_Boroda_
17.06.2014 13:15:50
Eserkir: все правильно Вы говорите, но если сидеть ждать, и просто писать замечания в листочек...
Частково згоден, але Якщо я пiдпишу акт на будiвництвi з неробочою вентиляцiєю, то потiм менi нiхто її не зробить, i буду я нюхати втягуємi запахи фекалiй, при вiдкритому вiкнi в мою квартиру, з 1-го по 15-й поверх та боротися потiм з сирiстю та грибком.
А ще, коли зверху люди ремонти зроблять i заселяться, то не впевнений, що хтось когось з ЖЕКу впустить в свою квартиру i надасть згоду i можливiсть щось довбать i робити для того, щоб витяжка у сусiда десь далеко знизу працювала.
Свiдоцтво отримав тiльки сьогоднi, але без робочої вентиляцiї це не квартира - це погрiб (i то в них роблять витяжку), але явно не мiсце для проживання. I скiльки можна про це говорити, писати. Чи в них руки не з того мiсця ростуть.
Ще раз кажу - нiчого не роблять, тiльки пропонують свої послуги по ремонтам, ще якимсь роботам з длозволу прорабу, одним словом шукають халтури-пiдробiток. I чим далi це буде тягнутись, тим краще для АЗУР-ГРУП. А ЖI по факту вже побоку, акт з ними ми всi давно пiдписали, грошi заплатили.
Serjik
17.06.2014 13:20:02
в однушках 43,2 (42,65 по плану) вентиляция работает и с ванной и с кухни
_Boroda_
17.06.2014 13:24:40
В мене 2 парадне, 39,65, 16 поверх, не знаю як по стояку вище, а в кого знизу може i працює, тому що витягує все в мою квартиру
leloker
17.06.2014 13:36:01
_Boroda_: Досi не розумiю, як можна пiдписувати 2-ий акт на будiвництвi, якщо стiльки недолiкiв...
Вентиляцiя в нас примусова, та запрацює вона, коли буде заселення.
_Boroda_
17.06.2014 13:43:13
Я вище писав, що вона працювала в ваннiй, тепер дiє навпаки - все тягнеться не з квартири, а в неї. I якщо вона так не працює, то i не запрацює потiм. На рахунок примусової - це баснi вигаданi ЖI i пiдрядником.
Пояснiть чому в декого вона i так працює.
Якщо все ж таки я помиляюсь - хай при менi включать на 5 хвилин i продемонструють, що вона працює.
До речi, заходив в своєму парадному до електрика на 12 поверх, так там в 2-хкiмнатнiй (праворуч вiд лiфта) вентиляцiя також не працювала, але i не тiгнула всередину.
leloker
17.06.2014 13:54:22
Вентиляцiя в Вас працює коли дує вiтер, та в залежностi вiд напрямiв, то видуває, то вдуває, ще раз кажу: вентиляцiя в нас примусова, дворежимна, тобто стоїть вентилятор, вдень сильнiше буде працювати, вночi повiльнiше. Наразi вентилятор вимкнений.
Supergood
17.06.2014 14:47:20
Соседи, кто подскажет, какие дальнейшие действия после того как получил документы в регистраторе. программа 3%.
Долго еще до получение ключей?
?
Investor008
17.06.2014 15:43:55
У кого-то есть информация о том, что уже полностью проведена полная проверка воды в трубах? Интересует вопрос можно ли забрать у строителей уже все ключи. Они ведь просили не менять замки до полной проверки...
leloker
17.06.2014 17:30:08
Все проверено.
maxim11183
17.06.2014 17:48:00
acot: zac а когда Вы подавали документы в ЖЕК?
Я подавал две недели назад, пришел в...
Подошел в не рабочее время в ЖЕК и все документы оформил в течении 15мин (призент шоколадка). Взял у нач. жека справку (через призент) о том, что в квартире никто не прописан. С банком договор оформил еще в ту среду: нотариус 2300грн, квитанции около 300грн, оценка 1500грн, страховка 1218грн.