Выбираем Парламент...

Seriy

Seriy

22.03.2006 16:49:00

поживем-увидим...
у меня предчувствие радикализации политжизни на Украине в ближайшем будующем.

Цитувати

optimist

optimist

22.03.2006 19:06:00

optimist: Сегодня из проезжавшей мимо агитационной машины призывали завтра к 14 на Майдан на...

Таки не ошибся, провокаторы, - митинг будет в 17 часов. И это точно ПР. Тимошенко права, практически все маневры черного пиара применялись именно против БЮТ. Не учат ребятки историю, народ всегда подсознательно голосует за тех, на которого больше наезжают. Думаю, и Ющенко в прошлом году набрал на этом инстикте процентов 5.

Цитувати

optimist

optimist

22.03.2006 19:17:00

Viki-: TO ЭтоЯ:
>>>Обычная провокация и черный пиар.
Посмотрите на http://freelove.org/images/...

100%. Сайт свежий. Кстати, символика Тимошенко в этой компании первоначально предлагалась в качестве символики избирательной компании Нашей Украины в 2002 году. Было решено, что она недостаточно наступательная и она отложена до других времен. Сейчас ее выкупила Тимошенко. По бестолковости выброшенных на этот фейк денег, думаю, работа Безсмертного. Если на этот сайт и сходит несколько тысяч, то не думаю, что оно повлияет на выбор хотя бы десятка из них.

Цитувати

optimist

optimist

22.03.2006 19:24:00

Писал, слушая Тимошенко, сейчас прочитал - н-да, прочти проффесор. Конечно, "избирательная кампания", да и стилистика страдает.

Цитувати

Viki

Viki

23.03.2006 07:51:00

Тимошенко молодець, не всі її позиції я підтримую, але остаточно визнаю, що голосувати буду за неї. Це реальний харизматичний опозиційний лідер України, який вже приніс і ще міг би принести багато змін в наше життя, звичайно позитивних. Довелося працювати з її людьми - в неї є команда і це факт (але Губський до неї не відноситься). 2005 рік був зірковим роком для України в рамках СНД. Той мотлох, який завжди просувався Москвою для фінансування був відкинутий, і стосунки перейшли зовсім на інший рівень - це якраз і стало причиною того, що багато людей, які так чи інакше пов`язані з цією структурою (Снд)почали частіше бувати в Україні, з різними там консультаціями, "столами"...
Почали реалізовуватися дуже якісні проекти, ніхто не давить, з проектами працюють фахівці і патріоти своєї держави. І саме завдяки Юлії Володимировні, бо цю жінку люблять і ненавидять, бояться та зневажають, але тих, хто відноситься до неї ніяк - просто не існує..
Ще дуже цікаву річ вчьора дізналася, що мої колегі з Харькова будуть голосувати за неї, хоча на виборах президента голосували за Януковича в перших 2 турах. Дуже не поважають Кушнарьова і цю думку з ними поділяють багато людей. Зовсім інша ситуація в Донецьку, там голосують за ПР- цікавий мотив - "коли ми їх оберемо, то вони поїдуть до вас і в нас стане все спокійно і стабільно". Отаке. На цьому завершую свої пости - маю надію, що люди будуть розумними і проголосують так, щоб всі позитивні зміни в нашому суспільстві продовжувалися. Нехай патріотів цієї країни стає більше рік від року, а тих, хто ненавидить її та людей, які живуть в ній нарешті визначаться та не будуть мазохістами. Всім вдачі, натхнення, любові...

"... Не можна любити народів других,
коли ти не любиш Вкраїну!.. "
В. Сосюра

Цитувати

kharch

kharch

23.03.2006 08:35:00

Вікі, щиро підтримую останній пост.
Відчувається весна, натхнення.
Юля має гарну енергетику.
Хоча політик не повинен косити своїх ворогів - потім буде важче домовитися. Говорила би про всіх так як про Волкова. Або добре або нічого.
Я все-таки буду підкидати монетку герб і ребро - Юля.
Обличчя - НУ.

Цитувати

OKO

OKO

23.03.2006 08:52:00

А если в воздухе зависнет то за кого?

Цитувати

Циник

Циник

23.03.2006 08:53:00

Наверное за комуняк

Цитувати

OKO

OKO

23.03.2006 09:16:00

Вы знаете, охотно верю. Харч-он такой непредсказуемый в хорошем смысле!

Цитувати

Даниил

Даниил

23.03.2006 12:05:00

kharch: Вікі, щиро підтримую останній пост.
Відчувається весна, натхнення.
Юля має...

http://www.obozrevatel.com/news/2006/3/23/100082.htm - статья по поводу будущей коалиции НУ и ПР...
Не знаю насколько это реально, но тот факт, что публично НУ пытается ничего не говорить по этому вопросу, лишь подтверждает, что такой союз вполне реален...

Цитувати
<< 24 25 26 27 28 ... 33
Архів