U23Eugene
03.12.2012 15:23:29
Ребята, ну електрик это хорошо, но если может у кого-то заканчивают монтаж гипсокартона напишите пожалуйста контакты гипсокартонщиков.
надо срочно!
AleksA
03.12.2012 16:04:55
U23Eugene: Ребята, ну електрик это хорошо, но если может у кого-то заканчивают монтаж гипсокартона...
Мастера проверенные, на нескольких объектах. Цена приемлима, зависит от сложности работ:
067-39-181-55 Василий (гипсокартон, штукатурка, обои. и пр.)
097-334-07-68 Сергей ( гипсокартон, ламинат)
SeR
03.12.2012 20:16:40
akkerman:
Пока на горячую воду не расчитывай. Кольцуй холодную и горячую и спокойно проверяй...
Ромчик спасибо за совет. Но надо чтоб хотябы дали воду на пол часа, чтоб проверить трубу полотенцесушителя, стремно плиткой без проверки залаживать.
fileur
03.12.2012 21:56:25
Инета от Киевстара не будет, нужно договариваться с ЖЕКом
Мешают Телесистемы
Shapka
04.12.2012 07:58:08
3, 4 буд.
Сьогоднi на нарадi я бути не зможу - хворiємо усiєю сiм`єю((
Хто зможе приїхати, будь ласка, вияснiть наступнi питання:
1. Що iз постiйною електроенергiєю? Коли вона буде в наших будинках? Лесик давним-давно говорив, що запустимо постiйну напругу, вона не вода, не замерзне. Але її й досi нема.
2. Коли почнуть опалювати будинки? Уже мороз... Що вони планують?
Правда, Лесик не любить це питання. Якщо вiдповiдi вiд нього не буде, уточнiть у представникiв ЖЕКа.
3. У ЖЕКа запитати, як ми стартували в суботу з пiдписанням договорiв - скiльки є пiдписаних по кожному будинку?
4. Чи готовi вони приймати нас в неприйомний час? Бо дуже мало часу у нас є - в тижнi лише декiлька годин прийомних(
5. Коли ЖЕК буде приймати будинки? Якi проблеми в цьому?
6. Як справи у ЖЕКа iз пiдписанням договорiв на тепло, воду, електроенергiю?
7. Iнтернет - нехай ЖЕК пояснить картину iз заходом в будинок провайдерiв: хто уже зайшов? I на яких умовах можливо пiдключення iнших провайдерiв?
Буду з нетерпiнням чекати, що хтось вiдпишеться на форумi про результати планерки) Дякую
gera
04.12.2012 08:15:19
Shapka :
мне почему-то кажется, что на сегодняшней планерке инвесторов не будет.
Shapka
04.12.2012 08:24:58
gera, може, i не буде, а, можливо, i буде)
Javanlion
04.12.2012 08:25:28
добрый день, на дом. сайте выложил ссылки на договора с ЖЕКом в хорошем качестве.
Shapka
04.12.2012 08:29:09
Javanlion, спасибо Вам!
homo_sapiens
04.12.2012 09:22:31
Почитал договор на обслуживание дома. Обратите внимание на пункт 13, часть 2, в котором написано: "Виконавець має право доступу, у тому числi НЕСАНКЦIОНОВАНОГО, в квартиру споживача для лiквiдацiї аварiї вiдповiдно до встановленого законом порядку, усунення неполадок санiтарно-технiчного та iнженерного обладнання, його встановлення i замiни, ПРОВЕДЕННЯ ТЕХНIЧНОГО I ПРОФIЛАКТИЧНОГО ОГЛЯДУ".
Насколько я понимаю, согласно этого пункта представители ЖЭКа могут посещать мою квартиру как хотят и когда хотят, как в моем так и без моего присутствия, жесть! Пару раз подписывал подобные договора и впервые такое в договоре вижу.