Scully
14.06.2006 17:28:00
Я не слишком доверяю турфирмам -- даже таким "монстрам" как Сам, Яна, Синдбад...
А куда вы хотите поехать? Сообщите свое "мыльце", и я пришлю вам пару ссылок.
Мы всегда ездим... сами! Без толпы незнакомых людей вокруг, с которыми надо "дружить" -- но по той же цене, что и вся группа... Я расскажу вам (по секрету) свою "фишку" -- может, вам понравится. В Европу, конечно сложнее из-за виз, но вот летом -- практически куда угодно, и визу покупаешь в аэропорту!
kharch
19.06.2006 12:07:00
І куди врешті решт потрапила "самая неутомимая путешественница Ксения Викевич?" (Питання Вікі в її тему).
Viki
19.06.2006 12:58:00
Мені соромно зізнаватися після обговорення цього питання на форумі, але я знов потрапила в Турцію (обставини дають про себе знати, найперше і вирішальне це - віза в аеропорту, не було часу на оформлення документів). Кемер - класично 5 зірок - біля моря - дуже сподобалося, та сама класична подорож до акваленду і квадрацикли (це з того, що не раз вже пережили)... а взагалі ще були екскурсії... купалися рано вранці та ввечері...
Корочі кажучі - відпочивати завжди краще ніж працювати, але, якщо робота приносить задоволення....;)
ОКО
19.06.2006 14:27:00
Рад, що робота приносить задоволення Ксенії Викевич!Але що ж за робота така, а?
А відпочивали Ви не патріотично!Ганьба!
Треба було підтримати національну програму!Може цього року Крим останнього літа належить Україні і в подальшому доведеться одержувати візу для поїздки...
Viki
19.06.2006 14:57:00
>>>Може цього року Крим останнього літа належить Україні і в подальшому доведеться одержувати візу для поїздки...
Про Крим вже давно все відомо - і так були, і на машині їздили по ПБ...
Хай ще більше з прапорами побігають - як правило це приваблює туристів... Доречі з однією панночкою московською розмовляла, так вона поділилася думками, що в Криму війна і тому вона туди вирішила не їхати... дякуючи телебаченню звичайно...
kharch
19.06.2006 15:19:00
Яка все-таки Віка енергетична персона!
Перший раз бачу ОКО, що відповідає Українською мовою.
Думаю треба занести цей день в аннали форуму.
OKO
19.06.2006 15:20:00
"Доречі з однією панночкою московською розмовляла, так вона поділилася думками, що в Криму війна і тому вона туди вирішила не їхати... дякуючи телебаченню звичайно... "
Да уж, мы и из того немногого что имеем хорошего и тем не умеем как следует распорядиться!
"Спасибо" украинской власти Ющенко и ку.-плоть от плоти народа нашего "гречкосийного"!
Всё у нас в стране делается через одно место!И ещё удивляются люди, что ж мы так живем не по европейски!
Ещё немного и точно эти умники с "печерских"холмов Украину до крови доведут. Что им простые люди, так, разменная монета в своих играх...
Viki
20.06.2006 05:51:00
"Ещё немного и точно эти умники с "печерских"холмов Украину до крови доведут. Что им простые люди, так, разменная монета в своих играх... "
А я і не знала, що Лужков в Севастополі в 90-х від імені України виступав...:) Так, що там прості люди - російським прапором перед носом помахай і свої інтереси під контролем...
Всім у відпустку!!!
H_F
21.06.2006 11:11:00
2 ОКО:
Слухи о пустоте крымских пляжей сильно преувеличены. По отзывам людей, вернувшихся с тех краев - в Крыму, как всегда, аншлаг. И это только начало лета.
ОКО
21.06.2006 11:29:00
Ясное дело, дружище. Я шуткував с нашей лэди.
Вообще, вопрос где лучше отдыхать напоминает историю какой напиток мне более предпочителен-любой напиток в ХОРОШЕЙ компании.
Всегда хочется увидеть нечто новое но и старые места забрасывать несобираюсь.