Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, стройплощадка 2, ул. Чавдар, 18 (Аркада)

ludacik

ludacik

19.05.2012 16:39:45

поздравляю :)

Цитувати

made_in_heaven

made_in_heaven

19.05.2012 19:44:12

Появились 2 дополнительные выносные площадки для кирпича на 11-м этаже. Надо срочно наращивать темпы кладки.

По монолиту 2-3 недели осталось

Цитувати

tybby

tybby

19.05.2012 21:48:13

1. Може хто знає, чи можна потрапити всередину нашого будинку? Чи хтось вже мав таку нагоду?
2. Ludacik, дуже вдячна Вам за фото, якими Ви постiйно нас радуєте. I в мене до Вас є питання - Як Ви проходите повз собак, якi там знаходяться (на будiвництвi)? Я їх так боюсь, що не можу пiдiйти до будинку. Мене навiть чоловiк не може затягнути далi 3-го будинку))) А так хочеться...
3. Бiльше того, хочеться побачити, у що ми вклали таку суму. Я тiльки й бачила майбутню квартиру, що на кресленнях, навiть уявити складно. Хоча, безумовно, зрозумiло, що це об*єкт з пiдвищеною небезпекою, та все-таки...

Цитувати

ludacik

ludacik

20.05.2012 05:07:44

tybby, собаки вроде совершенно мирные, а последнее время я их вроде вообще не видела. по крайней мере внимания не обращала )))

Цитувати

Simon

Simon

20.05.2012 10:38:16

повiрте, вони не завжди такi мирнi (обгавкують регулярно) i в р-нi будмайданчикiв №1 i №2 доводилось бачити зграю з 15 кудлатих. зрозумiло, що вони налаштованi радше вiдiгнати зайд-iнвесторiв, анiж ними пообiдати, та все ж.. краще заїздити на авто i коли ведуться активнi роботи (коли чимало будiвельникiв)

Цитувати

ludacik

ludacik

20.05.2012 12:01:38

я таких стай не видела, максимум 1-2 собаки - стая из десятка собак это, конечно, проблема

Цитувати

dmytro

dmytro

20.05.2012 13:05:43

Скiльки разiв з тими собаками зустрiчався нiчого страшного не траплялося - погавкають i вiдчепляться. А чи можна подивитися будинок всерединi? Офiцiйно не знаю, а от коли там нiкого не було на свята, то декому вдавалося :) Та i от на прикладi 3-го будинку, коли там вже коробка була готова i на голову нiчому було падати, то я ходив дивився i робiтники нiчого не казали.

Цитувати

Vitya

Vitya

20.05.2012 15:39:39

Simon: повiрте, вони не завжди такi мирнi (обгавкують регулярно) i в р-нi будмайданчикiв...

Видел я этих собачек, им было не до меня. У них весна.))

Цитувати

alexsa

alexsa

21.05.2012 10:33:39

на 1-й с/п - начали строительство на 6 мес позже нашего дома:

1 секция:
- трубы отопления в полах и электропроводка до 6 этажа
- разные стальные стояки еще выше

2 секция:
- разные стальные стояки
- швеллер на парапетах лоджий на 2 этаже
Инфо взято у соседей.

И наш дом:
кладка 9-го пов. кладка 7-го пов. и УСЁ.... хватит мол с вас.
Шоб этому МЖКБУД и АРКАДЕ ночами не спалось с такой работой!!!!!!

Цитувати

S_mag

S_mag

21.05.2012 10:58:33

Мне тоже нравится как 1я стройплощадка работает, в идеале так нужно дома и строить! Ииванович помнится говорил как только руководство МЖКБУД из отпуска выйдет - начнут "давить" нашу стройплощадку! Надеюсь это не значит что монолитчиков перекинут на 7 этаж кирпич класть:-) А что там внутри квартир? Кто-то смог прорваться через злых собак и строителей внутрь дома! На ветке наших соседей месяц назад классный фото отчёт был выложен о работе строителей и что сделано в квартирах!

Цитувати
<< 188 189 190 191 192 ... 554
Архів