Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

isergio

isergio

15.01.2013 12:45:52

Давно хотел спросить. Это только у нас на 17том этаже ПАРИЛКА в на лестничной клетке? Намного теплее чем в квартире. И хотя маленькие батареи не топят в коридорах, наверняка же есть где-то теплоноситель и мы за него платим. Никто не задавался этим вопросом?
Отопление за декабрь вышло в копеечку. Нужно экономить))

Цитувати

ИннаиАндрей

ИннаиАндрей

15.01.2013 13:03:16

По соцквартирам 3го дома: кто был сегодня на собрании и занимается вопросом заключения договора с киевенерго без свидетельства на право собственности, поделитесь, пожалуйста информацией и контактами для поддержания связи. Очень интересует этот вопрос и скорое заселение. Спасибо!

Цитувати

Shapka

Shapka

15.01.2013 13:22:18

Сусiди, давайте починати кожне своє повiдомленням № будинку, бо геть незрозумiло, хто про що пише)))

4 буд.
Сьогоднi була на будинку до 13 год. приїхала на заплановану зустрiч iз столяром, але його кудись термiново вiдкликали. Тому зустрiч перенесли на завтра((
Залишила в охоронця планки з резиною, якi мають бути прикрiпленi на ганку. Нехай починають робити хоч це. Пiд вхiднi дверi кинула гумовий килим - прибиральниця з конс`єржкою дуже тiшились.
Зараз в буд працює лише вантажний лiфт - його розмiри 2х1,1, раптом комусь це важливо)
Зловила надворi Вадима Миколайовича - головного iнженера. При нас вперше вивозили смiття. Кажу йому:
- Яке сьогоднi число? 15. Смiття вивозять вперше. Зробите перерахунок?
Знову ж таки - лiфти. З 3 працює один. Зробите перерахунок?
Вiн менi:
- Та ми готовi включити всi, але ж вони не обшитi!
- Немає значення по якiй причинi вони не працюють. Вони не працюють усi, а тому треба нараховувати по факту. Краще робiть перерахунок зразу, бо ми провели збори i всi масово пiдемо писати заяви щодо перерахунку потiм. не допускайте подвiйної роботи.
Вiн:
- Будемо щось вирiшувати...
У мене вже готове чергове питання:
- Ви робите двiрникам кiмнату у нас на горищi?
Вадим Миколайович ясними очима на мене:
- Двiрникам??? Що Ви! А-а, то лiфтерам... Вам же треба лiфтери?
- Хрен редьки не слаще. Яка рiзниця двiрник чи лiфтер. Так, нам вони треба, але то не означає, що Ви можете в нашому будинку розпоряджатись. Залупили нам такий тариф на обслуговування, так ще ми маємо терпiти у себе лiфтерiв!
В. М. прикидається:
- Як то не можемо?
Я:
- А от так, не можете i все. 26 поверх - це технiчний поверх, це мiсце загального користування. Це наша спiльна власнiсть, не ЖЕКа. ми оплачуємо опалення, освiтлення, бо то наше. Ви - обслуговуєте, але не користуєтесь!
В. М.:
- То до Марущака!
Ото така розмова))
Ще говорила про задертi тарифи (4,17 грн) - тарифи поки не затвердженi, їх зараз заново формують i невiдомо, що з того вийде.
Ключi вiд теплолiчильникiв - у четвер буде вирiшуватись питання, перенесли у зв`язку з вiдсутнiстю Шнайдера. Я наголосила, що 19-23 число - час, коли треба вписати показники лiчильникiв у зошит у конс`єржа, а ми досi не маємо ключiв. Аби не виникло таке, що нарахують нам по загальнобудинковому лiчильнику через вину ЖЕКа. Сказав, що не нарахують.
Ключi вiд електрощиткiв коридорних - питайте у конс`єржiв, наче їм мають вручити тi ключi - на випадок, якщо виб`є автомат в коридорi.
Iнфощит в будинку - на совiстi ЖЕКа. Коли повiсять, невiдомо, але мають зробити. Бачила той щит в 2 будинку - зробимо ще свiй бiля лiфтiв, як i планувалось - то недорого.
Огорожа - Вадим Миколайович сказав, що за дозволом треба звертатись до райради Дарницької, мовляв ЖЕК до цього нiякого стосунку не має. Удод О. Р. (головний iнженер управлiння ЖС) сказав, що найпростiше огородитись - це почати процедуру вiдчуження землi, щоб знайти її межi, i цю процедуру не завершити, а так i залишити - типу, в процесi. А тривалiсть процеса нерагламентована, тобто може тривати хххх рокiв. Лесик М. I. сказав, що ЖЕК має дати документ, яким визначаєються межi землi, взятої на обслуговування вiдносно нашого будинку. Але вони цього не роблять. Зараз земля видана Житлоiнвесту-УКБ для забудови. Ще порадив створити юридичну особу - об`єднання мешканцiв будинку.
Коротше кажучи, iз землею у мене в головi повна каша. Нiколи ранiше я не мала з нею справи. Треба знайти сусiда, який готовий в усьому цьому розiбратись: що робити, куди йти, кому i що писати.

Цитувати

galchonok

galchonok

15.01.2013 13:41:11

isergio: Давно хотел спросить. Это только у нас на 17том этаже ПАРИЛКА в на лестничной клетке?...

А Вы подойдите к шкафу где спрятаны теплосчётчики, там Ооочень тепло)А вот меня лично, интересует вопрос, когда у ремонтников совесть проснётся, ну ладно днём гремят, но после 22.00-это наглость. Даже возможности по батареям постучать - нету(

Цитувати

Gorik

Gorik

15.01.2013 14:27:02

isergio: Давно хотел спросить. Это только у нас на 17том этаже ПАРИЛКА в на лестничной клетке?...

Это не только на вашем этаже. Это везде так. Правильно было замечено что батареи в коридорах холодные, там даже заглушек нету. Другими словами ЦЕНТРАЛИЗОВАННОЕ ОТОПЛЕНИЕ КОРИДОРОВ НЕ ПРОИЗВОДИТСЯ. Тепло в коридорах потому что теплоноситель в квартиры идет по трубам которые спрятаны в полу. Эти трубы греют пол и соответственно воздух в коридоре. Поэтому поквартирные теплосчётчики считают не только обогрев квартир но и обогрев коридоров, другими словами мы ПЛАТИМ за обогрев квартир и обогрев коридоров по НАШИМ ПОКВАРТИРНЫМ ТЕПЛОСЧЁТЧИКАМ. Пол в местах где проложены трубы всегда тёплый.
Этот вопрос довольно таки серьёзный. Если ЖЭК начнёт требовать с жильцов оплату за отопление мест общего пользования то получиться двойная оплата за отопление коридоров. Если это произойдёт необходимо будет идти и разбираться в ЖЭК

Цитувати

Непроизносимый

Непроизносимый

15.01.2013 15:29:55

Непроизносимый: Ну как вам скзать, я пытался разобраться, раньше по Киеву до 2004 года действовало...

Задался я этим вопросом на сайте http://www.g-servis.kiev.ua/page18.php и получил такой ответ

Просимо Вас заключити з вiддiленням № 5 КП "Житло-сервiс" договiр "Про надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення", де у п. 4. фiксуються початковi показники квартирних лiчильникiв ХВП та ГВП, а також Додаткову угоду у якiй у п.1.1. фiксуються початковi показники квартирного теплового лiчильника.

Тел. вiддiлення № 5 КП "Житло-сервiс" 220-05-82

И думаю, они действительно согласовывают друг с другом что нам делать? Я ж те договоры до сих пор не читал))) детально, и сейчас не под руками, может там и написано было...

Цитувати

alivas

alivas

15.01.2013 15:43:30

Результат сегодняшней нарады по 3-дому: присутствовало около 25 человек- СПАСИБО ВСЕМ, КТО НАШЕЛ ВРЕМЯ ПРИЕХАТЬ!-ответа на главный вопрос- КОГДА ЖЕ ЗАСЕЛЕНИЕ?- мы не услышали, все еще идет речь о каких -то "мелких недоделках", которые должны быть устранены к пятнице. в пятницу 18 янв.- ЖЭК принимает ( или не принимает?) дом и инициативная группа в 14 часов встречается с гл. инж. по результатам приемки и возможно определится дата заселения. Со слов Лесика Н. И.- технически х проблем по дому -нет. до пятницы необходимо подтянуть подписание 4-го договора, вот №№ квартир, кот. не заключили этот договор: 8, 42,53,59,63,73,88,103,108,119,136,164,167,168. и большая просьба сообщить мне по тел:066-060-1925 или отписаться на сайте. по подписанию договоров с киевэнерго: в день заселения в доме будет инспектор с к/энерго и на месте можно все сделать. по" социальным" квартирам ничего нового сказано не было- надо идти на Владимирскую и там требовать свои док-ты. повторюсь, что с этими квартирами ЖЭК заключает все договора.

Цитувати

Shapka

Shapka

15.01.2013 15:49:06

4 буд.
Щодо збору грошей - у мене є деякi думки стосовно цього.
В нашому будинку є такi речi, якi просто мусово зробити, а є таке - що можна зробити або бажано, якщо бiльшiсть погодиться i зберемо кошти.

Зараз збираємо грошi на мусово:
1. Обшивка лiфтiв. Хочете чи нi, але Ви користуєтесь лiфтами. Тому в iнтрересах кожного власника квартири в будинку мати справнi лiфти. Щоб лiфти зберегти в належному станi i користуватись ними довгi роки, ми мусимо їх обшити. На це треба грошi.
2. Iнформацiйний щит. Це такий шматок фанери, який буде прикрiплений на стiну бiля лiфтiв на 1 поверсi. Iнфощит - практично найголовнiше мiсце для iнформування мешканцiв будинку. Вiн вкрай необхiдний. ЖЕК повiсить свого - невеликий бiля конс`єржiв. Я бачила його - цього недостатньо, та й мiсце не зовсiм вдале. На iнфощит треба грошi.
3. Дашок над входом в будинок в iнтересах кожного мешканця. Снiг, дощ, недопалки з вiкон, бурульки, цеглина з рук будiвельника-невдахи - впевнена, що нiхто не хоче отримати це на свою голову чи голову своєї дитини. Ми просто мусимо захиститись дашком. Вiн коштує недешево((
4. Конс`єрж - це бар`єр для злочинця чи хулiгана на порозi нашого будинку. Для бiльш ефективної роботи йього бар`єра мусово замiнити вiкно. Те вiкно, що є зараз незручне i небезпечне. Знову ж таки грошi треба.
5. Плитка на ганку дуже слизька i травмонебезпечна. Впевнена, нiхто iз нас не має бажання поломати там кiнцiвки. Хочеш-не хочеш, а мусиш виправити ситуацiю, поклавши нековзькi смужки. Безплатно їх нiхто не видає i не монтує, на це треба грошi.
6. Домофон - вiн у нас є, це чудово. Ми зекономили купу грошей на його установцi. Тепер треба зберегти його i пiдтримувати у належному станi. За це прийдеться заплатити, тобто треба грошi.
7. На пожежному виходi у нас є решiтка - ми її отримали безкоштовно. Ура, нашi грошi лишились у нас) Це додаткова безпека кожної квартири. Але там не передбаченi "вуха" для замка навiсного. Дрiбничка? Звiсно, дрiбничка, але її треба виправити i зробити усе добре. А за цю роботу треба заплатити.
Напевно, знайдуться i ще якiсь "недоробки", якi важливi для кожного мешканця, а не для одного чи двох. Саме на такi справи ми здаємо грошi.

Огорожа, додаткове озеленення нашого двора, установка шлагбаума, камер спостереження тощо - все це пiдпадає пiд визначення "бажано". Воно коштує бiльше, анiж 200 грн на квартиру, i поки що цими питаннями ми не займаємось.

Цитувати

zam

zam

15.01.2013 16:02:07

ДОМ 4
Уважаемые соседи! Я хочу внести немного ясности. Все, кто проявили инициативу (сборы, смс-рассылки, козырек, лифты и т. д.) - это не наемные рабочие нашего дома, это личная и добровольная инициатива каждого. Поэтому я прошу не устраивать истерик и требовать отчетов о проделанной работе не понимая, что происходит.
Я готов участвовать в сборах, собраниях, помогать с покупками, развозами и т. д., но прошу понимания и содействия.
Я надеюсь, что мы все таки в течении ближайшего времени закроем вопросы с лифтами, ограждением и всем, о чем говорили на собрании совместными усилиями.
У кого есть пожелания или вопросы - есть форум, при необходимости мой номер телефона.
Спасибо всем за понимание.
И еще, я по ограждению, я так понимаю что это гиблое дело, я так и думал, что нужно будет куча разрешений и т. д. Как вариант, я писал ранее, рядом с ТЦ Алладин (М. Позняки) есть дом, по его периметру посадили какие-то кусты, очень густо, смотрится отлично и не пробраться и разрешений не нужно. Весной вернемся к этому

Цитувати

alivas

alivas

15.01.2013 16:28:25

+ к инфе по 3-дому: очень важно: НЕ УДАЛЯЙТЕ ДАТЧИКИ ПОЖАРО-ОХРАННОЙ СИГНАЛИЗАЦИИ!!! ( на потолке в квартире). эта система еще не принята пожарниками и при ее нарушении наше заселение отложится еще на неопределенное время! но даже и после ее принятия нарушать цепь нельзя. если кому-то она портит интерьер- подумайте об общей безопасности, ведь не зря же ее придумали, а мы с вами проплатили за нее немалые деньги.

Цитувати
<< 863 864 865 866 867 ... 1190
Архів