Позняки-4, ул. Драгоманова, 6/1, стройплощадка 36 (Житло-Инвест)

Яяя

Яяя

09.02.2010 11:33:26

Всім доброго дня! Вже другий день більш-менш нормально працюють, але не в 2 зміни! Вчора наприклад всі позїжджались о 9:20, до котрої години не знаю, але о 20:00 вже було вимкнуте світло і нікого на майданчику не було.
Тепер і у мене до вас є питання, мені як я був у квартобліку(в 2009р) пропонували 2к 62м. кв, а тут пишуть про 56м, так який метраж 2к квартири чи вони різні?

Цитувати

ларик

ларик

09.02.2010 11:37:42

Дякуємо за інформацію, да метражі різні є ще двушка 64 кв. м.

Цитувати

janus

janus

09.02.2010 11:42:49

Мне звонили с районного квартучета. Сказали, чтоб подъехала и у них забрала справку для предоставления ее на Крутом спуске. Что втой справке не знаю. Но предполагаю, что данные о составе семьи, с какого гда стоим, на каком основании, и номер решения Райисполкома о выделении такой-то квартиры. Планирую ехать на следующей неделе. Т. к. нужна ж еще справка из жека. Доверенность хочу взять от мамы. /Не в ее возврасте уже бегать по спускам и сидеть в очередях/.
Наверное таки действительно вызывают с конца. У нас 700-е номера.

Цитувати

ларик

ларик

09.02.2010 12:00:28

так такую справку с квартучета можна взять без ф.3 и без членов семьи, мы уже такую справку взяли, когда возмете справку а потом с ф,3 и паспортом и седетельством о рождении ребенка на крутой спуск но перед этим надо перезвонить на крутой спуск

Цитувати

janus

janus

09.02.2010 13:02:37

я уже звонила на Крутой спуск, сказали, чтоб брала комплект документов, всех взрослых членов семьи и приезжала, но хочется оттянуть подольше. Хотя б еще одну зарплату получить, чтоб одалживать поменьше

Цитувати

ларик

ларик

09.02.2010 13:24:52

УДАЧИ ВАМ!

Цитувати

vitiger

vitiger

09.02.2010 13:36:33

ЯЯЯ! Вам пропонували у нашому будинку квартиру на програмі 70/30, а ви відмовилися? Не жалкуєте? Може ще не пізно повернутися?
Що там роблять наші будівельникі ці два дні? Вже заливають фундамент, чи тільки розгрібають сніг? Сваї вже всі зробили?

Цитувати

Яяя

Яяя

09.02.2010 15:44:38

пропонували, думаю вернутись ще не пізно, але я не хочу чекати так довго))
Робочі розгрібають сніг, ще залишилось 2 бури (щоб заливати сваї). Фундамент не заливають, це дуже важлива частина будівництва, потрібна хороша погода. На будівництві вже нікого нема, хв 10 тому всі порозходились. Тобто фактично працюють з 9:30 до 17:30

Цитувати

Яяя

Яяя

09.02.2010 15:51:12

думаю, що здадуть будинок у другому півріччі 2012

Цитувати

vitiger

vitiger

09.02.2010 17:21:03

Я сподіваюся, що здадуть у літку 2012. Звичайно, довго, але краще чекати і знати, чого ти чекаєш і коли це буде, ніж роками стояти у черзі без будь-якої надії. А за два роки трошки можна ще буде грошей зібрати на меблі там і таке інше, якраз буде час, підібрати кухню, купити там каструлі усякі. Жити у будинку можна буде відразу, ремонти усілякі не потрібні, усе потім поступово зробиться. Не те, що купують в КГСі зі стяжкою тільки на підлозі, без міжкімнатних дверей і т. і. Ну і звичайно, ціна. Тут вже про це говорили, повторювати не буду. Так що вигоди є і від чекання. Подумайте і ви. Може все ж таки у сусіди подастеся. Розказуйте хоч, що там наше КЖБК робить. Хоч раз у два-три дні пишіть

Цитувати
<< 46 47 48 49 50 ... 861
Архів