Занимательные статьи

kharch

kharch

31.10.2006 14:21:00

Вікі, Ви гарна, але наївна!
До сліз.
Та хіба можна вірити Гайдару, який наживався на розвалі могутнього Союзу обесцінюючи вклади простих громадян.
Для таких убогих мерзенних людей основна цінність - набити кармани.
Вони забули про мільйони страдаючих за теренами батьківщини співвітчизніків.
Ці мерзенні іуди своїм "хапай поки можна" припинили роботу тисяч процвітаючих заводів, фабрик, колгоспів, заводів.
Лишили надії на майбутнє мільйони непристосованих до жахливих реалій капіталізму людей!
Те, що могло квітнути і зрівнювати було бесчесно зрівняно з землею.
Всіх, хто своїми діями сприяв розвалу найщасливішої країни на землі треба судити суровим але справедливим радянським судом!

Цитувати

Viki

Viki

31.10.2006 14:48:00

Так, шокова терапія Росії не допомогла, а от Польщі допомогла - ТОмущо маленька(не Велика)...
Ну можна ще Новодворську почитати, щоб підняти настрій :)
http://grani.ru/Politics/Russia/m.113492.html

Цитувати

kharch

kharch

31.10.2006 15:00:00

Ой, Вікі, скільки яду! Скільки яду!
Але як зцілює, як зцілює. Ги-ги-гиии!

Репліки про траву не приймаються - вже набридло.
Можна щось нове.
Але Вікі - це драйв!

Цитувати

Изгой

Изгой

01.11.2006 20:59:00

Ув. Харченко

Интересно, когда Вы таки перестанете писать ПОЛНУЮ чушь?
Ну Вы ж взрослый мужчЫна:):):). Помните поди СССРовский период.
Гайдар отпускал цены, он не крал вклады! Неужели Вы и мы все забыли УБИЙСТВО под сберкассами, когда толпы стояли сутками, дабы положить деньги на счет под 9%?? БЫЛО ведь!!
Я там не стоял, и родители не стояли. У нас ничего не обесценилось!
Те, кто потеряли вызывают у меня презрение, ибо они жрали ливерку, жили как скот, детей не учили, а лишь копили! ПОДЕЛОМ!

Далее Вы утверждаете о процветающих заводах, фабриках и колхозах...
Чёт, я вот силюсь и помню, как мне по блату несли куртку "аляску", сапоги "саламандра" и джинсы "техас". Как у сотрудников мясокомбината покупали краденую ветчину "любительскую". Как родители "дружили" с работниками баз : ОПС (самая крутая "ОБЛПОТРЕБСОЮЗ")там был импорт из капстран, фирма "ОДЯГ", база "Бакалея", база "Текстильторга", база "Обувь".
Я помню сколько понтов было в глазах сотрудников и как вовремя не прохавав тему, они при 80-ти рублевой зарплатке, понесли свои сбережения, а теперь роются на 6 сотках, как навозные жуки и тоскуют. Так им и надо!!!
Вы, милейший, не забыли чудо-продукцию наших заводов и фабрик?
Вы часом не шутите, говоря о процветающих колхозах? И отчего вдруг большие предприятия обзаводились подхозами :):).

Счастливая страна, говорите. Не всё и правда было плохо. Да и надо то были людям не газеты с критикой Сталина-Ленина, а полные магазины.
Толстые журналы, новое мышление, интенсификация-90, гласность перестройка...

"На первое были плоды просвещения, а на второе кровавые мальчики".

Цитувати

kharch

kharch

02.11.2006 08:07:00

Та ні, Ізгой.
Я памятаю тільки щастя - тюльку за 20 коп, цукор за 80.
Загальну рівність, ніхто не їздив на мерседесах, інтернету не було ні в кого - всі ходили на дискотеки і в клуби, газети по 3 коп замість обгорток та туалетного паперу, мрії про закордон, ну хоча б Польщу чи Болгарію, вафлі Артек.
Кому потрібна нинишнія свобода, болтологія?
За слова треба відповідати. Збовтнув зайве - у воронок і копати біломорканал. Це правильно. Сталін - президент. Його реабілітація вже зараз йде в правильних СМІ. Він розумів - що людина лише деталька в потужному державному механізмі - ржавіє - викинути і переплавити на нову. Нас боялись і не насміхались. А радянські мультики - найкращі мультики в світі. Людина - це звучить гордо. Як було приємно достати Київський торт. Заборонений/недоступний плід - солодкий. Що зараз - заплатиш 20грн а він ніякий - тому що доступний? Чому вільний секс забороняють? Щоб мати від нього задоволення. Кому потрібні легкодоступні товари - вони від цього стають небажаними. Мене задовбала ця свобода вибору коли приходиться ритися в інтернеті і вибирати товар, читати огляди. Раніше будь-яка імпортна іграшка визивала екстаз. А зараз - тільки проблеми.

P.S. Іван правий про черству душу. Схоже і мізки потроху черствіють. Втрачається здатність адекватно реагувати на зовнішні подразники.

Цитувати

Nettys

Nettys

02.11.2006 13:00:00

А вот не надо говорить харошее о Сталине, я после того что он сделал в 32-33хх его б лично закопала поглубже предварительно основательно хотя-бы попинав ногами, а насчет "Западэнцев", как тут выражаются, попробовали б вы выжить на 200, р в месяц. Вся Западная Украина разорена, вы когда там были в последний раз? И не в больших городах а на периферии? А я бываю по работе очень часто, и ужасаюсь тому что там творится. Вы думаете что люди хотят уезджать из страны не видя годами семью? Чушь. Дайте нормальный условия и все будут жить не жируя, а просто нормально.

Цитувати

kharch

kharch

02.11.2006 13:11:00

Неттіс, вибачаюся, але повідомлення було для тих, хто в лодці.
Щоб його зрозуміти треба тут тусуватися а не зайти і прочитати останнє повідомлення.
Ну хоча б декілька останніх сторінок.
Я люблю Радянський Союз, мать Росію, Путіна і Сталіна приблизно так як Ізгой любить кобзи, вишиванки і українців.

Всім гарного листопада!

Цитувати

Nettys

Nettys

02.11.2006 13:24:00

Я не знаю, кто тут в лодке я просто наблюдая за Вашим общением высказала свое мнение, если Вы что- тоне поняли, то наверное я сама виновата что не цитировала того к кому обращаюсь. А для Вас kharch - можете общаться и дальше, а у меня такое желание пропало,(хотя для Вас лично(так как Вы следите кто в лодке а кто нет) - я давно слежу за всеми перепалками, просто так, ради удовольствия).

Цитувати

EUR

EUR

02.11.2006 14:50:00

kharch: Та ні, Ізгой.
Я памятаю тільки щастя - тюльку за 20 коп, цукор за 80.
Загальну...

Харч, хотите эксклюзива в наше время - их есть у нас 8)

Концерт мадонны в риме, свежий венский кухен в деревянной коробочке, авторские мультфильмы, поездка в антарктиду в конце-концов.

Цитувати

Изгой

Изгой

02.11.2006 15:02:00

Ув. Харченко

Я не в лодке, я на бронепоезде.
Мож Вы не просекли, или у меня трава получше :):):):). Вы вот что, найдите коробочку дурмана и 50 семян скушайте :):):):). Почти тарен :):):)

Цитувати
<< 216 217 218 219 220 ... 342
Архів