OOT
05.03.2008 15:12:38
Відносно ліфтів поділяю думку сусіда із 18 поверху (краще б називатьи по імені). Я на восьмому, так мене також серйозно напрягає ходіння без ліфтів. Тут можна позаздрити сусіду Кості з третього поверху:))) Ліфти наші вчора не прийняли. Була комісія і знайшла кучу недоліків. Начальник ЖЕКа сказав, що вони ліфти не прийняли і всі питання до будівельної організації та до житло-інвеста. Я за те, щоб писати листа-скаргу, чи щось подібне. Як випливає з інформації, яка проскакує на форумі, реальні зрушення здійснюються по всіх будинках лише після відповідних звернень. В іншому випадку будемо залежати від настроїв ліфтера та встановленої ним цінової політики ще тривалий час.
Кость
05.03.2008 15:21:46
Олеже, питання номер один: у кого є час і бажання займатися цим геморроєм?
OOT
05.03.2008 15:24:53
Після того, як я вчора витратив півдня, для того, щоб організувати вивіз матеріалів на поверх, час для складання звернення мені здається діло третє. Якщо ти витратиш півдня на вирішення тієї ж проблеми, то час для складання і відправки листа з підписами на відповідну установу одразу знайдеться.
OOT
05.03.2008 15:36:10
Питання по ремонту. Труби в санвузлі, які розміщені досить далеко від стіни, хтось переносить поближче до стіни, чи залишаємо так як є???
ЭССЕНИЗАТОР
06.03.2008 09:00:09
Трубы, конечно, надо бы переносить. Они съедают большой кусок площади, итак небольшого санузла. Вообще, мне кажется, что наши дома проектировал личный враг жильцов. Столько непонятных глупостей в планировке, что аж зло берет. А переделывать страшновато, так как потом узаконить это все проблематично.
Кость
08.03.2008 05:46:54
Прийшла черга залишків будівельних матеріалів. Для ізоляціїї мені треба було 2 кв. м. Isover. В рулоні, який коштує 170 грн - 17 кв. м. Відповідно мій залишок 15 кв. м. Якщо раптом комусь треба буде кілька метрів ізоляції, щоб не купувати весь рулон, звертайтесь до мене.
Кость
08.03.2008 05:54:27
Дізнавався про вивіз будсміття. Машина з вантажниками, які приберуть мішки з поверха (при робочому ліфті) коштує 480 грн (машина - 350 грн, вантажники 130 грн). В машину влазить 80-85 мішків. Пропоную комусь взяти машину на двох. Бо 80 мішків я сам буду збирати ще кілька місяців, а двом чоловікам знайти по 40 - не складно. Звертайтесь... Єдине прохання від тих, хто буде забирати сміття: не засипати мішки "під горлишко", бо тоді їх буде нереально підняти.
Прокоп
09.03.2008 17:39:11
Був відсутнім довгий час. Сьогодні повернувся, почитав нашу гілку, і зрозумів, що я багато чого не знаю. Безнадійно відстав. Завтра поїду дивитись що і як.
sacha
11.03.2008 09:56:43
єлектрика и вода в квартирах у всех есть ?
ЭССЕНИЗАТОР
11.03.2008 12:40:57
Вода точно есть. А электрика не знаю. На счетчике в подъезде горят какие-то лампочки. А в квартире нечем было проверить. Кто-то говорил, что для подключения электрики нужно что-то писать в ЖЭКе.