Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

valjalja

valjalja

21.03.2013 07:24:47

Жители 1и 2 дома, я понимаю что вас скорее всего уже на сайте нету, но все же, просто стал вопрос бойлера, который мне ужасно не нравится, но по слухам без него никак. Подскажите пожалуйста есть ли в ваших домах горячая вода и если есть, то всегда ли она горячая? Буду благодарна всем за ответ также жителям 3 и 4 дома. Спасибо

Цитувати

zam

zam

21.03.2013 07:25:13

Добрый день.
Я за колышки и ограждение/навес над частным домом. Но думаю, это из области фантастики...

Цитувати

Shapka

Shapka

21.03.2013 07:40:34

4 дом
Кто-то из наших написали в ЖЭК:
вдумайтесь только что они говорят, такая цена за 1 м2 4,16 и никакой ответственности они склали акт сегодня 15,01,2013 год а влажную уборки произвели 01.02.13 г, нормально? такого тарифа по всему киеву нет. безстыдники, гаверное в тариф входит и содержание всех иномарок на которых вы ездитеб извините господа красиво жить не запретиш но на свои деньги личные не за счет жильцов мы нигде не видели иномарки в жэках просим ответить включено в тариф содержание иномарок и сколько?

Ответ ЖЭК:
Доброго дня! Ваше звернення у КП «Житло-сервiс» розглянуто, з приводу чого iнформую про наступне.
Послуга з прибирання сходових клiтин надається з перiодичнiстю вiдповiдно до розпорядження Київської мiської державної адмiнiстрацiї вiд 09.03.2011р. № 307, а саме:
- вологе пiдмiтання сходових клiток та маршiв перших 3-х поверхiв - щоденно, крiм святкових та вихiдних днiв;
- миття вестибюлiв, сходових клiток перших 3-х поверхiв- 2 рази на мiсяць (в лiтнiй перiод);
- вологе пiдмiтання сходових клiток та маршiв вище 3-ого поверху – 2 рази на мiсяць;
- миття вестибюлiв, сходових клiток вище 3-ого поверху – 2 рази на мiсяць (в лiтнiй перiод).
У лютому мiсяцi миття вестибюлiв, сходових клiток проводилось – 01.02.2013р. та 27.02.2013р., у березнi – 06.03.2013р., про що складено акти, що засвiдченi мешканцями будинку № 23-в по вул. Урлiвськiй.
Разом з тим звертаю Вашу увагу на те, що в складову тарифу на послуги з утримання будинкiв, споруд та прибудинкових територiй, розрахованих згiдно з постановою КМУ вiд 01.06.2011р. № 869 включено послуги, наведенi нижче в таблицi, за якi Ви сплачуєте.

Цитувати

Shapka

Shapka

21.03.2013 07:41:03

Продолжение:
№ з/п
Найменування послуги
грнг

1
Прибирання прибудинкової територiї
0,7189

2
Прибирання сходових клiток
0,5249

3
Вивезення побутових, великогабаритних, рiдких вiдходiв (збирання, зберiгання, перевезення, перероблення, утилiзацiя, знешкодження та захоронення)
0,1334

4
Прибирання пiдвалу, технiчних поверхiв та покрiвлi
0,0059

5
Технiчне обслуговування лiфтiв
0,2062

6
Обслуговування систем диспетчеризацiї
0,0195

7
Технiчне обслуговування внутрiшньобудинкових систем гарячого, холодного водопостачання, водовiдведення, теплопостачання, зливової каналiзацiї
0,7923

8
Дератизацiя
0,0026

9
Дезiнсекцiя
0

10
Обслуговування димовентиляцiйних каналiв
0

11
Технiчне обслуговування та поточний ремонт систем протипожежної автоматики та димовидалення, а також iнших внутрiшньобудинкових iнженерних систем у разi їх наявностi
0,2959

12
Поточний ремонт конструктивних елементiв, внутрiшньобудинкових систем гарячого i холодного водопостачання, водовiдведення, теплопостачання та зливової каналiзацiї i технiчних пристроїв будинкiв та елементiв зовнiшнього упорядження
0,2912

13
Поливання дворiв, клумб i газонiв
0,0220

14
Прибирання i вивезення снiгу, посипання частини прибудинкової територiї, призначеної для проходу та проїзду
0,0145

15
Експлуатацiя номерних знакiв на будинках
0,0003

16
Освiтлення мiсць загального користування, пiдвальних примiщень та пiдкачування води
0,3462

17
Енергопостачання для лiфтiв
0,1009

18
Перiодична повiрка, обслуговування i ремонт квартирних засобiв облiку води та теплової енергiї, у тому числi їх демонтаж, транспортування та монтаж пiсля повiрки

19
Всього витрат
3,4746

20
В тому числi, прибуток
0,3113

20
ПДВ, 20 %
0,6949

21
Тариф на послуги з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй
4,17

З повагою

Заступник директора-
т. в. о. начальника вiддiлення № 5 КП «Житло-сервiс» Т. Свентух

Цитувати

Shapka

Shapka

21.03.2013 08:16:07

Вiдправила лист ЖЕКу:
Шановний ЖЕК, вiддiлення № 5!
Просимо розглянути нашi пропозицiї щодо благоустрою прибудинкової територiї.
1. Встановити огороджувальнi стовпчики по периметру нашої прибудинкової територiї для обмеження в`їзду автомобiлiв на газони. Як от на фото
http://realt.ua/Forum/?fFv=1&IDF=3&IDT=5007&IDM=569167
Оскiльки газон вiд буд 21-Б зараз в такому станi http://realt.ua/Forum/?fFv=1&IDF=3&IDT=5007&IDM=567984
Не хочемо допустити, щоб газон i бiля нашого будинку перетворився на таке мiсиво.
2. Зробити розмiтку гостьової парковки бiля будинку.
3. Замiнити розбиту плитку на сходах (основний вхiд i пожежний).
4. Збiльшити висоту огорожi приватної садиби. На даний момент огорожа недостатньо висока. Це несе небезпеку для життя i здоров`я в першу чергу дiтей.
5. Вiдновити обшивку вуличного смiттєприйомника, закрiпити його статично на попередньому мiсцi, щоб уникнути в майбутньому перевертання його вiтром.
6. Повернути смiттєву урну на мiсце бiля запасного виходу iз будинку.
7. Двiрник Галина Миколаївна заявляє, що ЖЕК хоче частину смiттєвих урн прибрати вiд будинку. Просимо всi нашi смiттєвi урни залишити на своїх мiсцях. Урни поставленi забудовником за кошти iнвесторiв будинку, вони належать нам. Вони нам потрiбнi на своїх мiсцях.
8. Досiяти траву на газонi на "облисiвших" за зиму дiлянках.

Також просимо надати ключi конс`єржам вiд пiдвалу, горища, електричних щитових тощо. Цi ключi повиннi бути в будинку на випадок нештатних ситуацiй (затоплення пiдвалу, вiдключення електрики в квартирах i тд). ЖЕК давно обiцяв ключi надати, але досi своє слово не дотримав.

Просимо бiльше контролювати двiрника щодо прибирання мiсць загального користування в будинку. На жаль, прибирання геть незадовiльне.
Ось приклад http://realt.ua/Forum/?fFv=1&IDF=3&IDT=5007&IDM=569948 Це фото зроблене на 2 поверсi.
Заступник директора- т. в. о. начальника вiддiлення № 5 КП «Житло-сервiс» Т. Свентух в однiй iз вiдповiдей мешканцям нашого будинку вказала, що "вологе пiдмiтання сходових клiток та маршiв перших 3-х поверхiв - щоденно, крiм святкових та вихiдних днiв". На жаль, це не вiдповiдає дiйсностi.

Просимо надати вiдповiдь у зазначений законом час.
З повагою, мешканцi буд 23-В на вул. Урлiвська.
21 березня 2013 року.

Цитувати

Shapka

Shapka

21.03.2013 08:25:53

4 буд
Прохання: не пiдписуйте акти щодо прибирання двiрником мiсць загального користування без перевiрки стану тих самих мiсць.

Iнiцiативна група, що наймала конс`єржiв! Ви маєте ксерокопiї паспортiв людей, якi зараз працюють конс`єржами? Надiюсь, Ви їх взяли. Бо цим людям ми довiрили дуже багато чого i повиннi мати їхнi документи.

Одна iз чергових Марiя Павлiвна заявляє, що її багато чого не влаштовує в нашому будинку (вона конфлiктує iз рештою конс`єржiв), що вона пiдшуковує собi iнший будинок. Пропозицiя: може, її звiльнити в кiнцi мiсяця самостiйно? А на її мiсце поставити iншу постiйну людину. Чи iснуючi конс`єржi погодяться працювати втрьох...
Прохання до iнiцiативної групи щодо найму конс`єржiв (Анiта, Олег Анатолiйович, Ольга Володимирiвна), звернiть увагу на роботу конс`єржiв. Марiя Павлiвна жалiється менi по телефону, Валя (татарка) i Саша - при особистих зустрiчах. Я не приймала рiшення щодо найму цих людей, не хочу втручатись i в майбутньому.

Цитувати

Kora

Kora

21.03.2013 08:35:02

valjalja: Жители 1и 2 дома, я понимаю что вас скорее всего уже на сайте нету, но все же, просто...

2-й дом. Горячая вода есть. Причем очень горячая. Проблем с ней пока не возникало. Другой вопрос, когда вам ее подадут в дом.

Цитувати

Серж70

Серж70

21.03.2013 15:03:39

Соседи, 1-й дом! Подскажите, кто каким телевидением пользуется? Я взял ДИВАН ТВ, но он постоянно глючит. Хочу перейти на другое ТВ. Что посоветуете?

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

21.03.2013 15:42:15

Shapka: 4 буд
Прохання: не пiдписуйте акти щодо прибирання двiрником мiсць загального...

Оксан, а что за акты?

На этажах срач, никакой уборкой там и не пахнет.

Цитувати

Shapka

Shapka

21.03.2013 15:45:36

crazy_profesor:
Оксан, а что за акты?
На этажах срач, никакой уборкой там и не пахнет.

Женя, вот выше я давала ответ ЖЭКа на письмо кого-то из соседей:
"У лютому мiсяцi миття вестибюлiв, сходових клiток проводилось – 01.02.2013р. та 27.02.2013р., у березнi – 06.03.2013р., про що складено акти, що засвiдченi мешканцями будинку № 23-в по вул. Урлiвськiй."

Вот поэтому я и прошу не подписывать такие акты просто так, из жалости к уборщице или по каким другим причинам, не проверив, помыты ли коридоры и тд. Если нет времени на проверку, лучше отказаться вообще.

Цитувати
<< 960 961 962 963 964 ... 1190
Архів