SMIRNOFF
12.03.2013 19:36:50
А когда заселение планируется вообще...? Или оно не планируется? ))
Panzer
13.03.2013 07:00:30
Stasiky, вас жестоко обманули. Закон есть закон и в пенсионный фонд прийдется платить полюбому, тут комментировать даже нечего. Хотите знать что прийдется платить? Звоните в офис застройщика там нормально объясняют.
stasik
13.03.2013 09:13:45
Panzerу. Какраз мне в офисе это и сказали. Это первичное жилье и не платится ни пенсионный ни другой налог. А вот когда уже ктото захочет продать то тут сразу 7% надо заплатить и тот кто купит 2%. Тоесть если дом куплен 100 % до сдачи то никаких налогов.
Jenchik
13.03.2013 09:45:12
stasik: Как мне сказали, что если 100% оплата была до сдачи, то пенсионный фонд не надо платить....
На ветке 11 дома очень детально люди описывали процедуру подачи документов на получение право собственности, вот там нужно 2 квитанции оплатить, но в районе 200 грн. Это все затраты + силы и время на все очереди пройти наши госструктуры.
vlesia
13.03.2013 10:08:39
SMIRNOFF: А когда заселение планируется вообще...? Или оно не планируется? ))
кто знает заселение и ключи пока по плану в конце марта!?
techno_ua
13.03.2013 10:53:17
Уважаемые соседи!
В субботу 16 марта, планируется встреча жильцов.
Присоединяйтесь!
techno_ua
13.03.2013 11:00:06
vlesia:
кто знает заселение и ключи пока по плану в конце марта!?
2 vlesia
Конец апреля, начало мая, в лучшем случае. :(
techno_ua
13.03.2013 11:21:43
stasik: Panzerу. Какраз мне в офисе это и сказали. Это первичное жилье и не платится ни пенсионный...
Все верно! Так и есть!
stasik
13.03.2013 11:52:08
techno_ua:
2 vlesia
Конец апреля, начало мая, в лучшем случае. :(
Мне сегодня сказали, что в конце марта будут звонить
Romariobadjo
13.03.2013 14:21:17
Добавились данные по квартирам №224, 284. Итого 19 квартир.
Для собрания жильцов необходимо подготовится! Вот вопросы которые необходимо решить на собрании:
1. Для створення об`єднання скликаються установчi збори. Установчi збори правомочнi, якщо на них присутнi бiльше п`ятдесяти вiдсоткiв власникiв.
Для цього необхiдно:
- повiдомити всiх власникiв;
рiшення(сбiр даних вiд власникiв через форум та при отриманнi ключiв небхiднi добровольцi для збору даних та iнформування власникiв квартир про створення ОСББ)
- вибiр примiщення для зборiв (чекаю пропозiй вiд мiсцевих)
2. Скликання установчих зборiв здiйснюється власником будинку
або iнiцiативною групою, яка складається не менш як з трьох
власникiв квартир або нежилих примiщень.
Для цього необхiдно:
- створення iнiцiативної групи з власникiв будинку мiн 3 чол.
це можна вирiшити на зiбраннi активних власникiв квартир
Рiшення вважається прийнятим, якщо за нього проголосувало не
менше двох третин присутнiх осiб, якi мають право голосу.
Деталi на сайтi http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/2866-14
Доречна була б допомога в розрахунку можливих тарифiв при створеннi ОСМД (можливо в когось є знайомi в ЖЕКах)
Якщо в когось є знайомi з досвiдом роботи в ОСББ було б корисно запросити їх на збори.
Була б корисна допомога та присутнiсть юриста.
Я звязався з Vasiliy_n з 11-го будинку, вiн також веде активну роботу по створенню ОСББ, казазав що на збори також постараеться прийти.
Залишається питання якщо назначити збори на 16.03.13 чи встигнемо ми пiдготуватись до них щоб була конструктивна розмова?
Ось корисна зсилка для створення ОСББ http://osmd.info/
P.S. Нагадаю що на даний момент створення ОСББ неможливе данi питання нам будуть кориснi на далi, якщо, звичайно, жителi будуть не проти.