Позняки-4а, ул. Елены Пчелки, 2 (Киевгорстрой)

Стальнов

Стальнов

21.02.2013 10:01:43

Стройка напротив дома 2-б по ул. Е. Пчелки
Фото №7 (последняя)
А это, что бы было понятно - Автостоянка.

Поймите, Друзья, если молчать в тряпочку, то и ничего не изменится. Мы сами должны объединиться в большой, мощный кулак и нанести сокрушительный удар по захватчикам нашей "маленькой родины"!
Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!

Цитувати

dnalex

dnalex

21.02.2013 10:12:05

А фотки куда слать надо?

Цитувати

нона

нона

21.02.2013 12:24:19

Я живу в доме 2б и с ужасом думаю о том, что прямо перед моими окнами будет дом "окна-в-окна". НЕ ХОЧУ!!! Должны же быть какие-то госстандарты по расстояниям между домами!
Полностью поддерживаю Стальнова. Отправила Форму 1 от себя по Вашим ссылкам. За фотки спасибо, прикрепила.
Такой вопрос, кто разбирается в строительстве: почему заливают бетонные сваи, а не копают котлован. Как-то не похоже на строительство большого жилого дома. Может быть у кого-нибудь есть другая информация по стройке напротив дома 2б?

Цитувати

Стальнов

Стальнов

21.02.2013 13:40:23

dnalex: А фотки куда слать надо?

Читай на странице 376, внизу подробная инструкция

Цитувати

Стальнов

Стальнов

21.02.2013 13:53:22

нона: Я живу в доме 2б и с ужасом думаю о том, что прямо перед моими окнами будет дом "окна-в-окна"....

Объясняю, Нона. Дело в том, что в истории этого края видны многочисленные болота и плавни, а на том месте, где стоянка, раньше были (загружаете Google Earth и смотрите снимки из космоса за 2003-2008 год) как раз те самые плавни и поэтому котлован не катит – только сваи. Да и зачем котлован? Подземный паркинг там не запроектирован, бункер вроде тоже:)

Цитувати

Вовчик

Вовчик

21.02.2013 14:42:13

не думаю что совсем так, в нашем 4 доме как и в доме 2-б тоже нет паркинга и бункера но есть подвал который значительно ниже Нуля (уровня земли) и также бурили сваи. Да еще и расположение этих пробных свай какое то странное по плану дом будет буквой Г но последний подъезд должен быть напротив дома 2-а а это значительно ближе к Григоренко чем те сваи которые залили сразу за трансформаторной подстанцией

Цитувати

dnalex

dnalex

21.02.2013 15:15:34

Стальнов:
Читай на странице 376, внизу подробная инструкция

Еще есть Урядовий контактний центр
http://ukc.gov.ua/
и в нем "Звернутися до органiв виконавчої влади"

Туда тоже пишите

Цитувати

Partizan1981

Partizan1981

21.02.2013 15:21:20

нона: Я живу в доме 2б и с ужасом думаю о том, что прямо перед моими окнами будет дом "окна-в-окна"....

Будет такое как на Урловской. Там вообще кошмар. Солнца никогда во дворах нет - между домами 20 метров.
УЖАС.

Цитувати

cocedka

cocedka

21.02.2013 18:49:55

Стальнов: Завтра с утра сфоткаю свежачек и скину. К 11:00 будет.

Спасибо!
Соседи, давайте дружно скооперируемся и все же попробуем отстоять обещанную нам при продаже квартир инфраструктуру. Как показывает опыт жильцов 2 микрорайона, все возможно, если мы не будем инертны.

Цитувати

Стальнов

Стальнов

21.02.2013 21:15:07

dnalex:
Еще есть Урядовий контактний центр
http://ukc.gov.ua/
и в нем "Звернутися...

dnalex дело говорит.
Только что зарегистрировался и написал обращение. Вот текст моего который можно использовать как шаблон. Так что народ, в перед и с песней. Ctrl+C, Сtrl+V и чем больше, тем лучше!

Я, та мої сусiди по мiкрорайону Позняки-4а потребують допомоги у вирiшеннi проблеми яка виникла навколо затвердження детального плану територiї (далi ДПТ) в районi вулиць Тепловозної, Здолбунiвської, Драгоманова в Дарницькому районi м. Києва. Цей план iстотно погiршує розвиток iнфраструктури, забезпечення комфортних умов для проживання мешканцiв, створенню збалансованого економiчного та соцiального розвитку мiста Києва в загалi та мiкрорайону Позняки-4а зокрема. Тисячi людей звернулись до Головного управлiння мiстобудування та архiтектури Київської мiської державної адмiнiстрацiї та Комунальної органiзацiї «Iнститут Генерального плану м. Києва» з вимогою не розглядати запропонований проект ДПТ, що був затверджений рiшенням Київської мiської ради №718/9002 вiд 25.12.2012 у зв`язку з порушенням цим проектом низки вимог законодавства України, будiвельних норм, державних стандартiв та правил. Тисячi мешканцiв району вносили пропозицiї та прохання не затверджувати змiни до iснуючого плану забудови територiї мiкрорайону Позняки-4а затвердженого на засiданнi мiстобудiвної ради Київголовархiтектури вiд 02.11.2005 року та визнати його таким, що цiлком вiдповiдає законодавству України, потребам людей що мешкають на данiй територiї та iншим державним нормам. А натомiсть, що отримали? Блюзнiрське рiшення Київської мiської ради №765/9049 вiд 25.12.2012 року першим пунктом якого було – цитую: «Внести змiни до рiшення Київської мiської ради вiд 20.09.2012 №71/8355 «Про розробку детального плану територiї в районi вулиць Тепловозної, Здолбунiвської, Драгоманова», замiнивши у текстi рiшення слово «Днiпровському» на слово «Дарницькому». Чи, сухi, черговi або шаблонi вiдписки чиновникiв, як цi: «Розмiщення пiдземних паркiнгiв на прибудинкових територiях не суперечить державним нормам». I це на благання людей не будувати цей паркiнг у дворi де вже чотири роки ростуть дерева, кущi та батьки гуляють з дiтьми. Гидко i гiрко.
Нам потрiбен захист вiд шахрайських дiй київських чиновникiв, зокрема: заступника мiського голови – секретаря Київради – Гереги, начальника Головного управлiння мiстобудування та архiтектури Київської мiської державної адмiнiстрацiї – Целовальника, начальника Комунальної органiзацiї «Iнститут Генерального плану м. Києва» - Броневицького та iнших.
Наша цiль – вiдстояти план забудови територiї мiкрорайону Позняки-4а, затвердженого на засiданнi мiстобудiвної ради Київголовархiтектури вiд 02.11.2005р. та примусити чиновникiв виконати свої, ранiше взятi перед Нами, зобов`язання. Отримати те, за, що Ми платили грошi купуючи квартири наприкiнцi 2000-х рокiв.
Будь-ласка, допоможiть Нам.

Цитувати
<< 752 753 754 755 756 ... 772
Архів