Позняки-4, ул. Драгоманова, 6/1, стройплощадка 36 (Житло-Инвест)

Victorovic

Victorovic

24.06.2010 10:22:56

Яяя :
24.06.10 / 12:56
Вы мне напоминаете дядюшку скруджа из мультфильма... Богат, постоянно ворчит и многих причитает...
Не думайте что Вы самый умный... Все равно есть люди которые умнее ВАС...
Все таки должен быть на форуме кто то вроде ВАС, чтобы нам не скучно было...

Цитувати

Яяя

Яяя

24.06.2010 10:25:26

kira07 :
ви мене не знаєте, по життю я завжи оптиміст, навіть якщо є якісь проблеми!))
Просто що стосується фінансів, то тут потрібен не оптиміст, а здоровий глузд, аналіз і підрахунок.
Це ваші гроші, витрачайте їх як хочете і на що хочете... але можливо хтось прочитавши мої повідомлення трошки подумає і вирішить прислухатись, потім подякує (може ;))

Якщо ви готові чекати, і квартира - найбільша мрія і сенс вашого життя, тоді безперечно купуйте! І я б купив, якби це була квартира, а не котлован!
Гроші завжди працюють і примножуються, в даному випадку з 4, 36 вони ЗАМОРОЖУЮТЬСЯ на 2,5 роки (як мінімум)

Цитувати

oksana_yaroslav

oksana_yaroslav

24.06.2010 11:06:18

В договоре четко написано:"наказ от16.12.2009№219 за кошти бюджету та населення 6я секция", а наказ№29 от 11.06.2010 2я и 5я секции.

Цитувати

vitiger

vitiger

24.06.2010 11:08:11

Вот как вручали ключи на Полесской
http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=220302
Яяя, ви очевидно впритул щодного разу ще не стикалися з питанням участі у програмі 70 на 30, не були на Крутому узвозі. Тому що те, що ви говорите, викликає навіть не посмішку. Я ходила, прийшлося, і я чудово розумію Кіру, чому вони чекали і чому не вірять ще й досі. А ви просто так підете навесні і вам усе дадуть? Може у вас якесь відоме усім прізвище, а ви не признаєтеся? То тоді навіщо вам ця "чудова" як ви кажете програма? І вам очевидно є де жити, тому поспішати не потрібно.
Я звісно розумію ваші розкладки з відсотками по депозитах, слава Богу, закінчила з червоним дипломом економічний факультет вузу. Ми самі платили в останній день, щоб хоч трошки ще отримати відсотків. Але у багатьом з нас ваші поради не підходять. Чекати нас ніхто не буде. А у нас так взагалі не було б 2/3 тих грошей, які ми сюди вклали, якби не ця програма. Вони б ніколи нашими не були і відсотки з них теж.
На Поліській не будували буде довго, там були проблеми з фінансуванням, з переведенням людей з молодіжного кредиту на 70 на 30, не було бюджету і т. д. Якщо ви читали, то знаєте. А оптимізм наш... По-перше, дійсно, думки матеріалізуються, як позитивні, так і негативні. По-друге, будинок наш будуватимуть більше двох років, якщо брати з листопада чи жовтня, коли почали копати котлован. Квартири непогані у будинку, багато однокімнатних, метражі невеликі, немає величезних непортібних нікому коридорів і т. д. Так що попит має бути. На весну-літо 2012 року усі, я думаю, погодяться, ніхто раніше і не чекає, а ми от 18 років чекали, то ще два роки почекаємо. А от чи дочекаєтеся ви тієї весни, якою ви плануєте квартиру брати... Якщо у всіх секціях буде програма 30 на 70, тим краще для усіх. Але для вас було повідомлення, здається від Оксани, на гілці Ковальської чи 4-го будинку (зараз шукала його, та вже не знайшла, видалили, очевидно, адміни), де ви теж розказуєте людям свої теорії та псуєте настрій інвесторам. Так я сподіваюся, що ви його прочитали. Якщо ні, можу переказати своїми словами при потребі. Ви б краще нам повідомляли про будівництво чи фотки б виставляли. Вашу б енергію та в позитивне русло, як кажуть. Позитиву побільше. А то: "Не будують! Ну, будують, тільки дірки великі залишають під стелею!" Ви десь бачили, щоб здавали будинки з дірками?
А якщо знімуть ПДВ на будівельні роботи, будівництво здешевшає, то нам гроші повернуть, як повернули на Поліській та Вишгородській. А за ці два роки ми ще може щось зберемо, як Бог дасть, на меблі і т. д.

Цитувати

vitiger

vitiger

24.06.2010 11:17:09

oksana_yaroslav: В договоре четко написано:"наказ от16.12.2009№219 за кошти бюджету та населення 6я...

Ну так это же замечательно, если уже и вторую секцию заключают! Только почему никто до сих пор не позвонил, не узнал, если наказ уже от 11 числа? Вроде всех отправляли пока из других секций. А когда вам позвонили, каким числом ваш договор, если вы уже и оплатили?

Цитувати

Ahm

Ahm

24.06.2010 11:20:17

to optimist Яяя : дякую Вам за підрахунки, хоча думаю, що люди з даного форуму розуміють, що заморожують гроші, але, певно, не можуть заплатити за квартири у вже збудованих будинках. Щодо Поліської - зрозуміло, що криза затянула строки, але побудували ж (на відміну від купи недобудов). Гірше те, що Ваш негатив відлякує потенційних покупців, а успішне будівництво будинку потребує в першу чергу гарне інвестування будинку. Тому для тих, хто вже підписав Договір, Ви робите погану послугу (і, головне, непотрібну, тим паче, що Ви не інвестор). Інвестор Науки,80.

Цитувати

vitiger

vitiger

24.06.2010 11:21:15

Только по пятой секции заключают с самого февраля договора. Народ, кто в пятой, гляньте свои договора, там в начале номер и число наказа какие стоят?

Цитувати

oksana_yaroslav

oksana_yaroslav

24.06.2010 11:23:33

vitiger:
Ну так это же замечательно, если уже и вторую секцию заключают! Только почему...

договор от 22.06.2010. а позвонили 21.06.

Цитувати

vitiger

vitiger

24.06.2010 11:24:16

Ahm, підтримую вас повністю! Тільки я сподівалася, що ви наш!

Цитувати

Ahm

Ahm

24.06.2010 11:29:48

я майже ваш :) бо живу поруч з вашою новобудовою (до речі, в будинку Житлоінвеста від 2004 р). Район гарний, але дочці квартиру вирішив будувати на правому березі.

Цитувати
<< 196 197 198 199 200 ... 861
Архів