D2011
27.06.2012 22:32:59
Geo1: Значить погано ведете, можу вам тiльки поспiвчувати. В будь-якому випадку, ви та...
ай нехорошо с соседями ссориться...
Geo1
28.06.2012 06:12:11
Viswise:
Школа є надзвичайно важливим питанням. Було б добре, якби на Реалтi iснувала...
Так, але навiщо ставити експерименти над дiтьми, коли можна одразу зробити нормальну школу з якiсною освiтою? А пiдписувати необхiдно, бо в нашому районi не вистачає українських шкiл, є одна "скандинавка" i та переповнена. Тому нехай спершу забезпечать мешканцiв району школами з якiсною освiтою, а потiм можуть будувати якi-завгодно.
Viswise
28.06.2012 07:06:05
Росiйська школа теж може бути з якiсною освiтою.
Окрiм скандинавської, на Княжому затонi на ненабагато бiльшiй вiдстанi вiд нас є iнженерна гiмназiя, школа №314 з поглибленим вивченням англiйської та нiмецької, та загальноосвiтня школа №62 (може теж переповненi, але переповненими будуть усi школи в такому районi в найближчi 10 рокiв). Якщо у найближчiй до дому школi якiсть освiти мене не влаштує, то, думаю, хоча б один з варiантiв у сусiднiх мiкрорайонах буде прийнятним.
Geo1
28.06.2012 10:52:01
Я не розумiю, ви вважаєте, що це ми повиннi тихо сидiти i прилаштовуватись пiд забаганки Табачника, а не Табачник має прилаштовуватись пiд потреби та бажання мешканцiв району?
Viswise
28.06.2012 10:59:19
До чого тут Табачник? Якщо попиту на росiйськi класи не буде, то бажаючим вiддати дiтей в українськi класи не треба буде нi до кого пiдлаштовуватись. Якщо ж попит на росiйськi класи буде, то значить мова йде не про забаганки Табачника, а про задоволення потреб достатньо великої кiлькостi громадян України.
Geo1
28.06.2012 13:02:15
Ну так може спершу треба дослiдити попит, дiзнатись, що хочуть мiсцевi мешканцi, а не вiдкривати, що Табачнику заманеться?
Idalgo
28.06.2012 16:56:21
Так Вам только на последних страницах этой ветки уже третий человек пишет свое мнение в пользу октрытия русской школы. Но для Вас похоже есть два вида мнений - Ваше и неправильное.
2 Viswis
Я ужен приводил ссылку на сайт, по которому можно находить имеющиеся в данном районе школы. В Дарницком районе действительно нет ни одной русскоязычной школы. Нонсенс, учитывая то, что большая половина родителей и детей соответственно своим родным языком считает русский.
Viswise
28.06.2012 16:56:54
Так хiба конструкцiя школи залежить вiд мови навчання? Хай спершу добудують, це найголовнiше, а попит вивчити i вiдкоригувати - справа нехитра; я ж кажу, життя все розставить по своїх мiсцях. Слава богу, ми не в Бельгiї, однi й тi самi вчителi зможуть викладати обома мовами, це не з французської на фламандську переходити....
Geo1
28.06.2012 17:06:46
Idalgo: Так Вам только на последних страницах этой ветки уже третий человек пишет свое мнение...
Якщо ви вважаєте, що будете бiгати по гiлкам форуму i вiд цього ваша кiлькiсть буде потроюватись, то сильно помиляєтесь.
Geo1
28.06.2012 17:08:51
Viswise: Так хiба конструкцiя школи залежить вiд мови навчання? Хай спершу добудують, це найголовнiше,...
Люди вже вказують на своє бажання, для того ж i збираються пiдписи. Не Табачник має визначати статус школи, а батьки!