matros
06.06.2012 18:43:11
на кухне
Sushka
06.06.2012 19:51:47
У нас трешка на 14-м этаже 1-ой секции куплена в декабре 2010 года. Мы за то, чтобы собрать собрание на территории КМБ. Давайте действовать!!!!!!!
FreeSoul
07.06.2012 06:52:54
Buderus - якiсний радiатор. Здивований. Я розраховував на гiрше i планував замiнити.
I чому всi казали що буде Korad? По всiм питанням наш забудовник каже одне, а насправдi ставить нас перед фактом.
seiseich1
07.06.2012 10:49:23
Это компенсация морального ущерба за отисы.
Хотя действительно будерус достойные приборы.
amalia
07.06.2012 18:14:21
FreeSoul: Buderus - якiсний радiатор. Здивований. Я розраховував на гiрше i планував замiнити....
якщо вам не важко, можна докладнiше з приводу радiатоiв, я вважала, що "чугуннi"кращi, тепло довше тримають
amalia
07.06.2012 18:21:59
Sushka: У нас трешка на 14-м этаже 1-ой секции куплена в декабре 2010 года. Мы за то, чтобы...
може продуктивнiше буде, записатися на прийом до керiвництва i власноруч передати їм листа вiд iнвесторiв та отримати найважлившу вiдповiдь для нас з приводу здачi будинку? особиста розмова дасть бiльше вiдповiдей на нашi запитання!?
FreeSoul
08.06.2012 05:47:36
В нас стоять радiатори Logatrend VK-Profil типу 22, з нижнiм пiдключенням (термостат-вентiль замовлюється додатково).
22 тип - двi панелi, по яким протiкає вода, та два конвектора мiж ними.
Тепловiдача вiд них краща нiж вiд чавунних, за рахунок конвекцiї. Але чавуннi довговiчнiшi.
Я так розумiю їх довжина 2 метри, висота 0,3 метри, потужнiсть 2,4 кВт.
1 кВт зiгрiває 10 кв. м.
Розмiри та параметри чiтко пiдiгнанi пiд квадратуру кiмнати. Це при умовi якщо на вхiд в радiатор температура води 90 градусiв.
Невiдомо як зимою себе поведуть вiтражнi вiкна. Може в кого є якась iнформацiя? Як вони тримають тепло.
НА вигляд якiснi. Я планую, як мiнiмун, ставити ще теплу пiдлогу. Також в роздумах щодо другого радiатора на другу сторону вiтражного вiкна.
Тех. iнфо:
http://www.buderus.ua/files/201111011614220.buderus_vk_profil_01.11.11.pdf
Iнфо вiд виробника з сайту:
Радiатори Logatrend VK-Profil оснащенi iнновацiйними термостат-вентилями, якi економлять енергiю на 5% бiльше нiж вентилi застарiлих конструкцiй.
Модельний ряд радiаторiв Buderus включає в себе два типи:
- Logatrend K-Profil, з боковим пiдключенням;
- Logatrend VK-Profil, з нижнiм пiдключенням (термостат-вентiль замовлюється додатково).
Виробництво радiаторiв розташовано в мiстi Нойеркiрхен, Нiмеччина.
При комплексному вiдновленнi Вашої системи опалення ми застосовуємо всi свої можливостi для того щоб максимально спростити Вашу задачу. Авторизованi монтажнi фiрми отримують всi компоненти опалювальної установки з одних рук, починаючи з котла i бойлера, i закiнчуючи кiмнiтними радiаторами. Це не лише позбавляє Вас вiд рiшення багатьох проблем, але i допомагає економити енергiю при продуктивному опаленнi квартири або дому. Всi продукти вiд Buderus бездоганно узгодженнi мiж собою i тому являються оптимальною технiкою для реалiзацiї теплотехнiчних рiшень.
Будь - яка людина вiдчуває максимальний комфорт при равномiрнiй температурi. Навiть за умов рiзкої змiни погоди температура у примiщеннi завжди повинна залишатись постiйною, тобто опалювальний прилад повинен миттєво реагувати на будь - яку теплову змiну. Здйснити це можуть термостатичнi вентилi для радiаторiв опалення Logatrend - швидко i якiсно.
lucy
08.06.2012 18:38:11
Батареи батареями, это все медлочи. Вот как бы все-таки воздействовать на процесс вцелом? Просто собрание провести мало, нужно боязательно письменное обращение с регистрацией. А слова никуда не пришьешь.
Серьезный вопрос по коммуникациям. Нужен четкий ответ застройщика о том, что, откуда, куда и когда. И, возможно, почем.
Еще вопрос: будут ли на деле сдаваться первые две секции раньше третьей? Ведь на третьей завязаны коммуникации, насколько я поняла.
Дурной вопрос, но может отправить письменное обращение к Олесю Донию - он ведь депутат Днепровского района. Пусть поработает. Узнает что да как и даст нам письменный ответ. У него даже сайт есть http://oles.com.ua а мы - потенциальные жители его района.
В общем, надо звонить во все колокола и дергать за все ниточки.
Ass-us
09.06.2012 11:27:21
Добрый день! я инвестор 2-х комнатной кв., 2-я секция. Читаю форум и имею к вам несколько предложений:
- нужно нанять толкового юриста, который грамотным официальным языком будет вести наш диалог с КГС, оформит вопросы и требования, сделает письменное обращение в структуру городской власти, депутатам.
- нужно осветить наш вопрос в прессе и на телевидении.
Чем больше аспектов, тем больше резонанс.
Не все могут собраться в одно время, проще по свободе подъехать к юристу и оставить свою подпись, контакты и данные.
P.S. Я живу за 900км, могу предложить свою идейную поддержку, финансовое соучастие и даже подъехать на заранее запланированную акцию.
Ivan-investor
09.06.2012 14:48:59
Нам нужен не пустой резонанс и шум и негативный имидж для нашего будущего дома, а квартиры! Поэтому я остаюсь при своём мнении: ждём июнь месяц, и если ввода в эксплуатацию первой очереди, несмотря на все заверения ТОВа, в июне не будет - не ждать дальше, а писать в Прокуратуру!