kharch
03.11.2006 10:03:00
Вікі, його (Лімонова) величність і розкрученість заключається тільки в тому, що подібно Ізгою він глашатає що життя в Америці не життя, а суцільна педерастія.
Щоб (недай бог!) з Росії в Америку не втекли останні люди, які ще щось вміють робити.
Изгой
05.11.2006 19:27:43
Вики
А когда это Лимонов был русским? И уж тем более великим писателем?
Лимонов наш земляк! Гордитесь. Он харьковчанин.
ЗЫ Минетится с иностранцами наша национальная черта :):):):):)
Кто в Нью-Йорке, кто на Тверской, кто в Италии... Цэ МЫ :)
Viki
06.11.2006 07:01:50
>>>А когда это Лимонов был русским?
таким себе називає... я йому вірю...
>>>И уж тем более великим писателем?
У Росії немає нічого маленького - все велике...;)
>>>Лимонов наш земляк! Гордитесь. Он харьковчанин.
він росіянин - і тепер повернувся на історичну батьківщину - так тримати! Поважаю таких людей...
>>>ЗЫ Минетится с иностранцами наша национальная черта :):):):):)
в ваших словах відчувається великий досвід...;)
Изгой
06.11.2006 17:00:59
Ув. Вики
Интересно, если я скажу, что я великий украинский писатель, Вам будет достаточно моего заявления?
Опыт у меня и правда... большой:):):)
В Европе на фонарях наши демпингуют к ним и ходил :):). С ними хоть за жысть побазарить можно. И землякам делают по взрослому, со... ут на совесть:):):). Надо ж хатынкы достраивать на полонынах :) и диток учыть.
zorro
07.11.2006 01:38:45
kharch: Мабуть дружба зовсім дешева, якщо вона закінчується коли починаються гроші.
Коли...
>>Коли я відчуваю поганий настрій я починаю дзвонити друзям і казати їм компліменти. Всіляко підтримуючи найменшу іскру їхнього бажання похвалитися своїми успіхами і поділитися своїм гарним настроєм.
Майже завжди цей настрій топить мій сум.
Kharch, а Вы, похоже, - энергетический вампир. Ваши комплименты - неискренни, поскольку продиктованы корыстной целью. Мне бы не хотелось иметь таких друзей.
kharch
07.11.2006 04:04:07
Зорро, а Ви схоже ще один безкоштовний лікар?
Друзі завжди дякують, коли я дзвоню.
Мабуть в них дуже багато енергії і вони хочуть бути її донорами.
Я навмисне підбираю собі таких друзів - поенергійніше, щоб крові було більше.
А до Вас я в друзі не набиваюсь. Що з Вас висмокчеш?
Піднаберіться енергії, натхнення, життєвої мудрості тоді я Вам скажу Ваш номер в черзі.
Успіхів!
Viki
07.11.2006 06:39:27
>>>Интересно, если я скажу, что я великий украинский писатель, Вам будет достаточно моего заявления?
угу... я поет зовусь нєзнайка - от меня вам балалайка... поки що тільки такий визновок є... Ізгой - все велике в Росії, тому ви можете бути тільки російським письменником ;) або поетом проЗАЄКом...
все інше - без коментарів - поважаю особисте життя кожного...
Изгой
07.11.2006 06:57:57
Ув. Вики
Это вовсе не личное. Это трагедия, что сисястые, попастые чорнобровые бабэри с полонын, не с смемьями дома, а на "заработках".
На Западной в селах, как мор прошел. Дети, старики и мужчины-алкоголики.
Дома надо жить! Хорошо, что договор о реадмисси подписан.
Ваши землЯчки вернутся к родным очагам.
Дарма, що понівечена психіка. Поспівають пісень, походять у клюб в вишиванках, покрокують в одностроях. Життя налагодиться :):):):)
Viki
07.11.2006 07:21:38
Ізгой - доповнюйте картину - жінки сходу України стоять на Твєрской - і там на сході не те що села - міста повимирали... Ну хоч трохи сбалансовану інформацію давайте... якщо хотітє поговоріть про ето ;)
Цікаво - чого це вас так турбує - кожен заробляє як може, ніхто нікого не тягне за руку там стояти, все залежить від переконань, світогляду може й моралі...
Изгой
07.11.2006 07:44:19
Вікі
Я не заперечую. Але східнячки стоять від злиднів і безпросвітного життя с алкоголіками-шахтарями, а західняки з твердих переконань :):):). Це ж крок до Європи. Перший щабель на шляху до вступу в ЄС :):):):).