Позняки-2, дом 3 (Киевгорстрой)

Наталья144

Наталья144

15.04.2010 08:00:49

LoRaG16: Добрый день уважаемые соседи! Никогда не принимала участия в этом форуме, но ситуация...

Давайте приходите, все обсудим не прячтесь под НИКАМИ

Цитувати

artlex77

artlex77

15.04.2010 09:57:06

LoRaG16: Добрый день уважаемые соседи! Никогда не принимала участия в этом форуме, но ситуация...

Уважаемая LoRaG16 : О каком клубе идёт речь? Пожалуйста
поподробней. Я хочу арендовать на законных основаниях
вспомогательное помещение, которое является частью общей
собственности жильцов дома и не может быть отчуждено в мою пользу.
Никаких коммуникаций на этом участке нет и доступ к инженерным сетям
не нарушается. Кроме того, в помещении нет ни водопровода, ни канализации, ни
отопления. Каким же образом я залезу в карман к жильцам или устрою клуб
для детей в помещении, температура в котором зимой +4 +6 гр. ? Провокаторский тон вашего
сообщения указывает на то, что вы были дезинформированы сотрудниками
ТОВ "Компас",
который сумел настроить против себя жильцов нашего дома хамскими
выходками, пьянством сотрудников и запугиванием
жильцов, чему есть многочисленные свидетельства жителей дома.

Цитувати

талиб

талиб

15.04.2010 12:39:25

відповідно до вимог законодавства, з урахуванням рішення Конституційного Суду України, горище будинку перебуває у спільній сумісній власності всіх його мешканців незалежно від того хто на якому поверсі (першому, другому і т. д., або останньому) проживає, а також незалежно від того, приватизована квартира чи ні. Горище (технічний поверх) не може бути передане у власність лише власників або наймачів квартир останнього поверху, або закріплене на праві приватної власності за одним із мешканців або передаватись в часткову власність кількох із них. Воно є неподільним майном і належить на праві спільної сумісної власності всім, хто проживає у будинку, як у приватизованих квартирах, так і на умовах найму квартири.

Відчуження такого майна не допускається, а здача в користування, наприклад, в оренду можлива лише на підставі згоди всіх мешканців.

Я проти оренди чи выдчуження.

Цитувати

Simplyme

Simplyme

15.04.2010 13:05:00

так а кому оренду платити в такому разі?

Цитувати

elena555

elena555

15.04.2010 13:18:56

А я вообще до глубины души возмущена “Компасом» и их персоналом, или как говорят мои соседи «Космосом», мы живем в этом же доме Григоренка П. 16 уже год, в 3-ем парадном, ходим как по поверхности луны: плитка трещит, хрустит и лопается под ногами, но сейчас не об этом. Пару недель назад бабушка мужа вызвала сантехника, у нас начал подтекать унитаз и труба около полотенцесушителя, этот сантехник явился через 4,5 часа после вызова, хотя обещал быть в пределах20мин., мне пришлось уехать на работу так его и не дождавшись, он явился, когда бабушка осталась дома одна, не совсем трезвый и сказал, что работа будет стоить ей 600грн, так как это очень тяжелый случай, и нужно купить специально новые инструменты. Ну не урод? Можно ли так издеваться над пожилым человеком, перенесшим инфаркт? Если бы это слышал тогда мой муж, он бы ему …, бабушка ведь до конца дня плакала и переживала. Кстати, мы пытались выяснить, кто из сантехников это был, но диспетчер, замялся, и сказал, что выяснят и примут меры. До сих пор видно принимают их, исключительно внутрь. А в выходные перед Пасхой муж ключом затянул трубу и силиконом устранил течь из гофры унитаза. Работа стоила ему 5ти минут времени и 25грн. за баллончик белого силикона. Разогнать нужно такой аппарат. И их счастье, что мы не подали официально жалобу, нету времени, оба работаем на двух работах, чтобы заработать Жеку на квитанции, а надо бы уволить такого сантехника, ведь он и к другим людям ходит и называет втихаря свои тарифы. К сожалению, в этот раз нету времени описать случай прихода к нам и «Компасовского» электрика по вызову консьержки Вали, сделаю это в другой раз, случай, тоже очень интересный.

Цитувати

талиб

талиб

15.04.2010 15:05:14

По поводу плитки полностью согласен. Вообще нужно написать колективное письмо по устранению вот таких курьезов. Если я не ошибаюсь то в тичении 2-3 лет застройщи должен устранять такие курьезы как у нас при входе в парадное. У меня сырел угол в спальне, так я предьявил притензию к ДБК 3 и они вешали люльку и страняли свои недоделки или переделки (утепляли фасад. Кстати в нашем доме наверное квартир 4-5 перекрывали.

Цитувати

талиб

талиб

15.04.2010 15:10:02

Simplyme: так а кому оренду платити в такому разі?

Оренда платиться в експлуатуючу організацію.
А взагалі краще за все створити ОСББ і гроші за оренду скеровувати на облаштування нашого будинку.

Цитувати

Наталья144

Наталья144

15.04.2010 15:55:50

талиб: По поводу плитки полностью согласен. Вообще нужно написать колективное письмо по...

Вот наше 1 парадное и приглашает всех в инициативную группу по вопросу создания ОСББ нам надо единомышленники во втором и третьем подъездах о усилиями мы это быстро осилим.

Цитувати

Наталья144

Наталья144

16.04.2010 05:33:00

Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) – єдиний спосіб для власників житлових і нежитлових приміщень спільно володіти, користуватися, здійснювати управління будинком, а також утримувати свою власність у доброму стані.
Основними перевагами створення об`єднання є те, що мешканці мають можливість:
- створити власну управлінську структуру для вирішення проблем утримання будинку та прибудинкової території;
- отримати у власність земельну ділянку, на якій розташований будинок, а також прибудинкову територію;
- самостійно визначати кошторис утримання свого житла, розмір внесків на утримання будинку;
- обирати на конкурсній основі виконавців житлово-експлуатаційних послуг для покращання якості утримання будинку та скорочення загальних витрат;
- формувати штатний розклад, персональний склад працівників та їх заробітну плату;
- контролювати якість робіт у будинку;
- покращити фізичний стан будинку та умови проживання у ньому, самостійно визначати черговість проведення поточного ремонту;
- контролювати використання коштів за послуги з утримання будинку та прибудинкової території;
- отримувати кредит на проведення ремонтів, встановлення лічильників, облаштування прибудинкової території;
- після прийому будинку на свій баланс здавати в оренду допоміжні приміщення і скеровувати ці кошти на покращення технічного стану житла.
З метою організації створення нашого ОСББ пропонуємо приєднатися до ініціативної групи, яка вже розпочала свою роботу.
З пропозиціями, щодо участі в роботі ініціативної групи, та пропозицій, щодо назви просимо звертатися за тел.

575-96-13 після 19-00 575-96-25 після 18-00

З повагою ініціативна група!

Цитувати

Simplyme

Simplyme

16.04.2010 07:33:58

to талиб: тобто зараз оренду потрібно платити "Космосу"? Щось я не бачу сенсу для мешканців від такої оренди!!!

to Наталья144: безумовно ОСББ хороша ідея, але чи впевнені Ви що в ініціативній групі є людина яка зможе не тільки розподіляти кошти мешканців будинку, та "формувати штатний розклад, персональний склад працівників та їх заробітну плату", але й РЕАЛЬНО вболівати за "життя" будинку? Оскільки на практиці все закінчується тим, що ОСББ винаймає тих самих двірників, сантехніків та електриків, що працюють в ЖЕКу (ну, можливо, не з "Компаса") і реально нічого не змінюється. Хоча я після більш ніж річного обслуговування "компаса" не думаю що буде гірше.
PS. А в другу чергу на етапі створення ОСБ потрібен кваліфікований юрист, оскільки я не впевнений що в нашій країні існує якийсь механізм передачі житлового будинку з управління однієї організації іншій - простіше кажучи "Компас" буде не в захваті від цієї ідеї.

Цитувати
<< 104 105 106 107 108 ... 131
Архів