monomax
24.07.2013 16:43:31
tais_:
Депутаты освободили физлиц от уплаты налога на недвижимость
в этом году
http://podrobnosti.ua/power/2013/07/04/915292.html
тогда интересно что это?в песьем ссылаются на ст.54 п.3.3 в инете смотрел не чо не понял
Beok
26.07.2013 09:13:20
Соседи, вы в курсе, что, помимо того, что горячей воды не было все это время, ее не будет до 23 августа? Ответ жэка - профилактика (ну-ну). Может, отстоим свои права на пользование горячей водой? Давайте напишем коллективное письмо, хоть что-то сделаем?
max101
26.07.2013 10:42:43
на русановке нет горячей воды уже месяц, говорят что где то идет большой ремонт.
Tsed
26.07.2013 17:57:32
Расшарил вай-фай, кому надо - пользуемся.
look911
29.07.2013 09:06:51
Тема гарячої води дуже тривожна. ЖЕК вiдверто вибрехується i не називає справжню причину вiдключення. Особисто я в суботу напишу у Жек письмовий запит i вимагатиму письмову вiдповiдь на запитання: яка причина вiдсутностi в нашому домi гарячої води. зАБОРГОВАНIСТЬ ОКРЕМИХ МЕШКАНЦIВ НЕ МОЖЕ БУТИ ПРИЧИНОЮ ВIДКЛЮЧЕННЯ ВОДИ В УСIХ. Це порушення закони, хай би там хоч що було написане у договорах - закон є закон. заборгованiсть "столицi" про що намагається розказати Людмила Iванiвна - казочка, адже будiвельники не використовували гарячу воду ВЗАГАЛI. бiльше того, коли ми вселилися - а це було в сiчнi - гарячої води ще не було у домi ВЗАГАЛI. отож i боргам взятися нiзвiдки. Останнiй варiант - жеку тупо невгiдно включати насос на половину мешканцiв(насос, який качає воду наверх)i ЖЕК вирiшив почекати i потягнути, бо йому мало тих тисяч, якi вiн заробляє, при цьому нiчого не роблячи. Та найгiрше, якщо всi мовчатимуть i радiтимуть, що в них бойлери є, нехай не забувають, що опалювальний сезон не за горами i коли у домi так i не включать опалення з якоїсь нової диво-причини чи якогось дивовижного боргу Столицi, буде вже пiзно бiгати i запитувати -що сталося. Моя пропозицiя - письмовi заяви в Жек з вимогою письмової вiдповiдi. I не мовчати про вiдсутнiсть охорони, бруд i тд. iтп.
Rednaxela
29.07.2013 09:14:53
look911, Вы забыли о том факте, что зимой во всех квартирах было отопление, счет за которое приходил на фонд (у кого-то Антарес, у кого-то еще какой-то). Вот эти счета никто и не оплатил. Оттуда и долг.
milana
29.07.2013 09:16:58
народ. подскажите, кто с Киевэнерго подписывал договор уже? ЖЕК говорит, что нужно туда ехать!? что за тема?? спасибо!
Alex_san
29.07.2013 10:12:33
Так почему в лицо так нагло врут ЖЕК, что воды нет только из-за тех кто не платит? Мол, только они виноваты, вы и сами с ними разбирайтесь.
Rednaxela
29.07.2013 10:48:33
Alex_san, думаю этот вопрос нужно не на форуме задавать. Хоть ЖЭК его и читает, вряд ли они Вам ответят :)
look911
29.07.2013 12:36:06
Rednaxela : Ви помиляєтеся, у квартирах, в якi нiхто не зайшов на ремонт опалення не могло бути, адже його вмикали iндивiдуально у тi квартири, в яких пiдписувався договiр про захiд на ремонт. А значить боргiв за це не може бути. I навiть, якби так було, нiхто не має права вiдключати воду, якщо ви вчасно за неї сплачували, а хтось - нi. ОКРЕМО НАГАДАЮ. Воду вiдключили без попередження i досi не вказали коли її подадуть. Це не просто зневага до мешканцiв зi сторони жеку, а банальне тримання усiх нас за лохiв, якi проковтнуть таке ставлення. Завтра так само зроблять з електрикою, холодною водою чи лiфтом. Сорi - у нас борг... якийсь за щось... Для мене все чiтко - якщо немає конкретної вiдповiдi - значить це брехня. Особисто я знову нагадую усiм - не треба чекати що хтось один в нашому домi СУПЕРМЕН, який пiде i налякає жек. КОЖЕН повинен подзвонити Людмилi Iванiвнi i написати їй же запит - де послуга, яку вона ЗОБОВЯЗАНА НАДАТИ. Тодi буде реакцiя - коли буде сто людей, а не я одна дзвонитиму двiчi на тиждень у той час як на форумi всi паряться про витяжкиi продаж свого будiвельного матерiалу.