Занимательные статьи

Viki

Viki

19.09.2006 06:08:00

>>>Харч, я авторитетно заявляю тебе

ОКО, після тих помиїв, які ви рекламували(статті сайта олігарх), ви вважаєте, що можете мати якийсь авторитет?!8-)
Де?!У вашому вузькому колі социологів-проффесіоналів?!

>>>Каждый имеет право на свою точку зрения, но как ты думаешь кому виднее что происходит с обществом и в обществе-инженеру Вике или социологу Шульге?

Я розумію, що завжди здається, що з Прорізної можна побачити більше, але не далі готелю Україна, так це просто готель - не вся Україна...

>>>Каждый должен заниматься прежде всего своим делом, ИМХО, и не учить других тому, о чём знает в лучшем случае поверхностно, стереотипно.

От і я так думаю, не треба, щоб все було повєрхностно, стєрєотіпно,... що там з архівами в Москві, допускають вже наших авторитетних академіків до літератури? Чи вони настільки авторитетні що навіть бояться подумати про це, щоб раптом не отримати в пику від найдемократичнішого режиму?

>>>Батьку Махно, наверное.

Так, авторитетно, проффесійно, не відступаючи від літератури...:)

>>>Я не из ГБ, Харч, я из СССР

і національність ваша сссеровець...

І що цікаво, тут, на форумі, пишуть і про погану українську літературу, і про вишиванки "тэх козлов, коториэ мэшают нам жить"@Я, а от неіснуюча держава, нежиттєспроможна, штучноутворена, де свободно дишит чєловєк (але лише в межах кордонів), так запала до серця деяких наших співвітчизників,... але ця любов чомусь базується і підпитується лише ненавистю до всього українського, що тільки існує в світі... в нашій країні... мені чомусь так здається...

>>>Особенно это заметно на развитии национальной культуры-жупаны и вышиванки, шароварщина и клоунада.

я вже писала про це, саме такі як ви, ОКО, підпитують це придумане не в Україні слово - шароварщина. А також хочуть в майбутньому зкалічити ще одне - вишиванки...
Але маємо розбиратися де пропаганда, а де людські почуття, бо хоч і народилися ми в СРСР - та навіть у тому паспорті писалася національність (не буду зауважувати, що багато хто написався росіянином у той час, напевне щоб бути достойним срсровцем)

Цитувати

Viki

Viki

19.09.2006 06:15:00

Вибачте - помилочка

місто Укрвінск слід перекладати як Украінськ

Цитувати

Val

Val

19.09.2006 09:12:00

интересноя такая опечаточка получилась, Вики. Похоже вы подсознательно осознаете свою роль на этом форуме.

Цитувати

Изгой

Изгой

19.09.2006 09:46:00

Ув. Харченко

Абстрагируйтесь. ГБ это Гребенщиков Борис. В совковое время я за 50% по студенческому ездил в Питер на Рубинштейна 13, в Театр народного творчества. На мне была шинелька с буквами ГБ на погонах. Чувствовал себя первым парнем на деревне :):):).
"Серебро Господа моего..."

Цитувати

Циник

Циник

19.09.2006 10:21:00

"ГБ это Гребенщиков Борис."
Сами креатиФФчик придумали?

"На мне была шинелька с буквами ГБ на погонах. Чувствовал себя первым парнем на деревне :):):)."
no comment...

Цитувати

Изгой

Изгой

19.09.2006 10:43:00

Цинику

Тю на Вас... В пору моей молодости ГБ расшифровывали по приколу как Гребенщшиков Борис.
А фраза первый парень на деревне... Так она типа крылатое выражение.. Шутка.
ДА НИЧЕГО КОНЦЕПТУАЛЬНОГО, клянусь:):):):)

Цитувати

sasha13

sasha13

19.09.2006 10:47:00

пацталом
в пору моей молодости почему то - БГ а не ГБ
наверно разные молодости у нас были :)

Цитувати

Изгой

Изгой

19.09.2006 10:51:00

Саша 13

Блин, да ГБ и БГ... Суть не в этом... Это гнали так...
Нет, если угодно, то считайте, что я служил агентом Лубянки и сливал подпольные квартирники мусорам :):):):)
И я пацтулом. Ржунимагу...
Что ж Вы зашореные такие, ребятки?

Цитувати

sasha13

sasha13

19.09.2006 10:55:00

да не психуй....
ну не слышал никада ГБ
слышал тока от Солженицына и от бабушки покойной и не БГ они имели ввиду :)
а про зашоренность эт ты зря
никакие мы не зашоренные, и кто такие мы я еще не понял кто тут за большевиков а кто за коммунистов

Цитувати

Изгой

Изгой

19.09.2006 10:58:00

Санёк 13

Я как в Питере студентом был, сам впервые узнал про шинельку ГБ... Это была круть :)
Какие психи?? Я смеюсь...:):):):):)

Цитувати
<< 197 198 199 200 201 ... 342
Архів