Людмила449
25.06.2014 16:44:54
Пчiлки 2В та 2А разом утворюють букву "П", 2Б монолiт, 2А панелька
Людмила449
25.06.2014 16:47:42
хоча може я спутала "Б" та "В"
Вовчик
25.06.2014 16:56:39
2 б це будинок навпроти Поетичного а 2а до приєднаний з боку Григоренко, 2 в не iснує
Вовчик
25.06.2014 16:59:10
Людмила449: А про дитсадок, що будується, є якiсь данi? Я буда сьогоднi десь 0 17.00, крани Киiвмiськбуду...
Київмiськбуд нiякого вiдношення до того садочку що будується не має, та й взагалi як деякi люди тут висловлювались навiщо той садочок хiба їх навколо замало
Людмила449
25.06.2014 18:31:01
Я читала таке про парковки, про садочки не було. Гугл показує 2В впритул до 2А. На планi забудови Киiвмiськбуда в мiкрорайонi 4а садочка немає. Вони щось пишуть про середню школу, але в планi її я не побачила. Про садочок я i вiддiлi продажу чула, але iм вiрити теж не завжди можна. Я так розумiю, що садочок (якщо вiн будується) будується Киiвмiськбудом за кошти мiста, хоча Киiвмiськбуд в ньому досить зацiкавлений, оскiльки в нього ще три будинки будуть здаватися в 2016 роцi, iнвесторiв треба зацiкавити
Бася
25.06.2014 18:37:11
Людмила449: А про дитсадок, що будується, є якiсь данi? Я буда сьогоднi десь 0 17.00, крани Киiвмiськбуду...
Людмила449: Фото, що ви бачили на форумi, де приблизно 1,5 поверхи дитсадка, рiчної давностi. Дитсадок на зиму був заморежений, а навеснi почали будувати. Не заглядуючи за забор i так видно, що вже збудовано 3 поверхи. Дитсадок 3-х поверховий, будується за державнi кошти, майбуть пiд Київмiськбудiвську новобудову комплекса на О. Пчiлки 8. Закiнчення будiвництва дитсадка була в вереснi минулого року 2013р. Чи реальна здача у вереснi цього року 2014? Майбуть нi.
Вовчик
25.06.2014 19:01:55
Людмила449: Я читала таке про парковки, про садочки не було. Гугл показує 2В впритул до 2А. На...
Київмiськбуд вже одного разу обiцяв, а саме Ваш поважний ДБК 4 повинен був побудувати i садочок, i школу, i багаторiвневi паркiнги, i полiклiнiку з лiкарнею. Але вийшов обман, люди купилися на план з усiєю iнфраструктурою, а його не виконали i натомiсть розробили iнший ДПЗ в якому i з`явився Поетичний, але вiдсутня вся iнфраструктура окрiм садочку, але якщо один раз обманули то можуть i ще раз, i садочок так i не побудують
lis333
25.06.2014 20:45:31
На последнем плане развития микрорайона 4-а которым располагает кмда есть и дет. сад, и детская поликлиника, и детская больница на 500 коек. Располагаться они будут напротив нашего дома, через дорогу. Так же на плане есть и наши 5 секций и торговый центр справа, причем очень внушительный по размерам, ели верить слухам может быть ашан. Вопрос когда это все появится?!
Был сегодня вечером, видел цыган шастующих возле дома, как понял они обитают как раз там где по плану будет дет сад с поликлиникой. Кстати неподалеку дома по плану и многоуровневые паркинги предусмотрены, но ворос тот же :)
Вовчик
26.06.2014 04:27:25
Если Вы внимательно смотрели через дорогу находятся частные дома, а при нашем законодательстве их не снесут не когда наглядный пример Русановские сады и Подольский мост, продолжение проспекта Григоренка и т. д. На Позняках можно много таких домов найти которые не смогли снести и которые стоят среди высоток. Отсюда вывод поликлиника с больницей не когда не будут построены, а про садик я уже писал выше
lis333
26.06.2014 05:28:15
Хез, что на плане видел то и написал. Сильно не вглядывался, но там есть трущебы в которых живут цыгане, все мы заинтерисованы что б снесли их к чертовой матери и построили ту же больницу для детишек. Русановские сады не трущебы :), там такие особнячки есть, с домиками для охраны, для прислуги что снести их очень проблематично, а что рано или поздно у нас почистят я уверен.