Русский и Украинский - два госудаственных языка Украины!!!

OKO

OKO

25.05.2006 12:20:00

Для кого-как. Для меня-основопологающая. И вообще, Циник, не путайте Божий дар с яичницей...

Цитувати

Циник

Циник

25.05.2006 13:36:00

Я так и думал что Вы про яичницу.
Аминь...

Цитувати

Viki

Viki

25.05.2006 13:48:00

На якомусь форумі зустрічала інформацію про продаж футболок з надписом "Я говорю по-русски". Так я вважаю що це просто ганьба, дискримінація наших російськомовних братів та сестер... бо такі речі повинні розповсюджуватися безплатно і в комплекті, наприклад, с джинсами з надписом "Хожу пешком" та таке інше...
Амінь...

Цитувати

OKO

OKO

25.05.2006 14:02:00

"... футболок з надписом "Я говорю по-русски". Так я вважаю що це просто ганьба, дискримінація наших російськомовних братів та сестер... бо такі речі повинні розповсюджуватися безплатно і в комплекті, наприклад, с джинсами з надписом "Хожу пешком" та таке інше..."

а так-же с надписями:
"Я полноценный человек СВОЕГО государства, я не быдло и не оккупант".

Цитувати

Viki

Viki

25.05.2006 14:28:00

Цікавий надпис - ви вже прикупили собі?
Але мені не подобається... по Фрейду, воно буде виглядати більше як діагноз протилежний за своїм змістом до надпису... можна тільки уявити собі обличчя людей які вас будуть у ній зустрічати... великі очі... бо як правило вони встигнуть прочитати тільки перші 3 слова...:(

Цитувати

ОКО

ОКО

25.05.2006 15:50:00

"... вони встигнуть прочитати тільки перші 3 слова...:( "

И это было-бы хорошо, ведь КАКИЕ три слова-

Я полноценный человек!!!

СВОЕГО государства, я не быдло и не оккупант".

И как-бы мне хотелось, что-б эти слова президент ВСЕЙ Украины(а не только "нашей") и прочие "слуги Народа" старались воплощать в конкретных действиях в конкретные свершения!!!И НИКОГДА об этом не забывали.

П. С.

Получается для Вас, Вики, плевать и на эти слова и на окружающих Вас людей, ежели Вы непонимаете их смысл. В итоге-неуважаете ни себя ни окружающих.

Цитувати

kharch

kharch

25.05.2006 16:41:00

Вікі, дуже дякую, що Ви повернулися.
Без Вас тут мій брат ОКО захірел.
Ви для нього як муза!
А взагалі - я теж за Вами дуже скучаю.

Цитувати

Viki

Viki

26.05.2006 05:30:00

>>>Получается для Вас, Вики, плевать и на эти слова и на окружающих Вас людей, ежели Вы непонимаете их смысл. В итоге-неуважаете ни себя ни окружающих.

А звідки це таке "получаєтся"...8-)
Саме тому, що я добре розумію зміст, вважаю, що таким словам не місце на футболці... це повинно бути у людини в голові...

>>В итоге-неуважаете ни себя ни окружающих.
Цей висновок мені дуже нагадує таке:
-в цьому році я не буду саджати картоплю на своїх 30 сотках...
-Доню, а що ж люди скажуть 8-) (Це був ліричний відступ)

Хтось тут на форумі писав, що ми повинні вилікуватися від нашої хвороби - меньшовартності... і що ж то виходить, наділи футболку і пішли лікуватися...

Цитувати

Viki

Viki

26.05.2006 14:04:00

>>Вікі, дуже дякую, що Ви повернулися...

приємно почутися ( ;) ) знову !!!

Цитувати

kharch

kharch

26.05.2006 18:44:00

Viki: >>>Получается для Вас, Вики, плевать и на эти слова и на окружающих Вас людей, ежели...

Продовження теми "Що скажуть люди".
1. В клітку сажають п`ять мавп.
Ну все як заведено - підвішено банан на стелі, ящички щоб його дістати.
Ну мавпи щоб попїсти як заведено підставляють ящичок щоб дістати банан.
При цьому їх поливають холодною водою. Тільки вони ящичок - їх водою. Так декілька разів поки є стійка асоціація: "ящичок - вода".
2. Одну мавпу забирають і сажають нову мавпу. Та приколу не знає і зразу за ящичок щоб дістати банан. Але чотири брати, які знають - "ящичок - вода" зразу починають її бити. Вона знову за ящичок - а її - бити.
3. Забирають ще одну мавпу яка знає, що "ящичок - холодна вода".
4. Замість неї - нову мавпу. Та за ящичок - її всі б`ють, причому мавпа, яка не знає що інші три б`ють щоб їх не поливали холодною водою б`є просто за компанію.
5. Так висаджують всіх мавп і підсаджують по новій. Нарешті в клітці чотири мавпи, яких ніколи за ящичок водою не поливали. Але коли до них підсаджують п`яту мавпу і та починає лізти за ящичком щоб дістати банан ці чотири накидаються її бити!

Чому? - Так заведено.

Цитувати
<< 85 86 87 88 89 ... 237
Архів