Gvic
31.01.2006 07:00:00
Закон знайшов ще тут. http://www.conex.com.ua/law/law_5.php Як на мене особливої різниці не має. Питання одне: Хто буде займатися всіми організаційними питаннями???
Gvic
31.01.2006 07:16:00
Закон знайшов ще тут: http://www.conex.com.ua/law/law_5.php Особливої різниці з коперативом не бачу. Питання одне: Хто буде займатися організаційними питаннями???
Ihor
31.01.2006 07:47:00
Необхідно буде зібрати максимальну кількість власників квартир і серед них обрати відповідальних осіб. Я вважаю, що це повинні бути люди, які мають певний досвід роботи або в юридичній сфері, або ті, хто працюють (працювали) на керівних посадах і стикалися на практиці з такими питаннями. Думаю, що серед майбутніх мешканців наших будинків такі люди знайдуться.
АндрейДок
31.01.2006 08:29:00
Так или иначе, но это очень важный вопрос и им нам всем необходимо заняться как можно быстрее. Вчера по НТН смотрел передачу о доме на Оболони. Точно такой же дом (я имею в виду по форме собственности). Жильцы даже не поинтересовались, этими проблемами в своё время и теперь ходят по инстанция всем, а все отвечают- ваш дом и решайте сами свои проблемы. А проблемы у них колоссальные...
Ihor
31.01.2006 09:25:00
Наскільки я знаю, будинки 5-й і 6-й будуються на замовлення Деснянської РДА. Тому ця адміністрація після завершення будівництва повинна своїм рішенням передати будинок на баланс обслуговуючому підприємству (наприклад - ЖЕКу). Проте, майбутні мешканці можуть прийняти рішення про створення кооперативу або об`єднання. В такому об`єднання може: або прийняти на власний баланс весь житловий комплекс; або за договором з попереднім власником залишити його балансоутримувачем усього житлового комплексу або його частини; або укласти договір з будь-якою юридичною особою, статут якої передбачає можливість здійснення такої діяльності, про передачу їй на баланс усього житлового комплексу або його частини. Нам необхідно визначитися, який варіант нас максимально влаштовуватиме. Для цього необхідно проконсультуватися з людьми, які є членами кооперативу чи ОСББ або мають якесь відношення до їх створення та функціонування. Можливо в інтернеті є корисна інформація. В будь-якому разі визначатися необхідно вже зараз, тому що це питання може бути вирішено без нас і таке його вирішення може нас не влаштувати.
AlexeyKo
02.02.2006 15:07:00
На сегодня: в 5 доме возводят 23 этаж, закладывают кирпичём 11.
В 6 доме возяться над 24 (на крыше) и начали закладывать 17 этаж.
wera
02.02.2006 16:16:00
Спасибо Вам, AlexeyKo, за информацию :)
АндрейДок
03.02.2006 08:36:00
Я, если бы мы решили всё-таки организовываться в кооператив, или объединение (а это нужно делать), предложил бы на должность председателя Игоря (Ihor), если бы он, конечно, любезно согласился.
Ihor
03.02.2006 08:45:00
To АндрейДок: Я дуже Вам дякую за довіру. Але на посаду голови потрібно обирати людину, яка має достатньо часу для того, щоб займатися справами кооперативу або об`єднання. На жаль, в мене вільного часу дуже мало. Але, якщо ми вирішимо створювати кооператив або об`єднання, я, звичайно, буду приймати активну участь (в міру своїх можливостей).
kolyada
06.02.2006 15:10:00
добрый день,
помогите с адресом в e-nete строительной компании "Смартехсисткмз".
Спасибо зарание