Днепровский р-н, Соцгород, ул.Красногвардейская, 10, 12 (Житло-Інвест)

AL1974

AL1974

22.01.2010 16:36:27

AtomicUA: Не потрібно забувати, що будь-який з не працюючих об`єктів може стати працюючим за...

Шановний! І Ви вважаєте, що при наявності такої потужної економіки, як в Китаї, з їх собівартістю будь-якої продукції, виробництво хімволокна в нашій країні (тим більш в Києві!!!) буде рентабельним??? Вибачте, але мені здається, що про це можна вже забути назавжди. Рівня індустріалізації часів СРСР, напевне, в нашій країні вже не буде ніколи, добре це чи погано...

Цитувати

AtomicUA

AtomicUA

22.01.2010 16:44:59

AL 1974
Я не виключаю можливості розміщення хімічних потужностей і це не обовязково повинно бути хімволокно, як я вже казав раніше, що хімволокно це ряд підприємств і щось таки можуть і робити тут.

Цитувати

LOB

LOB

25.01.2010 10:46:43

врядли химическое производство возобновят в городской черте, скорее перенесут за город, были ж такие разговоры... а что до достройки дома то да, в наше время это риск, хотя если уже УКБ перестанет достраивать свои дома то кому верить? согласен что у них есть задержки со сдачей да и качество не самое лучшее судя по отзывам с последних обьектов, но строят же...

Цитувати

wipe

wipe

25.01.2010 11:36:14

Проезжала в районе 17 ч в пятницу мимо вашего дома. Крутился кран и сверкала сварка. Подумалось, как бедные строители пашут в такой холод. Присматриваюсь к дому на предмет покупки. Раз в такой зусман пашут, то летом точно достроят

Цитувати

AL1974

AL1974

26.01.2010 08:31:22

To Wipe:
Був в понеділок, 25 січня, в "Житло-Інвесті", дивився перелік квартир, що виставлені на продаж по цьому об`єкту. Так я Вам скажу, що однокімнатних вже немає, дуже мало залишилось двушек. Вибір трьошек та багатокімнатних ще досить значний. Потихеньку народ розбирає квартирки... Якщо вартість квадратного метру підвищувати не будуть, а будувати будуть тими же темпами, то об`єкт вартий уваги, як на мене.

Цитувати

LOB

LOB

26.01.2010 11:47:06

если всё так как Вы пишете то подорожает вне всяких сомнений, ведь мало кто сразу вносит 100% оплату

Цитувати

AtomicUA

AtomicUA

26.01.2010 12:09:20

to LOB
Моя думка, що ціни підвищуватись не будуть(я не беру до уваги форс мажори з курсом гривні до далара і. т. д.)до візуальної і реальної готовності будинків. Змісту просто не бачу. Ходові квартири майже викуплені - це одинички і двушки, а ті, що з велкиким метражем зараз не купляють, а з підвищеними цінами тим більше.

Цитувати

LOB

LOB

26.01.2010 13:06:53

to AtomicUA
я мав на увазі те, що люди купивші ходові квартири та не сплативші повну вартість будуть платити за свої метри по новим цінам, а що до квартир з великою площею то вони і наразі вартують дешевше від інших в перерахунках на метри, а з доведенням будинку до готовності всі квартири будуть дорожчі тут у мене сумнівів не має... бізнес, мля

Цитувати

AtomicUA

AtomicUA

09.02.2010 22:08:13

Почали будувати третій будинок.

Цитувати

AL1974

AL1974

11.02.2010 11:09:16

Не може бути!!!!!!!! Як? І головне, де? Там же немає розчищеного місця (якась 2-поверхова будова стоїть, наче працююча, офіс чи що...)! А як самі будинки? Будуються, є прогрес?

Цитувати
<< 4 5 6 7 8 ... 93
Архів