КСЕННА
21.12.2011 15:08:39
ОПАСНОЕ СОСЕДСТВО?
Но действительно ли так страшен черт, как его малюют? Чтобы раз и навсегда убедиться, насколько опасны вышки мобильных операторов, корреспонденты обратились к специалистам Института гигиены и медицинской экологии им. А. М. Марзеева.
У сотрудников этого института есть единственный в Украине прибор немецкой фирмы Rohde&Schwarz стоимостью около 50 тысяч евро, который, если говорить простым языком, измеряет электромагнитные излучения. У СЭС, конечно, есть свой, отечественный, но он менее точный и не совсем верно может измерить излучение станций. Мобильные антенны выдают сигнал не постоянно, а через определенное время - все зависит от нагрузки и количества абонентов, которые одновременно разговаривают в зоне действия антенны. Именно в этот период увеличивается мощность станции и, соответственно, излучение. В ночное время, например, антенна может вообще не работать. Но иностранное устройство определяет даже прогнозированный уровень излучения.
КСЕННА
21.12.2011 16:43:10
може нам звернутися до цього закладу? i напевно без телебачення нам їх нездолати. може хтось має такi звязки?.. треба настоювати про те, що дитячi майданчики пiд вишками, а це вже iнше питання, i на нього може звернути увагу КМДА... ВИ ПАМЯТАЄТЕ, ЯК НА "ЯМI" мешканцi вiдстоювали свої iнтереси?...
yana
22.12.2011 13:38:47
КСЕННА: ОПАСНОЕ СОСЕДСТВО?
Но действительно ли так страшен черт, как его малюют? Чтобы...
Интересно... как можно определить прогнозный уровень излучения - на расстоянии.... по остаточным эманациям, так что ли? Век живи - век учись... Впервые слышу о оборудовании, которая замеряет прогнозный уровень электромагнитного излучения....
Разве что эмпирическим путем... посчитать.... примерно типа - пальцем в небо...
На мой взгляд - либо описание некорректное. Либо - мягко скажем - голословная реклама прибора.
КСЕННА
22.12.2011 14:48:22
такi вимiри проводилися в мiстечку Буча пiд Києвом.., там також були розташованi вишки, але це був приватний сектор, а не висотки... але нажаль людина, яка замовляла вимiри, зараз живе не в цiй країнi, та й роки 3 минуло, я звернулася в листi до неї... вона менi сказала, що тодi вони (мешканцi)використовували всi методи,.. тобто, це i заяви в адмiнiстрацiю, i сєс, i в цей iнститут, (але я не знаю вони мали там знайомих чи так...)i журналiстiв залучали...1 рiк вони билися, але тодi була сильна шумiха в прессi з приводу вишок на дахах- i пiд цим приводом, вони були демонтованi+ позовнi заяви в судах вiд всiх мешканцiв, вони писали довiренiсть на представництво...i даже блокували адмiнiстрацiю... але я неуточнила чи району чи...(дуже вибачаюсь, але мало iнформацiї вона менi дала)...
треба все ж таки зясувати... цi вишки узаконеннi i яким дозволом вони знаходяться на територiїї супермаркету, при умовi, якщо дiлянка супермаркету в субарендi...?треба написати вiдкритий лист в адмiнiстрацiю районна та КМДА вiд всiх мешканцiв з прохання непродовжувати або приостановити (оренду чи субаренду) зазначеним органiзацiям сотового звязку до вирiшення питання по суттi... а в цей час направити позовнi вимоги....
сек1-эт13-кв44
23.12.2011 08:20:36
Еще раз про вышки.
Мне позвонили 3 человека, в квартирах которых будут проведены замеры.
frm, если Вы хотите, чтобы и Вашу квартиру включили в список, позвоните мне.
frm
23.12.2011 09:50:44
дякую, але трошечки запiзно - у мене саме зараз вже нiкого немає дома...
frm
23.12.2011 10:52:24
Київськi ОСББ написали листа Ахметову, щоб той втихомирив «Київнерго»
http://news.dt.ua/SOCIETY/kiyivski_osbb_napisali_lista_ahmetovu_schob_toy_vtihomiriv_kiyivnergo-94401.html
Представники ПАТ «Київенерго» погрожують головам ОСББ та ЖБК вiдключенням будинкiв вiд опалення та гарячого водопостачання на новорiчнi свята.
Про це стало вiдомо iз листа, якого голови київських ОСББ надiслали народному депутату України Рiнату Ахметову, компанiя якого ДТЕК володiє 71,82% акцiй ПАТ«Київенерго».
Причиною затяжного конфлiкту київських ОСББ та ПАТ «Київенерго» є нерiвноправнi умови договорiв на опалення та гаряче водопостачання, нав’язаних свого часу ОСББ та ЖБК компанiєю «Київенерго».
Зокрема, на думку голiв ОСББ, йдеться про стягнення непомiрних штрафних санкцiй з ОСББ/ЖБК, в т. ч. за борги держави по пiльгах та субсидiях, вiдсутнiсть облiку вiдпущених ресурсiв i, як наслiдок, безпiдставнi вимоги оплати значно вищi обсяги ( вiд 30% до 2-3 разiв) споживання теплоносiя, невiдповiднiсть договору нормам закону України «Про житлово-комунальнi послуги».
Київськi ОСББ та ЖБК вважають за неможливе подовжувати виконувати такi договiрнi умови та повiдомили ПАТ «Київенерго» та КМДА про його припинення з 1 сiчня 2012 року. Також було запропоновано «Київенерго» укласти прямi договори про надання послуг безпосередньо з власниками квартир.
«Ми не отримали вiдповiдi нi ПАТ «Київенерго», нi вiд Київської мiської державної адмiнiстрацiї, яка понад рiк декларує про укладення договорiв про надання послуг з населенням в наших будинках», — сказано у зверненнi ОСББ.
«Мешканцi наших будинкiв готовi своєчасно i в повному обсязi оплачувати послуги безпосередньо ПАТ «Київенерго», але для цього споживачам необхiдно отримати квитанцiї для сплати або ж хоча б банкiвськi реквiзити для зарахування платежiв. Але замiсть укладання договорiв i повiдомлення рахунку для оплати, працiвники ПАТ «Київенерго» обiцяють в кожну поштову скриньку покласти повiдомлення про вiдключення будинку вiд теплопостачання», — заявляють голови правлiнь ОСББ.
Як свiдчать перевiрки об’ємiв споживання гарячої води у будинках ОСББ, де кожна квартира обладнана лiчильником, в середньому споживається 1,5 м. куб. в мiсяць на людину. Тим часом «Київенерго» виставляє рахунки за кiлькiстю зареєстрованих за нормою 3,5 м. куб. в мiсяць на людину.
Як повiдомлялось ранiше, Голова Київської мiської державної адмiнiстрацiї Олександр Попов у серпнi створив Координацiйну раду з питань сприяння розвитку ОСББ i особисто її очолив.
ПАТ «Київенерго» експлуатує практично всi енергетичнi об`єкти, розташованi у столицi, за винятком Дарницької теплоелектроцентралi i є монополiстом на ринку постачань електроенергiї за регульованим тарифом на територiї Києва. За матерiалами: Proosbb.info
George_34
23.12.2011 17:57:16
Потрiбно вимагати у нашого ЖУ, щоб оприлюднювали показники загальнобудинкових лiчильникiв... тепла, води та електроенергiї... поки не пiзно... бо ви вже бачили i читали той матерiал, який я тут висвiтлював, що вiдключили 3 будинки на 4 мiсяцi за борги ЖУ на Печерську... а також контролювати чи у повному обсязi наше ЖУ перераховує кошти постачальникам послуг... бо може бути таке, як на Печерську. А потiм створимо ОСББ i дiзнаємось, що за будинком борги у 5 млн. грн. Поки новий будинок потрiбно термiново створювати ОСББ, бо в таку халепу можемо з нашим ЖЕКом потрапити... Чи може хтось постiйно сам хоче цим займатися i нерви собi псувати? Я точно не хочу i якщо ми не створимо ОСББ, то бiльше вирiшувати спiльнi проблеми щодо "божественного" ЖЕКу не буду!
А як вам те, що ЖЕК каже, що вiн нiкому не доручав збирати грошi навiть на металопластикову перегородку у 2-му пiд`їздi, а це була iнiцiатива самих мешканцiв i, власне, консьєржiв, якi самi встановили розмiр збору у 100 грн....??? I взагалi вони до наших консьєржiв не мають нiякого вiдношення... Ось так, який прекрасний у нас ЖЕК...) умив руки... i так буде завжди, i це лише квiточки, я вас запевняю... Як у нас кажуть: поки грiм не прогримить - мужик не перехреститься...
сек1-эт13-кв44
23.12.2011 19:34:48
И с аркой, я думаю будет проще бороться, потому что это будет уже НАША собственность, а не НИЧИЁ добро.
сек1-эт13-кв44
27.12.2011 15:23:13
Здравствуйте, соседи,
были у нас сегодня представители СЭС, как и ожидалось, в квартирах и на детских площадках, все в пределах нормы.
Но в наших планах по прежнему остается убрать вышки из под наших окон.