Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

crazy_profesor

crazy_profesor

12.02.2013 08:36:23

zam, а на 21-м уже перегородили балкон?? здорово. будет повод пойти спичек в замок ему натыкать ))))

на собрании было бы хорошо озвучить какие-то цены по ограждению/шлакбауму. причем по ограждению в нескольких вариантах (качества самих секций) чтоб понимать хотя бы примерный порядок сумм, которые нужно будет сдать каждому. ну и впослдествии устроить сбор подписей тех, кто выступает "за".

плюс я за скорейшее включение домофона.

Цитувати

homo_sapiens

homo_sapiens

12.02.2013 09:14:03

Господа! Кто-нибудь пробовал взять схему разводки электрики по квартире? И где ее вообще можно взять в ЖЭКе или у застройщика?

Цитувати

Shapka

Shapka

12.02.2013 09:27:15

4 буд
Збори проводимо, як i планували, я так вважаю.

По тарифам ЖЕКа попросимо виступити Ольгу Володимирiвну (вона бухгалтер, добре в тарифах розумiється). Надiюсь, вона очолить повстанський рух проти ЖЕКу.

По iнспекцiї будинку разом iз майстром ЖЕКа Оленою Миколаївною - Елеонору.

Обшивка 1 поверху лiнолеумом - Саша zam (оскiльки його iдея)).

Дашок над входом - є попередня вартiсть матерiали+робота = 15-16 тис (ескiз Валерiя викладала ранiше). Будiвельники рекомендують упростити. Буду говорити на тижнi ще iз Вiктором Дмитровичем (наш прораб). Шнайдер Ю. I. видiлити часу для цього поки не може - дуже зайнятий.

Огорожа - знову ж таки звернусь до Дмитровича. До суботи надiюсь мати вiд нього якiсь цифри.
Поки попередньо по огорожi може бути так:
Заборы секционные из сварной сетки (такi, якими у нас огороджене футбольне поле за будинком). Вартiсть погонного метра при висотi 1,5м iз крiпленнями, стовпами - 184 грн. Установка 100 грн за метр (сюди входить бетон для заливки стовпiв). Ставити 1,5 висоти ми не маємо права, нам треба зрiзати до 80 см (решту розкажу на зборах). Тобто на сьогоднi маємо вартiсть 1 м погонного 284 грн. Правда, я так i не знаю досi довжину периметра, який треба огородити.
Шнайдер казав, що таке не годиться, то не гарно, знайду красивiше i надiйнiше. Але поки вiн зайнятий, а час iде, тому маю такий варiант. Хто має iншi варiанти - пiдготуйте на суботу!

Конс`єржi - у нас 3 варiанти:
- бути без конс`єржiв;
- залишити тих, якi є зараз (вони хочуть по 50 грн з квартири в мiсяць, готовi залишитись 3 чоловiки, якiсть їхнiх послуг бачимо зараз);
- найняти чоловiкiв охоронцiв iз чергуванням вахтами по 2 тижнi(як от зараз у Шнайдера чергують хлопцi). Наш теперишнiй охоронець Мiша готовий допомогти знайти толкових неп`ющих хлопцiв (шкода, що вiн сам не погоджується бути нашим охоронцем), провести iнструктаж i тд. Молодий чоловiк-конс`єрж - це бiльш грiзний бар`єр на входi, анiж бабусi, якi бояться слово мовити п`яним будiвельникам. IМХО
Оплата по 35 грн з квартири + треба нам самим облаштувати кiмнату: поставити диван, плитку, холодильник.
На зборах треба вирiшити це усiм разом.

Цитувати

Shapka

Shapka

12.02.2013 09:36:55

4 буд
Щодо домофону - то я так само за його включення з 1 березня. Це зашкодить вiльно проходити в будинок постороннiм.

У нас зараз (на 9 лютого) здано по 200 грн 93 квартири = 18600 грн.
Витрачено 4107,82 грн (останнi витрати: Замiна вiкна у конс`єржiв 670 грн; купила навiсний замок на чорний вхiд 65,85 грн).
Залишок 14492,18 грн.
В будинку на iнфощитi всю цю iнформацiю повiсила (прошу не знiмати цi звiти!)

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

12.02.2013 09:41:57

Оксана, вариант с охранниками интересный. И дешевле и надежней. Их тоже должно быть трое?

А забор уполовинить нельзя?) из области заказать двухметровый, чтоб его нарезали пополам?)

Ну и учитывая стоимоть, единственный вариант ограждения для нас - это сетка с ПВХ покрытием (как у нас на спорт-площадках). Остальное не потянем по цене. Ковка от 600 грн. за м.п. и это без установки

Цитувати

als177

als177

12.02.2013 09:48:08

SaVik: Первый дом, кто то уже платил за отопление по счетчику?

А что Вам тоже пришла драконовская платежка? В чем смысл счетчиков, если без них выходило в 1,5 раза дешевле сумма и как так в принципе может быть?

Цитувати

Shapka

Shapka

12.02.2013 09:58:00

4 буд
crazy_profesor, Женя, охоронцi готовi працювати вахтами по 2 тижнi, тобто 2 чоловiки.
Є ще варiант 4 охоронцi по 2,5 тис кожному. Це через охоронну огранiзацiю Надiї Володимирiвни (сусiдка з 21 пов, що активно допомагала при заселеннi будинку).
але якщо 2 охоронцi хочуть зарплату по 3,5 тис (7 тис), то 4 охоронцi - це 10 тис. Я особисто за 2 хлопцiв за 7 тис.

Огорожа: ще такий варiант. СЕКЦИОННОЕ ОГРАЖДЕНИЕ «РУБЕЖ» - так само зварна сiтка.
Стовпчики по 2 м вартiсть 1 шт - 135 грн.
Сiтка 0,8 м висотою i 2,5 довжиною, 5 мм товщина сiтки 241 гр.
+14 грн клiпси для крiплення на один прольот.
Вартiсть установки поки не знаю.

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

12.02.2013 10:02:11

Всё упирается в периметр. Пока неизвестно какой периметр - ориентироваться никак не получится.

Цитувати

SaVik

SaVik

12.02.2013 10:05:48

als177:
А что Вам тоже пришла драконовская платежка? В чем смысл счетчиков, если без...

Дешевле чем может быь Вам не насчитают;) все равно будет расчитано согласно метражу и МОПам, не забудьте, что приличное колличество квартир еще не куплено, как думаете на кого распишут МОПы если нет владельцев?
А по показателям счетчика я уже разницу вижу;) Ну разве что ЖЕК снял не правильные показания счетчика при пломбировке, или же снимали показания намного раньше чем дата пломбирования.
В любом случае это личное дело каждого:)

Цитувати

Annita2012

Annita2012

12.02.2013 10:18:25

zam: Вчера был в гостях на 21ом этаже)
С теми, кто закрывает балконы, нет смыла воевать...

Всем добрый день! Насчет возведения тамбуров жильцами 2 квартир в общественном коридоре ( дом № 2 и №4 ) - то я думаю, что если бы не пожарный балкон там ( для чего он может понадобится уже обсуждали ранее на форуме) - так делайте на здоровье эти тамбура, но там есть пожарный балкон - в нем все дело и я думаю надо опросить соседей по этажу пред тем как это делать - если никто не возражает тогда нет проблемм - делайте, но если соседи по этажу не согласны, то чтобы не получилось как во 2 доме - хозяин тамбура такого пришел вечером после работы, а тамбура нет - соседи его просто ликвидировали - снесли - а было заплачено хозяином и за материал и за работу. И что дальше?

Цитувати
<< 921 922 923 924 925 ... 1190
Архів