Занимательные статьи

Viki

Viki

18.09.2006 16:24:00

>>>после таких велликолепных коментариев не стоит удивлятся уровню властной элиты - она полное отражение электората

Повністю з вами погоджуюся - тільки такий проФФєсіональний еЛЛекторат міг обрати таку проффєсіональную команду, яка зараз при владі... Електорат МІСТ (,,,) - це ж вам не електорат сіл якихось...:)

І якщо помаранчевих кинули дуже не професійно, ТО вірте мені, біло-блакитних кинуть дуже проффесійно... дивимось... в кінці вони вже самі будуть відмовлятися від зарплатні на користь підприємств Батька...:)... тому що проффесіонали...

Цитувати

kharch

kharch

18.09.2006 18:17:00

Вал, ти математику в школі вчив?
Тоді я тобі доведу, що 5=4.
Дивись
5-5=0=4-4, виносимо за дужки спільний множник
5*(0-0)=4*(0-0) скорочуємо спільний множник (0-0)
5=4
Прокоментуй в чому я не правий? Це матеріал приблизно 5 класу середньої школи.
(про інтелігенцію)А в отношении общечеловеческих проблем, прав человека, экологии она была не продвинутой, глухой, пассивной
Ну так, це ж продвинута россійська інтеллігенція бреше по ТВ за скромну підкормку кремля і тихенько в тряпочку попиває горілку а не йде на
майдан проти корумпованої влади. Хоча ще не вечір. Коли нафта буде коштувати 15$ за барель в монолітній російській державі знову почнеться розброд та шатання, бо виявиться що всі гроші втекли веселити західних футбольних вболівальників.
Киев гораздо больше маргинализирован, чем Донбасс
(з хворої голови на здорову. це мабуть Київ голосував за Вітренко, комуністів і т. п.)
В целом Киев является носителем ценностей Центральной Украины. И в этом есть благо. Центральная часть выступает буферной зоной двух крайностей
А як же маргіналізація? Хіба це не крайність. Тобто "проффесіоналізм" Шульги заключається в знанні стандартного набору фраз, які допомагають лизати зад "проффесіоналам" які замовляють музику. А те, що ці фрази одна протирічать іншій - так розраховано на лохів, яким це інтерв`ю подають під соусом "проффесіональності".
Вал, "заніматєльного" в цій статті тільки те, що хтось її може вважати заніматєльной. Хавай щось якісніше.

Цитувати

sasha13

sasha13

18.09.2006 18:51:00

Viki: >>>после таких велликолепных коментариев не стоит удивлятся уровню властной элиты...

Viki
объясните, пожалуйста, тупому электорату, какого такого Батьку Вы постоянно упоминаете.

Цитувати

OKO

OKO

18.09.2006 20:01:00

kharch: Вал, ти математику в школі вчив?
Дивись
5-5=0=4-4,...

Харч, я авторитетно заявляю тебе, дружище, что Шульга-один из наиболее грамотнейших и порядочных украинских социологов, зам директора Института социологии НАН Украины.
Кстати, обрати внимание на то, что доктор наук Шульга, академик и доктор исторических наук Толочко, культуролог и профессор Киево-Могилянской академии Ю. Павленко и многие-многие другие граждане(в том числе и я с Валом)размышляют в направлении отличном от Викиного.
Каждый имеет право на свою точку зрения, но как ты думаешь кому виднее что происходит с обществом и в обществе-инженеру Вике или социологу Шульге?
Каждый должен заниматься прежде всего своим делом, ИМХО, и не учить других тому, о чём знает в лучшем случае поверхностно, стереотипно.
Украина, увы, была провинцией провинцией и остаётся. Менталитет села превалирует у большинства населения Украины. Особенно это заметно на развитии национальной культуры-жупаны и вышиванки, шароварщина и клоунада.
Верка-Сердючка, Гринджолы как выразитель чаяний и ценностей центрально украинского и галицкого электората, причём на полном серьёзе. И клоунада в глазах москвичей и европейцев.

sasha13 - "Viki
объясните, пожалуйста, тупому электорату, какого такого Батьку Вы постоянно упоминаете. "

Батьку Махно, наверное.

Цитувати

Val

Val

18.09.2006 23:10:00

kharch: Вал, ти математику в школі вчив?
Дивись
5-5=0=4-4,...

ты не прав в том, что на 0 делить нельзя
этот старый трюк я знал еще чуть ли не с детского сада

Цитувати

kharch

kharch

18.09.2006 23:21:00

ОКО, такими "інтерв`ю" авторитет не завойовують.
А значення званнь "академік" і т. п. - їх треба доводити своєю зваженою точкою зору і життєвою мудрістю а не звязками в певних колах.
Риторика цього "академіка" - вибач за параною - чисто ГеБістька.
Як ото за лексиконом можна вичислити селюка, бандита, баригу і т. п.
ГБ - це не образа. ГБ - це мій діагноз того академіка.
Причому корні якого ростуть на площу Дзержинського.

Успіхів!

Цитувати

kharch

kharch

18.09.2006 23:43:00

Val:
ты не прав в том, что на 0 делить нельзя
этот старый трюк я знал еще чуть...

Я чув, що в ГБ були класні дитячі садочки.
Батьківщина забирала в цих нещасних дітей батьків, але давала їм все інше.
Anyway - good job!

Цитувати

Val

Val

19.09.2006 00:18:00

Я не из ГБ, Харч, я из СССР
и детсвто у меня действительно было очень хорошее, и родителей к Вашему разочарованию, меня никто не лишал

Цитувати

kharch

kharch

19.09.2006 03:37:00

Вал, вибач.
А що, всі хто з СРСР не сплять в півпершого ночі в GB (Great Britain)(здається так)?
Хай там я сьогодні виходив з крутої меланхолії.
А тобі чого не спиться?
Прошу вибачити всіх агентів, яких сьогодні образив.
Язик гострий і думаю як в мене ще зуби з таким язиком на місці?
Прощу вибачити всіх, кого образив.
Я знаю мою маму, коли в неї поганий настрій то всім краще ховатися.
Я люблю мою маму, люблю себе. Але я розумію, що вдався в неї і день був сьогодні не найкращий для моїх потенціальних друзів.
Випив, доречі, небагато - всього літр пива.

Всім вдачі!

Цитувати

Viki

Viki

19.09.2006 05:25:00

>>>Viki
объясните, пожалуйста, тупому электорату, какого такого Батьку Вы постоянно упоминаете.

Батьком, в місті Укрвінск називали Ахмєтова.(називають і сьогодні думаю)

Цитувати
<< 196 197 198 199 200 ... 342
Архів