Outcast
11.11.2007 12:40:02
– З Міллером зв`язались?
– Так. Коли він в черговий раз подзвонив, і в нас вже все було домовлено, я взяв трубку. Він мене почав дуже слізно просити приїхати в Москву. Я кажу, а про що вести переговори? Ми про все домовились з Туркменістаном.
Валяюсь пацтулам.....
Вот фекальной укроправде надо б было написать, что Путин звонит на банковую пасечнику-селюку, а его там отчитывают....
Харченка, пишы исчо :):):):):):)
ЗЫ Ивченку в псхушку. Галоперидол, сульфазин, электрошоки, инсулин.
Думаю попустит :):):):):):):):):)
kharch
12.11.2007 08:35:55
Шановний мікроб!
Інколи бувають речі, які важко осягнути навіть творцю.
От, наприклад, коли маленький пацюк тримає в напрузі великого слона.
Чи такса за 5$ грізно скорчивши рожу кидає в ступор людський організм в двадцять разів більший габаритами.
В чому Івченку не відмовиш - він живчик.
В 1993, коли ти проклинав долю і Україну вчителюючи за 10$ в місяць він їздив на мерсі. І ім`я та статок йому створив не кум чи брат чи англійська корона, а він сам, його життєва енергія. Принаймні його аргументи спираються на факти, які можна реально перевірити. Як ціна 44$ на туркменський газ в 2005 та суперпоступливість Росії, яка кричала про 220$ взимку 2006 а тільки зараз при проросійському уряді дотянула ціну до 160 на наступний, 2008 рік.
Так, бал зараз в світі правлять вуглеводні.
Але чого коштують вони без людської енергії, без бажання жити цивіловано та в мирі? 0 грн 0 копійок - будуть ще мільйони років лежати в Сибіру, якщо основи цивілізації будуть порушені злом, яким як холодом віє з країни, яка сидить на цих вуглеводнях. Путін, думаю, це розуміє і, пиляючи гілку, на якій сидить, він залишає запас, балансуючи на межі. Без цього все нинішнє багатство Москви перетвориться в руїну.
Первинне - це енергія життя і не можна хизуючись злом, одягяючи чорне, обожнюючи Менсона сподіватися на те, що життя вічне. Це лише хвороблива течія, яка швиденько плине до озера Смерті.
ОКО
12.11.2007 20:20:31
kharch: Тепер ясно, чому "зачморили" Івченка
http://www.pravda.com.ua/news/2007/11/9/66605.htm
Треба...
Ивченко-ТИПИЧНЫЙ сельский жлоб. У него на морде это написано. Причём из многочисленных нуворишей, не самый удачный пример для восхищения. Точнее-один из самых неудачных, впрочем как и все остальные кумовья Ющенка-Саакашвили, Жвания, Червоненко, Порошенко и ко!Они типичные жлобы и воры.
kharch
12.11.2007 20:22:39
ОКО, тєма важная і актуальная?
Чого це тебе так переймають сільські жлоби?
Або просто заздриш.
ОКО
12.11.2007 21:00:19
Сашенька, я их органически их, провинциалов, не перевариваю. Книгу Рафаэло Джованьоли - Спартак(кстати, ты бы с этой личности примеры брал), ты конечно не то что не читал, но и не слышал. Поэтому приведу оттуда цитату "о жлобах по духу"(пусть они и мультимиллионерами будут-суть не поменяется):
"Подлая чернь, нахалы! Вы всегда готовы лизать ноги того, кто вас топчет и оскорблять того, кто нисходил, чтобы протянуть вам руку…"
"Або просто заздриш."
Было-бы чему!!!Нам-ли, Саня, быть в печали?!
Outcast
13.11.2007 09:35:15
Кста, Харченко
Ты вот себя позиционируешь типа такой... Метелочкой перед собой метет, не дай Господи букашку задавить.
Какой он, тип скрытый под режущей слух кликухой харч (звучит как плевок)?
Я вот имею соображения, какой ты в реале. Учитывая мой опыт общения с тебе подобным материалом, ой волк в овечьей шкуре :):):):).
Судя по всему устроившийся не плохо.
Мальчиш-плохиш из провинции имеет четыре дороги--удачный брак, природный ум, услужливость, назад в мухос.. анск.
Харченко, о первом не знаю... Второе--явно не о тебе, ибо бредни с кучей лексических, стилистических, грамматических, пунктуационных ошибок говорят о твоей образованности всё :):):)
Залышаецця третье :):):).
Собак не убивай только.
kharch
13.11.2007 17:02:35
Ізгой, я тут ніким не прикидуюсь. Намагаюся бути щирим.
Посереднім черкаським суржиком.
От Юлу - поважаю. За слово "гама", яке українською пишеться з одним "м". А російською - з двома. Розумниця. Я написав з двома а потім вирішив перевірити.
Моя російськість - це те, від чого я намагаюся втекти. Бо я живу тут, на Україні і повинен бути таким щирим українцем, яким зможу. Це необідна умова для гармонії. Якби жив в Ірані, то прийняв би іслам і був би іранцем. Іншого виходу немає - ти, як мікроб в чужому середовищі повинен був би це давно зрозуміти.
Вдачі в чужому середовищі!
Outcast
13.11.2007 20:12:53
Ты, Харченко, забавный тип.
Радует, что ты таки пэрэвиряеш свою писанину.
Однако удивляет меня вот что. КАК подобное "дарование" окончило ВУЗ???
Хотя если речь идет о украинских ВУЗах, то тут, увы, возможно и не такое :):):).
Я не тікаю ні від російськомовності, ні від україномовності. Людина яка знає декілька мов--викликає ТІЛЬКИ повагу. А той, хто ні свого не знає, а ще й чужого цурається просто дурень.
Знання іншої мови ЗБАГАЧУЄ! Україна з харченками--виключення :).
З певних причин знаю декілька речень, слів, виразів : албанською, вірменською, шведською, норвежською, іранською. Навіть суру з Корану арабською. Це тільки допомагало.
Твоє відношення до російської мови мені добре зрозуміле. Це відношення сільского, погано освіченого й абсолютно невихованого козачка, над яким насміхалися городяни.
Чомусь у вас, у селюків, житель міста асоціюється з Росією і російською мовою. Це ваш комплекс. Працюйте над ним. Ми всі вийшли з села, але на ПРЕВЕЛИКИЙ жаль, село вийшло не з усіх.
Шевченко цим теж хворів. Може ти Шевченко??? :):):):)
Щодо Ірану...
Шановний неук, в Ірані мешкають не лише перси. Дуже велика вірменська, азербайджанська, арабська діаспори.
Є прошарок тих, хто сповідує зороастризм--вклоняється вогню. Це стародавня іранська релігія. Іранці не були мусульманами до завоювання їх арабами.
Почитай про повстання Бабека :):):)
На останок.
Не тобі, недалекий мій опоненте вирішувати, де мені бути і хто я є. Дуже мало в тебе сірої речовини, щоб робити глобальні висновки, чоловіче добрий.
Мікроб це ти і тобі подібні, хто в силу біологічних причин не взмозі бачити далі свого носа, мій любий майдауне. Я виконую роль бактеріофага.
Оце таке, ЩИРИЙ СЕЛЯНИН Сашко.
Вчи українську.
Можешь налечь на грузинский. Куму-мишико не долго осталось. Вся ср.. нь хлынет к нам скоро :).
Вот и засядь, за алфавит сперва, авось асилиш :):):). Назло России грузинский учи :).
Начни с : шени деда могитхан, шени карги могитхан, мутели могитхан, прочи хлэ :):):):).
Дальше будет проще :):):).
Спокойной ночи!
kharch
14.11.2007 05:38:19
Ізгой, ти можеш скільки завгодно гордитися хмарами сміття в свої голові і незакінченим російським вузом.
Давай зробимо ставки, щоб була цікавість, і напишемо диктант російською, українською, англійською мовами - вибір твій. Я впевнений, що ти програєш.
Я не грамотний. Щоб бути грамотним треба багато читати грамотну літературу.
Але те, що залишилося відтоді, як в перших класах загальноосвітньої школи я, як пітон ковтав шкільну та сільску бібліотеку вистачить, щоб перемогти вічного нитика та невдаху.
Outcast
14.11.2007 10:10:55
Харченко
И с какого боку тут неоконченный мной вуз???
Мусора горы... Мусора туч не бывает :):):). Даже перезвонил маме русскому филологу :):):).
Мой дорогой ПТУшник, ну зачем мне писать диктант??? Это у вас, майдаунов, чисто амерские ценности... дух соревнавательности, соперничества. У вас как в песне Летова :
Завиду тем, кто громче пёр... нет.
Кто дальше плюнет.
(невинные амерские забавы)
Как понимать (ПЕРЕВЕДИ) фразу "читать грамотную литературу" :):):).
Упал пацтол. Как может быть БЕЗГРАМОТНАЯ литература :):):):)???
Нет, ну если недоумки типа "литератор" подэрэвьянськый... Или министры культурки типа билозыр.
В 6 классе в школе изучают ФРАЗЕОЛОГИЗМЫ. Например : мороз сковал речку, сесть в калошу, лапшу на уши вешать (как ты :):)).
Харченко, фразеологический оборот звучит так : "глотал книги".
Саша, неужели так всё запущено??? НЕЛЬЗЯ глотать библиотеку. Хотя, вполне возможно, селюки сельскую библиотеку пожирают. Чтоб меньше лучиков света в темном колхозном царстве :(:(:(:(.
Саша, я не нытик. Я в джим хожу. Эндорфины, они же горомны счастья--просто прут.
Причем, посещаю я сие заведение в самое рабочее время. Стало быть--не работаю.
Работаешь ты, вот потому ты лузер.
Да, воскреснув:) на форуме, я задал тебе вопрос.
В одной ветке ты написал, "дывуюся, ничого не роблю, а платять бильшэ".
В другой "янучары вже змусылы тугишэ зятягты пасок".
Так всё же???
ЗЫ Тут я введу снова таки терминологию научную.
АМБИВАЛЕНТНОСТЬ
Блейлер ввел это понятие, рассматривая амбивалентность с трех точек зрения. Волевая амбивалентность означает, например, что субъект одновременно хочет есть (спать) и не хочет есть (спать). Интеллектуальная амбивалентность означает одновременное возникновение и сосуществование мыслей противоположного характера, субъект одновременно высказывает нечто и то, что ему противоречит. Аффективная амбивалентность означает, что субъект одновременно и любит и ненавидит одного и того же человека, как это имеет место, например, в случае ревности.
Это слово применяется в психиатрии к пациентам.
:):):):)