Maxim12
30.11.2011 20:43:42
Aleks, спасибо за приведенные ссылки. Очень полезно.
nestor
01.12.2011 05:09:40
09.05.2011 року набрав чинностi Закон України «Про доступ до публiчної iнформацiї».
Київська мiська державна адмiнiстрацiя, вiдповiдно до ст.13 вищезазначеного Закону, є розпорядником iнформацiї.
Вiдповiдно до ст.1 Закону України «Про доступ до публiчної iнформацiї», публiчною є iнформацiя, що вiдображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носiях iнформацiя, i яка була отримана або створена в процесi виконання суб`єктами владних повноважень своїх обов`язкiв, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володiннi суб`єктiв владних повноважень, iнших розпорядникiв публiчної iнформацiї, визначених Законом.
Публiчна iнформацiя є вiдкритою, крiм випадкiв, встановлених Законом.
В апаратi виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) створено управлiння iнформацiйного забезпечення та доступу до публiчної iнформацiї, на яке покладено обов’язок реалiзовувати право запитувачiв iнформацiї на доступ до публiчної iнформацiї, що знаходиться у володiннi Київської мiської державної адмiнiстрацiї.
Вiдповiдно до ст.19 Закону України «Про доступ до публiчної iнформацiї», запит на iнформацiю – це прохання особи до розпорядника iнформацiї надати публiчну iнформацiю, що знаходиться у його володiннi. Запит на отримання публiчної iнформацiї подається у довiльнiй формi, але вiн має мiстити:
1) iм’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону;
2) опис iнформацiї, якщо подано запит на отримання iнформацiї про вид, назву, реквiзити чи змiст документу;
3) пiдпис i дату (письмовий запит).
Аннастасия
01.12.2011 08:11:04
И мне звонили подтверждать подписи, с злобным тоном "о!, еще и вам тут рассказывать все надо.."
Чёт там на стройке вроде как-то техники многовато..
wacky_360
01.12.2011 08:27:07
за вчерашний день накопали ямы под остальную часть забора, видать сегодня будут ставить
Domovenok
01.12.2011 08:50:51
за вчерашний вечер и сегодняшнее очень раннее утро навезли кучу строительных вагончиков. За забор не завозят пока. По не проверенной информации, в этом доме типа планируется какой-то процент то ли социального жилья, то ли для элитовцев. Это поможет им уладить вопросы с разрешениями.
И снова вкопали столбики и ставят забор.
Ira78
01.12.2011 09:08:27
Добрый день, соседи!
На 18а вчера объявления развесили, сегодня утром еще висели... Будем надеяться, что жильцы хотя бы иногда обращают внимание на то, что висит у них перед носом. А на первой секции висело обращение (подозреваю что автор ЖЭК) что-то типа "не ставьте подписи на пустых листах" - судя по всему, это относится к тем подписным листам, которые они изъяли с милицией.
Maxim12
01.12.2011 09:17:20
Забор уже не ставят. Те кто на районе могут выглянуть в окно. Вместе мы победим!
Ira78
01.12.2011 09:51:12
Максим, пока я вам написала - вы отредактировали сообщение, а вопрос, который я собиралась задать, касался именно удаленной части ))
Maxim12
01.12.2011 12:10:42
Ирина, я его отредактировал, т. к. мы им всё выставляем напоказ. Все наши планы и результаты. В КГС об этом легко узнают просто прочитав этот форум.
И еще, к сведению жильцов, прораб/главный мастер данной стройки живет на Григоренка 16, первый подъезд. Так что своих ушей у КГС хватает везде.
sly
01.12.2011 12:19:12
В 16 доме вообще весь 1 подъезд это квартиры сотрудников КГС, они не были выставлены на общую продажу, а продавались сотрудникам КГС за 50%.
Я только что зарегистрировался на сайте 20 дома, сейчас там напишу всё, и приглашу на собрание в субботу.