kharch
03.10.2006 16:11:00
Бог любить цей форум і обіцяє непогану погоду на вихідні.
http://www.gismeteo.ua/towns5/33345.htm
Хоча по різним джерелам дані різні.
Можна субота, можна неділя.
Субота - для тих, хто не уявляє неділі без хворої голови.
Неділя - як запасний варіант.
Тут деякі повідомили що не зможуть в неділю - що скажуть про суботу?
Всім вдачі!
KonsL
03.10.2006 16:23:00
kharch: Можна було б таку поважну і чудову компанію розбавити і прекрасною половиною людства.
Хоча...
Ну как же, будут с вами девочки дружить, когда некоторые их имена путают, как я подозреваю http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=15&IDT=4283&sAkc=Desc
Ты получил хоть одно из моих посланий на okharch@gmail.com???
В любом случае личные подробности-перспективы не здесь (на форуме) :)
kharch
03.10.2006 16:52:00
Вибач Консл, що читав, але не відповів. Зараз відповів лови листа.
Изгой
04.10.2006 11:00:00
Я и не против встреч, только Харченко меня назвал тупо-бухающим водку.
А это обидно. Я не бухаю тупо. Бухаю с приключениями.
Кста в Англии перенял фишку синим побегать голяком. Побегал в супермаркете "АСДА". Нормуль.
Циник
04.10.2006 11:10:00
Изгой,
в Гидропарке приключения обеспечены, только водяры поболе бери!
Да, еще, голяком там бегать не рекомендуется, воспоминания о приключениях могут остаться негативными. Хотя кому как...
ОКО
04.10.2006 12:23:00
"Да, еще, голяком там бегать не рекомендуется, воспоминания о приключениях могут остаться негативными. Хотя кому как... "-
видать Циник в своё время получил в Гидрике острые приключения!
Циник
04.10.2006 13:31:00
Да, нет, ОКО, просто всвязи с контингентом собирающимся там сейчас решил предупредить чела что его невинные фишки могут быть ими неадекватно восприняты...
ЗЫ:Давно не был, недавно заехал(нужно было забрать чела), был в шоке от увиденного.
kharch
04.10.2006 14:54:00
Цинік (схоже) знає життя.
Той дружбан кавказької національності коли про гідропарк почув, то сказав що подумає ;). Хоча ще той тип - цього року сидів в каталажці за двох побитих (він побив) типів в гідропарку. Далі йому здається там же глаз порвали. Це, виявляться, буває не тільки у фільмах "Джентельмени удачі".
Подивитися на порвані очі, та почути веселі історії про гідропарк від першоджерел можна буде вже на ці вихідні!
Я попросив його прожити принаймні ще тиждень, щоб порадувати серце старого друга своєю молодою енергією.
kharch
04.10.2006 15:00:00
Изгой: Я и не против встреч, только Харченко меня назвал тупо-бухающим водку.
А это...
Ізгой, в тому пості я ще похоронив себе під уламками стрітфону.
Ти просто дивуєш свою геніальною дитячою безпосередністю.
Якщо твоїй загадковій душі буде легше - вибач.
Изгой
05.10.2006 06:40:00
Ув. Харченко
Детская непосредственность в 37 лет, которую Вы у меня типа "диагностировали" это патология. F70 диагноз.