити iз ними щодо захисту лiфтiв.
Tovarish
27.10.2012 21:40:56
ca8per: Можете сориентировать по цене, сколько может стоять дверь на наш пдъезд с алюминиевого...
Дайте приблизительный размер - сориентирую. Сам смогу появиться в доме только через неделю.
In4ik
28.10.2012 10:30:06
2-й дом, подскажите пожалуйста как решить вопрос с интернетом? слышала что было объявление, но я его к сожаленью не застала
Adi
28.10.2012 13:10:23
Tovarish:
Дайте приблизительный размер - сориентирую. Сам смогу появиться в доме только...
Двухстворчатая (штульповая) дверь, размер проёма где-то 2,20 на 1,5 м.
Shapka
28.10.2012 16:53:08
Сьогоднi нашi будинки.
4 буд - тишина i спокiй, всi на виборах. Ключницi не було. Був лише охоронець i всерединi знайшла дядечку рiзноробочого, який пiдмiтав загальнi коридори.
3 буд - клали плитку бiля будинку.