Троещина-10, ул. Цветаевой, 3 (Киевгорстрой)

Серега74

Серега74

07.11.2012 07:49:08

Не надо в ящик! Лучше по квартирам разнести. Если в инициативной группе есть 6-8 человек, то по человеку на несколько этажей, я думаю не займет много времени. Так будет более надежно. Сразу реакцию людей будет видно и сложится насколько мы далеки от 50%. А ящик кто-то не проверяет, а кто-то не хозяин может и вытащить...(

P. S. Не знаю специально или случайно наш сосед припарковал так машину, но вчера был восхищен парковкой бордового лачетти 6159 кажется - под самой бровкой (ближней к билле), наискосок - красота! Вот все бы так!

Цитувати

George_34

George_34

07.11.2012 11:21:35

Серега74 :

Отправьте свои координаты на e-mail ящик инициативной группы cvetaeva3@gmail.com и присоединяйтесь к нам, хотя бы с той целью, чтобы быть в курсе последних событий и помочь нам в работе с людьми, которые мало осведомлены о нас и ОСББ, вы же все-равно общаетесь с соседями, друзьями по дому и т. п.

Цитувати

George_34

George_34

08.11.2012 22:08:11

Через борги ЖЕКа-банкрута 24 будинки можуть залишитися без свiтла та гарячої води

Без свiтла i гарячої води можуть залишитися мешканцi 24 будинкiв у Києвi внаслiдок дiй Державного пiдприємства «Наш дiм» (житлово-експлуатацiйна органiзацiя), яке їх обслуговує.

Заборгованiсть ДП «Наш дiм» за спожиту електричну та теплову енергiю перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» за минулi роки становить 6,344 млн. гривень, а поточна заборгованiсть – 2,9 млн. гривень.

У 2010 роцi Господарський суд м. Києва порушив справу про банкрутство ДП «Наш дiм». Борги, якi iснували на момент початку процедури банкрутства, мають погашатися вiдповiдно до окремого визначеного законом порядку, а поточнi борги – в звичайному порядку.

Проте з початку 2012 року i до 30 липня ДП «Наш дiм» не здiйснило жодної оплати за спожиту теплову i електроенергiю, хоча частина мешканцiв продовжували справно платити за послуги з централiзованого опалення, електропостачання i гарячого водопостачання. Таким чином, «Наш дiм» отримував кошти вiд мешканцiв, але нiчого не платив нi за свiтло, нi за тепло, нi за воду.

Це змусило КИЇВЕНЕРГО вдатися до крайнiх заходiв – припинення електропостачання i гарячого водопостачання. «Наш дiм» i правоохороннi органи в установленому порядку завчасно отримали повiдомлення про вiдключення з 24 липня. Станом на 1 серпня без свiтла перебуває гуртожиток на вул. Предславинськiй, 34, який був вiдключений 30 липня. Також у 8 будинках вiд електропостачання вiдключенi сходовi клiтини, у 3-х будинках – сходовi клiтини i лiфти, 10 будинкiв – без гарячої води.

Компанiя готова поновити електропостачання у гуртожитку на Предславинськiй та iнших об‘єктiв щойно «Наш дiм» здiйснить повну оплату принаймнi поточної заборгованостi за спожиту електроенергiю, котра на 01.08.2012 становить 282 тис. гривень.

Цитувати

Papochka

Papochka

09.11.2012 20:19:40

Ауууу?????? Что делаем с новыми платежками? С кем можно поговорить и обсудить планы? Я живу в 3 подъезде, вахтерша сказала что все вопросы в ЖЭК (типа ничего не поменялось), платить пока не буду... Какое мнение жильцов???

Цитувати

Серега74

Серега74

10.11.2012 07:43:02

ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Две машины (С4 и RIO) стали в пятницу вплотную к бордюру, прекрасная возможность за выходные обеспечить нормальную парковку с третьим рядом в серединке. Сейчас (суббота 9-30) смотрю в окно, RIO уже зажали...((( Ну можно хоть немножко думать головой???

Цитувати

George_34

George_34

10.11.2012 09:52:43

это если голова есть... Теперь вы понимаете как нам тяжело работать с людьми, у которых нет головы... как можно без головы видеть или слышать, там же глаза и уши, а еще, что немаловажно, мозг... хотя, без него можно жить...))

Цитувати

George_34

George_34

10.11.2012 10:53:38

Почитайте-ка новость про наш ПУЭЦ... http://kp.ua/daily/071112/364979/

Цитувати

George_34

George_34

10.11.2012 11:11:40

Депутатський запит

Цитувати

George_34

George_34

10.11.2012 11:20:10

Юрий БОНДАРЬ, глава комиссии ЖКХ Киевсовета:
- Подобных ситуаций в городе не одна и не две. Сейчас коммуналка переходит на рыночные отношения, и везде с этим возникают проблемы. Жильцы остаются незащищенными, пока нет органа самоуправления. В этом случае необходимо создать домовой комитет, протоколом общего собрания дать ему право представлять интересы всего дома в ЖЭКе, городских и районных администрациях, прокуратуре и т. д. А потом уже отстаивать свои интересы: первым делом написать письмо в райадминистрацию (с копией в ЖЭК, Киевэнерго, Киевгаз и т. д. - в зависимости от проблемы). Можно обращаться в мою комиссию (телефон общественной приемной Юрия Бондаря - 501-74-13. - Авт.). Главное - организованно бороться за свои права.
P.S. Выборы позади, поэтому давить на кандидатов, которые уже стали депутатами, будет сложнее. Но все же, земляки-киевляне, сдаваться нельзя, поэтому если чиновники отфутболивают вас - жалуйтесь нам.
ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬСЯ
Ваш дом тоже оказался на грани коммунальной катастрофы? Присылайте ваши жалобы на электронную почту: kiev_news@kp.ua или звоните: 205-43-06.

Цитувати

Reg

Reg

12.11.2012 12:19:03

Начальнику ТОВ «Першому українському
експортному центру»

iндекс, м. Київ, вул. М. Цветаєвої, 13

ПУПОК А. А

iндекс, м. Київ, вул. М. Цветаєвої, б._, кв._.

ЗАЯВА

Я є власником квартири № __ будинку №_ по вул. М. Цветаєвої на пiдставi реєстрацiйного посвiдчення за реєстровим № _, виданого Київським бюро технiчної iнвентаризацiї.

Вiдповiдно до ч. 1 ст. 19 Закону України „Про житлово-комунальнi послуги”, вiдносини мiж учасниками у сферi житлово-комунальних послуг здiйснюються виключно на договiрних засадах.

Вiдповiдно до п. 3 ч. 2 ст. 21 цього Закону, виконавець (в даному випадку ЖЕК № ___) зобов`язаний пiдготувати та укласти iз споживачем договiр на надання житлово-комунальних послуг з визначенням вiдповiдальностi за дотримання умов його виконання згiдно з типовим договором. При цьому договiр повинен мiстити всi iстотнi умови, регламентованi ч. 1 ст. 26 цього Закону.

Вiдповiдно до ч. 5 ст. 26 цього Закону, процедура погодження договору вiдбувається протягом одного мiсяця з дня внесення проекту договору однiєю iз сторiн.

З Вашої вини договiр мiж мною та ЖЕК № __ до даного часу не укладено. А тому я, отримавши Рахунок на сплату за житлово-комунальнi та iншi послуги за жовтень 2012р. № ___________, сплачувати його на даний час не буду.

Послуги з утримання будинку та прибудинкової територiї, якщо i будуть наданi менi без моєї згоди, я розцiнюватиму як добровiльну, безоплатну допомогу на безповоротнiй осно-вi. Вiдповiдно до абз. 2 ч. 3 ст. 202 ЦК України, одностороннiй правочин може створювати обов’язки лише для особи, яка його вчинила.

Керуючись п. 1. ст. 32 Закону України “Про житлово-комунальнi послуги”, вимагаю до укладання договору не нараховувати менi плату за надання послуг з утримання будинку та прибудинкової територiї.

Мотивовану вiдповiдь на дану заяву прошу дати в установлений законом термiн.

23.01.2009 р. ____

Цитувати
<< 212 213 214 215 216 ... 244
Архів