pju
23.01.2006 15:44:00
Кто знает как там наши дома, стройка стоит? :(
filosof
24.01.2006 08:05:00
Стройка приостановлена из за морозов. Раствор моментально застывает. Говорят продолжат когда температура стабилизируется не ниже -10
wera
26.01.2006 11:05:00
У кого-то есть какие-то новости со стройки? Может кто-то знает какой перерыв в сдаче наших двух домов?
AndriyM
26.01.2006 11:12:00
Был вчера в гостях у знакомых. Купили они себе квартиру в новом доме. Казалось бы кто сейчас может купить квартиру в новом доме? Только люди умные, а по-этому цивилизованные и уважающие себя.
А тут... Парадное, за пол-года от сдачи дома превратился в типичный совковый подъезд, с мусором и вонью. Оббитые о обцарапаные стены, поломаные коридорные двери итд. Гнетущее впечатление...
Очень хочется надеятся, что у нас такого не будет :(
Misha
26.01.2006 11:51:00
Надо ставить дверь с домофоном сразу же.
Ihor
27.01.2006 10:52:00
На жаль двері з домофоном не допомагають. Ми з дружиною підбираючи собі квартиру розглядали окремі варіанти і на вторинному ринку. В тому числі дивилися квартиру в будинку, який було здано не більше ніж за 6 місяців до цього. В цьому будинку був конс`єрж, який постійно закривав вхідні двері і дозволяв входити лише його мешканцям або їх гостям.
Незважаючи на це ліфт в цьому будинку виглядав гірше, ніж деякі ліфти в будинках, зданих в експлуатацію в 80-х роках. Тобто, самі жителі (деякі з них) залишають свою "творчість" на стінах в під`їздах і ліфтах. На жаль, я не знаю як з цим боротися. Можливо потрібно створити об`єднання співвласників квартир, і тоді мешканці будинку, усвідомлюючи, що ремонт здійснюється за їх кошти, не будуть його нищити.
Gvic
27.01.2006 11:11:00
Був на будівництві минулої суботи. Змін майже не має. Михайл Михайлович розповів цікаву інфу. Наш будинок ще жоден ЖЕК не погодився взяти в експлуатацію. А є ідея зробити коператив. Такий коператив є в будинку по вулиці Лаврухіна 13б чи Драйзера 46 ( я точно не зрозумів ). В тому будкику, де існує коператив, зі слів Михайловича порядок й встановлені відео-домофони. Власник того коперативу планує об`єднати всі булинки нашого мікрорайону в один коператив. От й будуть нам ЛИПКИ:)
AndriyM
27.01.2006 11:13:00
Ага. У этих знакомых тоже домофон.
Портят интерьер не бомжи, а сами жильцы....
AndriyM
27.01.2006 11:29:00
Gvic: Був на будівництві минулої суботи. Змін майже не має. Михайл Михайлович розповів...
Идея интересная.
А какие плюсы и минусы обоих вариантов?
Gvic
27.01.2006 11:37:00
варіанти два: чи нас обслуговує ЖЕК, чи утворюємо коператив. Подробиць не знаю, й Михалич теж не знає. Потрібно спілкувати з власником того коперативу, а він поки ні яких конкретних пропозицій не вніс, а так, на рівні ідей.
На мою думку - домофон самий оптимальний варіант. Проти власних вандалів ні які засоби не допоможуть.